Постанова
від 05.05.2010 по справі 4-676/2010
ОРДЖОНІКІДЗЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

Справа № 4-676/2010 р.

П О С Т А Н О В А

И М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

05 травня 2010 року м. Запоріжжя

Суддя Орджонікідзевського районного суду м. Запоріжжя Рибалко Н.І., розглянувши подання старшого слідчого СВ ПМ ДПІ у Орджонікідзевському районі м.Запоріжжя майора податкової міліції Близнюка Р.Є. про проведення обшуку у кримінальній справі №271007,-

ВСТАНОВИВ:

З наданих суду матеріалів вбачається, що в провадженні СВ ПМ ДПІ у Орджонікідзевському районі м.Запоріжжя знаходиться кримінальна справа №271007, порушена відносно ОСОБА_2 за фактом фіктивного підприємництва ТОВ «Торен Трейд» (код ЕДРПОУ 36534976) за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.205 КК України.

Досудовим слідством встановлено, що реквізити та печатка ТОВ «Торен Трейд» використовувались невстановленою особою для оформлення документів, на підставі яких збільшувались валові витрати різних субєктів господарської діяльності шляхом проведення фіктивних господарських операцій з метою зменшення податкових зобовязань цих підприємств.

В період з 23.02.2010 р. по теперішній час невстановленою особою були проведені фіктивні господарські операції з купівлі ТОВ «Торен-Трейд»товаро-матеріальних цінностей у ТОВ «Леолмі» та продажу в адресу інших підприємств, що дало можливість ТОВ «Агрооіл групп» та іншим підприємствам-контрагентам безпідставно збільшити свої витрати та зменшити виплати до державного бюджету податків, зборів та інших обовязкових платежів.

Тобто ОСОБА_2, не маючи мети фактичного здійснення підприємницької діяльності, з часу придбання ТОВ «Торен Трейд» дійсну фінансово-господарську діяльність не вів і не мав наміру вести. ТОВ «Торен Трейд» перереєстроване на ОСОБА_3 виключно для прикриття незаконних операцій, повязаних з ухиленням від сплати податків.

Досудовим слідством встановлено, що у злочинній схемі обороту грошових коштів, отриманих незаконним шляхом задіяні підприємства ТОВ «Леолмі» (код ЄДРПОУ 36534777) та ТОВ «Агрооіл групп» (код ЄДРПОУ 34440939). Згідно злочинної схеми ТОВ «Агрооіл групп» зі свого банківського рахунку перераховує грошові кошти на банківський рахунок ТОВ «Торен Трейд», яке в свою чергу зі свого банківського рахунку знімає вказані кошти готівкою або перераховує на банківський рахунок ТОВ «Леолмі».

ТОВ «Агрооіл групп» фактично розташоване за адресою: АДРЕСА_1. У вказаному приміщенні можуть знаходитись документи фінансово-господарської діяльності ТОВ «Торен Трейд», ТОВ «Леолмі», ТОВ «Агрооіл групп». Крім того, у вказаному приміщені можуть зберігатись грошові кошти та інші цінності, нажиті злочинним шляхом, а також інші предмети та документи, які мають значення для встановлення істини у справі та забезпечення цивільного позову.

Згідно довідки ОП Запорізьке міжміське бюро технічної інвентаризації частина обєкту нерухомості за адресою: АДРЕСА_1 на праві власності зареєстрована за директором ТОВ «Агрооіл групп» ОСОБА_4.

Враховуючи викладене, а також те, що у слідства є достатні підстави вважати, що в приміщеннях, розташованих за адресою: АДРЕСА_1 можуть знаходитись документи фінансово-господарської діяльності ТОВ «Торен Трейд», ТОВ «Леолмі», ТОВ «Агрооіл групп», грошові кошти та інші цінності, нажиті злочинним шляхом, а також інші предмети та документи, які мають значення для встановлення істини у справі та забезпечення цивільного позову, керуючись ст.177 КПК України,

П О С Т А Н О В И В:

Провести обшук в приміщеннях, розташованих за адресою: АДРЕСА_1 з метою виявлення та вилучення документів фінансово-господарської діяльності ТОВ «Торен Трейд» (код ЄДРПОУ 36534976), ТОВ «Леолмі» (код ЄДРПОУ 36534777), ТОВ «Агрооіл групп» (код ЄДРПОУ 34440939), грошових коштів та інших цінностей, нажитих злочинним шляхом, а також інших предметів та документів, які мають значення для встановлення істини у справі та забезпечення цивільного позову.

Проведення обшуку доручити працівникам податкової міліції.

Постанова оскарженню не підлягає.

Суддя Н.І.Рибалко

Дата ухвалення рішення05.05.2010
Оприлюднено20.12.2022
Номер документу10220893
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-676/2010

Постанова від 10.09.2010

Кримінальне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Кабанячий Ю. В.

Постанова від 09.08.2010

Кримінальне

Придніпровський районний суд м.Черкас

Казидуб Олена Григорівна

Постанова від 10.08.2010

Кримінальне

Залізничний районний суд м. Сімферополя

Якушева Тамара Вікторівна

Постанова від 09.08.2010

Кримінальне

Придніпровський районний суд м.Черкас

Казидуб Олена Григорівна

Постанова від 05.05.2010

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Рибалко Наталя Іванівна

Постанова від 05.05.2010

Кримінальне

Орджонікідзевський районний суд м. Запоріжжя

Рибалко Наталя Іванівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні