Ухвала
від 03.08.2021 по справі 693/342/21
ЖАШКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа 693/342/21

2/693/269/21

У Х В А Л А

про відкладення підготовчого засідання

03.08.2021 року м. Жашків

Жашківський районний суд Черкаської області в складі:

головуючого судді Шимчика Р. В.,

за участю секретаря судового засідання Коломієць С.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м. Жашків в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до фермерського господарства Клевань та товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Корвет про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - реєстраційна служба Жашківського управління юстиції,

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовною заявою до фермерського господарства Клевань та товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Корвет про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - реєстраційна служба Жашківського управління юстиції.

06.05.2021 року прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі.

У підготовче засідання позивачка ОСОБА_1 не з`явилися по невідомих суду причинах.

У підготовче засідання представник відповідача ФГ Клевань не з`явився по невідомих суду причинах, до суду повернувся поштовий конверт з відміткою неправильно зазначена адреса .

У підготовче засідання представник відповідача ТОВ Агрофірма Корвет не з`явився, при цьому до суду 02.06.2021 року направив відзив на позовну заяву.

У відповідності до ч.2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Суд, дослідивши матеріали справи, приходить до наступного.

Відповідно до ч. ч.3, 4 ст. 179 ЦПК України відповідь на відзив подається в строк, встановлений судом. Суд має встановити такий строк подання відповіді на відзив, який дозволить позивачу підготувати свої міркування, аргументи та відповідні докази, іншим учасникам справи - отримати відповідь на відзив завчасно до початку розгляду справи по суті, а відповідачу - надати учасникам справи заперечення завчасно до початку розгляду справи по суті. До відповіді на відзив застосовуються правила, встановлені частинами третьою - п`ятою статті 178 цього Кодексу.

Згідно ч.ч. 3, 4 ст. 180 ЦПК України заперечення подається в строк, встановлений судом. Суд має встановити такий строк подання заперечення, який дозволить іншим учасникам справи отримати заперечення завчасно до початку розгляду справи по суті. До заперечення застосовуються правила, встановлені частинами третьою - п`ятою статті 178 цього Кодексу.

Згідно п. 12 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд встановлює строк для подання відповіді на відзив та заперечення.

Згідно ч. 6 ст. 198 ЦПК України у разі відкладення підготовчого засідання або оголошення перерви підготовче засідання продовжується зі стадії, на якій засідання було відкладено або у ньому була оголошена перерва.

Згідно ст. 199 ЦПК України у строк, встановлений судом, позивач має право подати відповідь на відзив, а відповідач - заперечення. Інші учасники справи мають право надати свої письмові пояснення щодо відповіді на відзив та заперечення до закінчення підготовчого провадження, якщо судом не встановлено інший строк.

Керуючись ст.ст. 179,180, 197, 199 ЦПК України, суд

ПОСТ АНОВИВ:

Підготовче засідання по справі за позовом ОСОБА_1 до фермерського господарства Клевань та товариства з обмеженою відповідальністю Агрофірма Корвет про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - реєстраційна служба Жашківського управління юстиції, відкласти на 12 годину 00 хвилин 17 вересня 2021 року.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив протягом десяти днів із дня отримання ухвали, а відповідач - заперечення протягом десяти днів із дня отримання відповіді на відзив.

Згідно ч. 3 ст. 179 ЦПК України до відповіді на відзив застосовуються правила, встановлені частиною третьою - п`ятою статті 178 цього кодексу.

Відповідно до ч. 3 ст. 180 ЦПК України до заперечення застосовуються правила, встановлені частинами третьою - п`ятою статті 178 цього Кодексу.

Повідомити учасників справи про день, час та місце підготовчого засідання.

З інформацією про дату та час розгляду справи можна ознайомитися за електронною адресою суду: inbox@gsh.ck.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Головуючий: Роман Васильович Шимчик

СудЖашківський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення03.08.2021
Оприлюднено12.08.2021
Номер документу98935194
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —693/342/21

Ухвала від 20.12.2021

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 22.11.2021

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 03.08.2021

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 06.05.2021

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

Ухвала від 19.04.2021

Цивільне

Жашківський районний суд Черкаської області

Шимчик Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні