Ухвала
від 09.12.2021 по справі 2-355/11
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.МАРІУПОЛЯ

Справа № 2-355/11

Провадження № 6/265/179/21

У Х В А Л А

09 грудня 2021 року місто Маріуполь

Суддя Орджонікідзевського районного суду міста Маріуполя Донецької області Адамова Тетяна Сергіївна, розглянувши заяву ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє адвокат Попов В`ячеслав Михайлович, про скасування тимчасового обмеження фізичної особи у праві виїзду за межі України, зацікавлені особи: ОСОБА_2 , головний державний виконавець Лівобережного відділу державної виконавчої служби м. Маріуполя Маріупольського району Донецької області Східного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м.Харків), -

В С Т А Н О В И В :

08 грудня 2021 року представник заявника, адвокат Попов В.М., діючий в інтересах ОСОБА_1 , звернувся до Орджонікідзевського районного суду міста Маріуполя Донецької області з заявою про скасування тимчасового обмеження фізичної особи у праві виїзду за межі України.

Розглянувши матеріали заяви, суд приходить до наступного висновку.

Згідно ч. 3 ст. 182 ЦПК України заяви, клопотання і заперечення подаються та розглядаються в порядку, встановленому цим Кодексом. У випадках, коли цим Кодексом такий порядок не встановлено - він встановлюється судом.

Вимоги до форми та змісту письмової заяви, клопотання, заперечення встановлені ч.1 ст. 183 ЦПК України.

Так, зокрема, п.6,7 ч.1 ст. 183 ЦПК України передбачено, що будь-яка письмова заява, клопотання, заперечення повинні містити: перелік документів та інших доказів, що додаються до заяви (клопотання, заперечення), інші відомості, що вимагаються цим Кодексом.

Згідно ч. 2 ст. 183 ЦПК України письмові заява, клопотання чи заперечення підписуються заявником чи його представником. До заяви, скарги, клопотання чи заперечення, які подаються на стадії виконання судового рішення, в тому числі в процесі здійснення судового контролю за виконанням судових рішень, додаються докази їх надіслання (надання) іншим учасникам справи (провадження).

Доказів того, що заяву про скасування тимчасового обмеження фізичної особи у праві виїзду за межі України, було надіслано іншим учасникам справи, додано не було.

Згідно ч.4 ст. 183 ЦПК суд, встановивши, що письмову заяву (клопотання, заперечення) подано без додержання вимог частини першої або другої цієї статті, повертає її заявнику без розгляду.

На підставі переліченого, суд дійшов до висновку, що заяву ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє адвокат Попов В`ячеслав Михайлович, про скасування тимчасового обмеження фізичної особи у праві виїзду за межі України, необхідно повернути заявнику без розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ч.4 ст. 183 ЦПК України , суд, -

У Х В А Л И В :

Заяву ОСОБА_1 , від імені та в інтересах якого діє адвокат Попов В`ячеслав Михайлович, про скасування тимчасового обмеження фізичної особи у праві виїзду за межі України, зацікавлені особи: ОСОБА_2 , головний державний виконавець Лівобережного відділу державної виконавчої служби м. Маріуполя Маріупольського району Донецької області Східного міжрегіонального управління міністерства юстиції (м.Харків) - повернути без розгляду.

Дана ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

На ухвалу може бути подано апеляційну скаргу до Донецького апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Учасник справи, якому повна ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга буде подана протягом п`ятнадцяти днів з дня її вручення.

Ухвалу складено та підписано 09 грудня 2021 року.

Суддя Адамова Т.С.

СудОрджонікідзевський районний суд м.Маріуполя
Дата ухвалення рішення09.12.2021
Оприлюднено10.12.2021
Номер документу101761364
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-355/11

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Гаврасієнко В. О.

Ухвала від 24.12.2021

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Адамова Т. С.

Ухвала від 24.12.2021

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Адамова Т. С.

Ухвала від 09.12.2021

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Адамова Т. С.

Ухвала від 06.12.2021

Цивільне

Орджонікідзевський районний суд м.Маріуполя

Адамова Т. С.

Ухвала від 13.10.2021

Цивільне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Семенюта О. Ю.

Ухвала від 13.10.2021

Цивільне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Семенюта О. Ю.

Ухвала від 03.09.2021

Цивільне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Семенюта О. Ю.

Ухвала від 02.06.2011

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Тетервак Н. А.

Ухвала від 02.06.2011

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Тетервак Н. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні