Ухвала
від 24.12.2021 по справі 738/1587/21
МЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 738/1587/21

№ провадження 2/738/545/2021

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

24 грудня 2021 року місто Мена Чернігівської області

Менський районний суд Чернігівської області в складі судді Парфененко О. Я., розглянувши справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю САНІГО , треті особи: приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна, приватний виконавець виконавчого округу Чернігівської області Палігін Олександр Петрович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню та повернення стягнення за виконавчим написом нотаріуса,

В С Т А Н О В И В:

23 грудня 2021 року до Менського районного суду Чернігівської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю САНІГО , треті особи: приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна, приватний виконавець виконавчого округу Чернігівської області Палігін Олександр Петрович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню та повернення стягнення за виконавчим написом нотаріуса.

Суд дійшов висновку прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі.

Справа підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження.

У позовній заяві позивач виклав клопотання про витребування у приватного нотаріуса Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олени Василівни документи на підставі яких був вчинений виконавчий напис №15250 від 17 травня 2021 року та виклик третьої особи приватного нотаріуса Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олени Василівни в судове засідання через розміщення оголошення на офіційному веб-порталі Судової влади України згідно з ч.11 ст.128 ЦПК України.

Відповідно до частини 1 статті 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Суд дійшов висновку задовольнити клопотання позивача про витребування доказів.

Клопотання позивача про виклик третьої особи приватного нотаріуса Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олени Василівни в судове засідання через розміщення оголошення на офіційному веб-порталі Судової влади України згідно з ч.11 ст.128 ЦПК України в цій частині належним чином необґрунтовано та заявлено передчасно.

На підставі викладеного, керуючись статтями 84, 187, 189, 190, 196 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю САНІГО , треті особи: приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна, приватний виконавець виконавчого округу Чернігівської області Палігін Олександр Петрович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню та повернення стягнення за виконавчим написом нотаріуса прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Розгляд справи здійснювати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання на 09 годину 30 хвилин 17 січня 2022 року в залі судових засідань Менського районного суду Чернігівської області (місто Мена вулиця Сіверський шлях, 146 Чернігівська область).

Про місце, дату і час судового засідання повідомити учасників справи.

Запропонувати відповідачу у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення ухвали про призначення підготовчого судового засідання надіслати до суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; надіслати позивачу, іншим відповідачам, третій особі - копію відзиву та доданих до нього документів.

Запропонувати третім особам у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення ухвали про відкриття провадження подати письмові пояснення щодо позову або відзиву.

Клопотання позивача ОСОБА_1 про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати у приватного нотаріуса Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олени Василівни належним чином завірені копії документів на підставі яких був вчинений виконавчий напис №15250 від 17 травня 2021 року про стягнення з ОСОБА_1 на користь Товариства з обмеженою відповідальністю САНІГО заборгованості в розмір 15634 гривень, які надати до Менського районного суду Чернігівської області ( 15600, місто Мена вулиця Сіверський шлях, 146 Чернігівської області, email: inbox@mn.cn.court.gov.ua ) в строк до 15 січня 2022 року.

Копію ухвали, судові повістки направити особам, які беруть участь у справі.

Копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів направити відповідачу, третім особам.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет http://mn.cn.court.gov.ua/sud2512/ .

Ухвала не оскаржується.

Позивач: ОСОБА_1 , місце проживання АДРЕСА_1 .

Відповідач: Товариство з обмеженою відповідальністю САНІГО , місцезнаходження місто Київ, вулиця Пирогова, буд 10-Г, офіс 14.

Треті особи: Приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна місцезнаходження місто Вишневе, вулиця Європейська, 11 квартира 2 Києво - Святошинський район Київської області; Приватний виконавець виконавчого округу Чернігівської області Палігін Олександр Петрович, місцезнаходження місто Чернігів, проспект Перемоги, 139 офіс 213.

Суддя О.Я. Парфененко

Дата ухвалення рішення24.12.2021
Оприлюднено24.12.2021

Судовий реєстр по справі —738/1587/21

Рішення від 23.02.2022

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Парфененко О. Я.

Ухвала від 01.02.2022

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Парфененко О. Я.

Ухвала від 17.01.2022

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Парфененко О. Я.

Ухвала від 24.12.2021

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Парфененко О. Я.

Ухвала від 24.12.2021

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Парфененко О. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні