Ухвала
від 10.12.2021 по справі 325/1592/21
ПРИАЗОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/325/456/2021

Справа 325/1592/21

УХВАЛА

10 грудня 2021 року суддя Приазовського районного суду Запорізької області Діденко Є.В. в смт. Приазовське Запорізької області, перевіривши позовну заяву

ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ),

до Опорного закладу загальної середньої освіти Приазовського ліцею Приазовської селищної ради Запорізької області (72401, Запорізька область, Мелітопольський район, смт. Приазовське, вул. Горького, 74),

про визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення від роботи та поновлення на роботі,

ВСТАНОВИВ:

позивач звернулася до суду з позовом, в якому просить визнати незаконним та скасувати наказ № 169-к від 12.11.2021 року винесений директором Опорного закладу загальної середньої освіти Приазовського ліцею Приазовської селищної ради Запорізької області Самофаловою С.М. про відсторонення позивача від роботи та негайно поновити на роботі з виконанням усіх посадових обов`язків відповідно до посадової інструкції; зобов`язати директора Опорного закладу загальної середньої освіти Приазовського ліцею Приазовської селищної ради Запорізької області Самофалову С.М. негайно вжити всіх необхідних заходів щодо виплати позивачу невиплаченої заробітної плати за час незаконного відсторонення її від роботи на підставі наказу № 169-К від 12.11. 2021 року у розмірі відповідно до чинного законодавства України; стягнути з відповідача Опорного закладу загальної середньої освіти Приазовського ліцею Приазовської селищної ради Запорізької області на користь позивача ОСОБА_1 сплачений судовий збір в розмірі 908 гривень.

Позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 175-177 ЦПК України.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження не встановлено.

Справа за даним позовом є малозначною відповідно до ч. 6 ст.19 ЦПК України та згідно ч. 4 ст. 19, ст. 274 ЦПК України підлягає розгляду у спрощеному позовному провадженні з викликом сторін.

Керуючись ст.ст. 19, 187, 190, 260, 261, 274, 277-279, 353 ЦПК України, суддя

УХВАЛИВ:

відкрити спрощене провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , до Опорного закладу загальної середньої освіти Приазовського ліцею Приазовської селищної ради Запорізької області, про визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення від роботи та поновлення на роботі.

Розгляд справи здійснити за правилами спрощеного позовного провадження та проведення судового засідання для розгляду справи по суті призначити на 05 січня 2022 року о 13.30 годині в залі судових засідань Приазовського районного суду Запорізької області за адресою: вул.Пушкіна, 5, смт. Приазовське Запорізької області з повідомленням (викликом) учасників справи.

В судове засідання викликати сторони.

Надіслати учасникам справи копії цієї ухвали, а відповідачу одночасно надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи в мережі Інтернет на офіційному веб порталі судової влади України за веб адресою сторінки: https://court.gov.ua/fair/sud0821/.

Відповідачу запропонувати впродовж п`ятнадцяти днів із дня вручення цієї ухвали подати до суду письмовий відзив на позов та всі наявні у відповідача докази у справі

Роз`яснити учасникам справи, що у випадку подання відзиву або письмових пояснень, вони мають містити: 1) найменування (ім`я) позивача і номер справи; 2) повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові для фізичних осіб) відповідача, його місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України, номери засобів зв`язку, офіційну електронну адресу та адресу електронної пошти, за наявності; 3) у разі повного або часткового визнання позовних вимог - вимоги, які визнаються відповідачем; 4) обставини, які визнаються відповідачем, а також правову оцінку обставин, надану позивачем, з якою відповідач погоджується; 5) заперечення (за наявності) щодо наведених позивачем обставин та правових підстав позову, з якими відповідач не погоджується, із посиланням на відповідні докази та норми права; 6) перелік документів та інших доказів, що додаються до відзиву, та зазначення документів і доказів, які не можуть бути подані разом із відзивом, із зазначенням причин їх неподання; 7) заперечення (за наявності) щодо заявленого позивачем розміру судових витрат, які позивач поніс та очікує понести до закінчення розгляду справи по суті; 8) попередній (орієнтовний) розрахунок суми судових витрат, які відповідач поніс і які очікує понести в зв`язку із розглядом справи.

Копія відзиву разом з доданими до нього документами надсилається (надається) відповідачем позивачу одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. Документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи додаються до відзиву . До відзиву (письмових пояснень), підписаного представником, додається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника.

У разі ненадання відзиву (письмових пояснень) у встановлений судом строк, суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Відповідач має право подати до суду заперечення на відповідь на відзив впродовж п`яти днів після одержання відповіді позивача в порядку, передбаченому ст.ст.180,183, 278 ЦПК України.

Позивачу роз`яснити, що він має право подати до суду відповідь на відзив впродовж п`яти днів після одержання відзиву відповідача в порядку, передбаченому ст.ст. 179, 183, 278 ЦПК України.

Роз`яснити , що згідно ст. 179 ЦПК України, у відповіді на відзив позивач має викласти свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотивів їх визнання або відхилення, а відповідач вправі подати свої заперечення, вимоги до яких та порядок подачі встановлений ст. 180 ЦПК України, у яких має викласти свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Є.В. Діденко

СудПриазовський районний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення10.12.2021
Оприлюднено10.12.2021
Номер документу101784855
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —325/1592/21

Ухвала від 25.10.2023

Цивільне

Вільнянський районний суд Запорізької області

Кононенко І. О.

Ухвала від 19.10.2023

Цивільне

Вільнянський районний суд Запорізької області

Кононенко І. О.

Ухвала від 28.08.2023

Цивільне

Вільнянський районний суд Запорізької області

Кононенко І. О.

Ухвала від 03.07.2023

Цивільне

Вільнянський районний суд Запорізької області

Кононенко І. О.

Ухвала від 21.06.2023

Цивільне

Вільнянський районний суд Запорізької області

Кононенко І. О.

Ухвала від 15.02.2022

Цивільне

Запорізький апеляційний суд

Крилова О. В.

Рішення від 05.01.2022

Цивільне

Приазовський районний суд Запорізької області

Діденко Є. В.

Ухвала від 10.12.2021

Цивільне

Приазовський районний суд Запорізької області

Діденко Є. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні