Ухвала
від 20.12.2021 по справі 945/987/21
ЦЕНТРАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Справа № 945/987/21

н\п 2/490/3760/2021

Центральний районний суд м. Миколаєва

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

20 грудня 2021 року м. Миколаїв

Центральний районний суд м. Миколаєва у складі головуючого судді Саламатіна О.В., за участю секретаря судового засідання Ковальової Л.В., позивача ОСОБА_1 його представника - адвоката Цюпи В.П., третьої особи - ОСОБА_2 , яка одночасно є представницею третьої особи Комунального некомерційного підприємства "Березанська центральна районна лікарня Березанської селищної ради" розглянувши у підготовчому засіданні в м. Миколаєві цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Миколаївської районної державної адміністрації Миколаївської області, треті особи: Березанська селищна рада Миколаївської області, Комунальне некомерційне підприємство "Березанська центральна районна лікарня Березанської селищної ради", ОСОБА_2 , про визнання протиправним та скасування розпорядження , -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Центрального районного суду м. Миколаєва перебуває цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 до Миколаївської районної державної адміністрації Миколаївської області, треті особи: Березанська селищна рада Миколаївської області, Комунальне некомерційне підприємство "Березанська центральна районна лікарня Березанської селищної ради", ОСОБА_2 , про визнання протиправним та скасування розпорядження .

Розгляд справи постановлено проводити в порядку загального позовного провадження.

Представник відповідача в підготовче засідання не з`явився. На адресу суду направив заяву, в якій просив суд провести розгляд справи без участі представника.

Представник третьої особи - Березанської селищної ради Миколаївської області, в підготовче засідання не з`явився. На адресу суду направив заяву, в якій просив суд провести розгляд справи без участі представника, за наявними матеріалами у справі.

Учасники справи в підготовчому засіданні не заперечували проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Інших заяв, клопотань від учасників справи не надійшло.

Отже, при підготовці справи до судового розгляду були проведені усі необхідні підготовчі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України.

Суд вважає їх достатніми для закінчення підготовки справи до судового розгляду.

Підстави ухвалити рішення, передбачені ч. 3 ст. 200 ЦПК України, відсутні.

Сторони не повідомили про намір укласти мирову угоду чи звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді.

Статтею 198 ч. 1 ЦПК України визначено, що підготовче засідання проводиться за правилами, встановленими главою 6 цього розділу, з урахуванням особливостей підготовчого засідання, встановлених цим Кодексом.

Статтею 200 ЦПК України передбачено, що у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Суд з`ясовує думку сторін щодо дати призначення судового засідання для розгляду справи по суті.

Оскільки підстави для залишення позовної заяви без розгляду чи закриття провадження у справі відсутні, позивач не відмовився від позову, а відповідач не визнав позову, сторони не уклали мирової угоди, судом вирішено всі питання щодо процесуальних дій, які б було необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та до початку судового розгляду справи по суті, тож суд вважає необхідним закрити підготовче судове провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись статтями 197 - 200, 353 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Миколаївської районної державної адміністрації Миколаївської області, треті особи: Березанська селищна рада Миколаївської області, Комунальне некомерційне підприємство "Березанська центральна районна лікарня Березанської селищної ради", ОСОБА_2 , про визнання протиправним та скасування розпорядження.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 17.03.2022 року на 14-00 годин в приміщенні Центрального районного суду м. Миколаєва (м. Миколаїв, вул. Декабристів, 41/12, каб. № 9).

Про дату, час та місце проведення судового розгляду справи по суті повідомити учасників справи.

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://court.gov.ua/fair/sud1423/.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.В. Саламатін

СудЦентральний районний суд м. Миколаєва
Дата ухвалення рішення20.12.2021
Оприлюднено24.12.2021
Номер документу102175775
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —945/987/21

Постанова від 13.11.2023

Цивільне

Миколаївський апеляційний суд

Коломієць В. В.

Постанова від 13.11.2023

Цивільне

Миколаївський апеляційний суд

Коломієць В. В.

Ухвала від 10.10.2023

Цивільне

Миколаївський апеляційний суд

Коломієць В. В.

Ухвала від 03.10.2023

Цивільне

Миколаївський апеляційний суд

Коломієць В. В.

Рішення від 30.08.2023

Цивільне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Чулуп О. С.

Рішення від 30.08.2023

Цивільне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Чулуп О. С.

Ухвала від 12.07.2022

Цивільне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Чулуп О. С.

Ухвала від 20.12.2021

Цивільне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Саламатін О. В.

Ухвала від 19.07.2021

Цивільне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Саламатін О. В.

Ухвала від 16.06.2021

Цивільне

Миколаївський районний суд Миколаївської області

Войнарівський М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні