Ухвала
від 08.12.2021 по справі 173/807/21
ВЕРХНЬОДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №173/807/21

Провадження №2/173/549/2021

У Х В А Л А

іменем України

08 грудня 2021 р. Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

складі :головуючого судді - Петрюк Т.М.

при секретареві - Рудовій Л.В.

за участю представника позивача - адвоката Григор`єва В.Д.

Розглянувши у підготовчому відкритому судовому засіданні, за правилами загального позовного провадження, в місті Верхньодніпровську цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА КОМПАНІЯ ВІКТОРІЯ , про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки,-

ВСТАНОВИВ:

06.05.2021 року до суду звернувся позивач ОСОБА_1 , з позовом про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки до відповідача ТОВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА КОМПАНІЯ ВІКТОРІЯ

07.05.2021 року ухвалою Верхньодніпровського районного суду Дніпропетровської області відкрите провадження у справі, справу призначено до розгляду за правилами загального позовного провадження в підготовче судове засідання на 28.07.2021 року.

28.07.2021 року справа не розглядалась в зв`язку з перебуванням судді у відпустці. Справа призначена до розгляду на 06.10.2021 року.

06.10.2021 року в підготовчому судовому засіданні оголошена перерва до 08.12.2021 року в зв`язку із задоволенням клопотання про витребування доказів.

Відповідачем відзив на позовну заяву не наданий.

Представник позивача в підготовчому судовому позовні вимоги підтримав в повному обсязі за підставами, викладеними в позовній заяві. Змінювати, доповнювати, уточнювати, збільшувати, зменшувати позовні вимоги не має наміру.

Представник відповідача в підготовче судове засідання повторно не з`явився, про дату час і місце розгляду справи повідомлений належним чином, що підтверджується довідкою про доставлення СМС-повідомлення. Відзиву на позовну заяву не надав. Ухвалу суду в частині витребування доказів не виконав.

Письмових клопотань в порядку підготовки справи до судового розгляду не заявив.

Судом встановлено склад учасників розгляду справи, якими є сторони, представники сторін.

Судом визначені факти, які необхідно встановити: факт наявності у позивача права власності на земельну ділянку. Факт укладення договору оренди земельної ділянки. Факт наявності підстав для визнання договору оренди земельної ділянки недійсним, а саме: відсутності волі та вільного волевиявлення сторони щодо укладення договору.

Данні факти будуть підтверджуватись: копією свідоцтва про право на спадщину за законом, копією витягу про реєстрацію у спадковому реєстрі, копією інформаційної довідки.

У випадку неявки відповідача у призначене судове засідання, неповідомлення про причини неявки , не подання заяви про розгляд справи у його відсутність, не подання відзиву на позовну заяву та враховуючи, що представник позивача не заперечує проти розгляду справи у відсутність відповідача. Суд вважає за можливе розглянути справу у відсутність відповідача та ухвалити заочне рішення у справі.

Керуючись ст. 197, 198, 280 ЦПК України, суд-

ПОСТАНОВИВ:

Закінчити підготовче судове засідання по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА КОМПАНІЯ ВІКТОРІЯ , про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки .

Справу призначити до розгляду в судовому засіданні на 17 лютого 2022 року на 09-30 годину.

В судове засідання викликати сторони, представників сторін. Відповідача викликати в призначене судове засідання в тому числі і шляхом виставлення інформації про дату, час і місце розгляду справи на офіційному сайті судової влади.

У випадку неявки представника відповідача у призначене судове засідання, справу розглянути у відсутність відповідача, на підставі наявних у справі доказів та ухвалити заочне рішення.

Докази досліджувати в наступному порядку: дослідити письмові докази.

Справу розглянути шляхом проведення одного судового засідання з можливим оголошенням перерви.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала складена 08.12.2021 року

Суддя Петрюк Т.М.

СудВерхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення08.12.2021
Оприлюднено09.12.2021
Номер документу101738526
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —173/807/21

Рішення від 16.02.2022

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 08.12.2021

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 06.10.2021

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

Ухвала від 07.05.2021

Цивільне

Верхньодніпровський районний суд Дніпропетровської області

Петрюк Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні