Ухвала
від 13.12.2021 по справі 377/773/21
СЛАВУТИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

Справа №377/773/21

Провадження №2/377/453/21

13 грудня 2021 року суддя Славутицького міського суду Київської області Малишенко Т.О., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 (адреса місця реєстрації: АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ) до Управління освіти і науки Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області в особі т.в.о. начальника Живець Людмили Миколаївни (юридична адреса: 07101, Київська область, Вишгородський район, м. Славутич, Бакинський кв-л буд.15) - про визнання протиправним та скасування наказу про відсторонення від роботи ,-

У С Т А Н О В И Л А :

До суду надійшла позовна заява, за вищезазначеними позовними вимогами.

Із змісту позовної заяви вбачається, що позивач вважає, що її відсторонення від роботи, як невакцинованої особи проти гострої респіраторної хвороби COVID-19 без збереження заробітної плати є порушенням права на працю та оплату праці. Тому просить:

Визнати незаконним та скасувати наказ т.в.о. начальника управління освіти і науки Славутицької міської ради про відсторонення від роботи Наталії Бардакової № 132-К/к/тр від 08 листопада 2021 року.

Допустити ОСОБА_2 до виконання роботи за посадою.

Ознайомившись із змістом позовної заяви, прийшла до висновку, що зазначене відповідає вимогам ст. 175-177 ЦПК України та іншим вимогам, встановленим законом, позивачем сплачено судовий збір.

Справа підсудна цьому суду і підлягає розгляду згідно умов, визначених у п.4 ч.6 ст.19, ч.1 ст.274 ЦПК України, за правилами спрощеного позовного провадження, як малозначна справа.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення та відмови у відкритті провадження у справі, передбачених чч.1,3-4 ст.185, ст.186 ЦПК України, не вбачається.

Керуючись ст. 19, 187, 199, 261 ЦПК України, -

У Х В А Л И Л А :

Прийняти позовну заяву до розгляду і відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Управління освіти і науки Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області в особі т.в.о. начальника Живець Людмили Миколаївни - про визнання протиправним та скасування наказу про відсторонення від роботи .

Розгляд справи проводити у порядку спрощеного позовного провадження без виклику сторін.

Провести перше судове засідання не пізніше тридцяти днів з дня відкриття провадження в приміщенні Славутицького міського суду.

Роз`яснити сторонам, що відповідно до вимог ч.7 ст.279 ЦПК України, клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін відповідач має право подати в строк для подання відзиву, а позивач - разом з позовом або не пізніше п`яти днів з дня отримання відзиву.

Надіслати відповідачам та третій особі копію позовної заяви з додатками.

Встановити для подання відповідачем відзиву на позов строк 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. У разі ненадання відповідачем відзиву в установлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

До відзиву додаються: докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Відповідач має право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Позивач має право надати відповідь на відзив протягом п`яти днів з дня отримання копії відзиву, а відповідач - заперечення на відповідь на відзив, протягом п`яти днів з дня отримання копії відповіді на відзив.

Копія відповіді на відзив та копія заперечень іншим учасникам справи повинні бути надіслані (надані) одночасно з надісланням(наданням) відповіді на відзив та заперечень до суду з наданням суду документів, що підтверджують їх надіслання (надання) іншим учасникам справи.

Копію ухвали направити сторонам до відома.

Учасники справи можуть отримати інформацію по даній справі на офіційному веб-порталі судової влади України за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud1023 .

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання суддею - 13.12.2021 року.

Суддя: Малишенко Т. О.

Дата ухвалення рішення13.12.2021
Оприлюднено14.12.2021
Номер документу101862630
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —377/773/21

Рішення від 18.04.2022

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

Ухвала від 28.01.2022

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Теремецька Н. Ф.

Ухвала від 26.01.2022

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Малишенко Т. О.

Ухвала від 13.12.2021

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Малишенко Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні