Ухвала
від 20.12.2021 по справі 693/342/21
ЖАШКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа 693/342/21

2/693/269/21

У Х В А Л А

про залишення позову без розгляду

20.12.2021 року м. Жашків

Жашківський районний суд Черкаської області в складі:

головуючого судді - Шимчика Р.В.,

за участю секретаря судового засідання - Коломієць С.В.,

розглянув у відкритому судовому засіданні у залі суду м. Жашків цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до фермерського господарства Клевань та товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Корвет про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - реєстраційна служба Жашківського управління юстиції,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до фермерського господарства Клевань та товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Корвет про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - реєстраційна служба Жашківського управління юстиції.

Ухвалою Жашківського районного суду Черкаської області від 06.05.2021 року прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі.

20.12.2021 року через канцелярію суду від позивача ОСОБА_1 до початку розгляду справи по суті надійшла заява про залишення позову без розгляду.

У відповідності до ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Дослідивши заяву та матеріали справи, суд приходить до наступного.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Оскільки позивач звернувся до суду із заявою про залишення заяви без розгляду, тому суд вважає за необхідне позов ОСОБА_1 до фермерського господарства Клевань та товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Корвет про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - реєстраційна служба Жашківського управління юстиції, залишити без розгляду.

Керуючись ст.ст. 257, 260, 261 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Позов ОСОБА_1 до фермерського господарства Клевань та товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Корвет про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - реєстраційна служба Жашківського управління юстиції - залишити без розгляду.

Роз`яснити позивачу, що після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, вони мають право звернутися до суду повторно.

Ухвала може бути оскаржена до Черкаського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Головуючий: Роман Васильович Шимчик

СудЖашківський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення20.12.2021
Оприлюднено24.12.2021
Номер документу102187453
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —693/342/21

Ухвала від 20.12.2021

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 22.11.2021

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 03.08.2021

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 06.05.2021

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 19.04.2021

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні