Ухвала
від 17.01.2022 по справі 738/1587/21
МЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 738/1587/21

№ провадження 2/738/48/2022

У Х В А Л А

17 січня 2022 року місто Мена Чернігівської області

Менський районний суд Чеpнiгiвської областi в складi судді Парфененко О. Я., за участю секpетаpя судового засідання Зубкович Н. Ф., розглянувши у відкритому підготовчому засіданні цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю САНІГО , треті особи: приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна, приватний виконавець виконавчого округу Чернігівської області Палігін Олександр Петрович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню та повернення стягнення за виконавчим написом нотаріуса ,

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Менського районного суду Чернігівської області перебуває позовна заява ОСОБА_1 до ТОВ САНІГО , треті особи: приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк О. В., приватний виконавець виконавчого округу Чернігівської області Палігін О. П., про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню та повернення стягнення за виконавчим написом нотаріуса .

Справа призначена до підготовчого розгляду на 09 годину 30 хвилин 17 січня 2022 року.

Позивач, представник позивача у підготовче засідання не з`явилися, подали до суду заяву про розгляд справи без їх участі.

Представник відповідача та третя особа Приватний виконавець виконавчого округу Чернігівської області Палігін О. П. у підготовче засідання не з`явилися, про дату, час і місце розгляду справи повідомлені належним чином, про причину своєї неявки суд не повідомили.

Третя особа Приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк О. В. в підготовче засідання не з`явилася, судова повістка разом з копією ухвали та копією позовної заяви з доданими до неї документами повернулися до суду неврученими з поштовою відміткою адресат відсутній за вказаною адресою .

Відповідно до пункту 1 частини 2 статті 198 ЦПК України, суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках визначених частиною другою статті 223 цього Кодексу.

Частиною 2 статті 223 ЦПК України передбачено, що суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку, зокрема, з підстави неявки в судове засідання учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання.

Відповідно до частини 2 статті 258 ЦПК України процедурні питання, пов`язані з рухом справи в суді першої інстанції, клопотання та заяви осіб, які беруть участь у справі, питання про відкладення розгляду справи, оголошення перерви, зупинення або закриття провадження у справі, залишення заяви без розгляду, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом, вирішуються судом шляхом постановлення ухвал.

Суд дійшов висновку відкласти підготовче засідання у зв`язку із неявкою третьої особи Приватного нотаріуса Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк О. В. щодо якої відсутні відомості про вручення їй судової повістки, та здійснити виклик цієї особи через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України

На підставі викладеного, кеpуючись статтями 198, 247, 258 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Відкласти підготовче засідання з розгляду цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю САНІГО , треті особи: приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна, приватний виконавець виконавчого округу Чернігівської області Палігін Олександр Петрович, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню та повернення стягнення за виконавчим написом нотаріуса на 09 годину 01 лютого 2022 року .

Повідомити осіб, які беруть участь у справі про відкладення розгляду справи.

Розмістити оголошення про виклик у підготовче засідання третьої особи Приватного нотаріуса Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олени Василівни на офіційній сторінці веб-порталу Судової влади України.

Ухвала не оскаржується.

Суддя О. Я. Парфененко

Дата ухвалення рішення17.01.2022
Оприлюднено24.01.2022

Судовий реєстр по справі —738/1587/21

Рішення від 23.02.2022

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Парфененко О. Я.

Ухвала від 01.02.2022

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Парфененко О. Я.

Ухвала від 17.01.2022

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Парфененко О. Я.

Ухвала від 24.12.2021

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Парфененко О. Я.

Ухвала від 24.12.2021

Цивільне

Менський районний суд Чернігівської області

Парфененко О. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні