Вирок
від 05.01.2022 по справі 359/8304/21
БОРИСПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

05.01.2022

Справа № 359/8304/21

Провадження № 1-кп/359/620/2021

В И Р О К

І М Е Н Е М У К РА Ї Н И

05 січня 2022 м. Бориспіль

Бориспільський міськрайонний суд Київської області у складі:

Головуючого судді ОСОБА_1 ,

при секретарі судового засідання ОСОБА_2 ,

за участі:

прокурора ОСОБА_3 ,

обвинуваченого ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні з технічною та відео фіксацією в залі суду кримінальне провадження №12021111100000499, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань 03.06.2021, що надійшло до суду з обвинувальним актом, по обвинуваченню:

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,уродженця с. Усівка, Баришівського району, Київської області,українця,громадянина України,зареєстрованого заадресою: АДРЕСА_1 ,проживаючого заадресою: АДРЕСА_2 , раніше не судимого,

у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 1,3 ст. 191 КК України,

в с т а н о в и в:

У відповідність до витягу з наказу Приватного підприємства «ВАСКО» (код ЄДРПОУ - 19423588) від 07.02.2020 №03-к, який погоджено директором підприємства ОСОБА_5 , ОСОБА_4 прийнятого на роботу на посаду водія до вказаного підприємства.

Згідно п. 2 договору про повну матеріальну відповідальність працівника від 07.02.2020 укладеного між ПП «ВАСКО», в особі директора ОСОБА_5 та ОСОБА_4 , останній відповідно до ст. 134 п.1, 135-1 Кодексу законів про працю України приймає на себе повну матеріальну відповідальність за забезпечення наявності та цілості товарно-матеріальних цінностей.

Відповідно до п.4., ОСОБА_4 , у випадку виявлення недостачі ТМЦ, їх знищення, пошкодження, зниження якості або псування з вини Працівника, він зобов`язується відшкодувати недостачу та заподіяну шкоду Підприємству.

04.01.2021 між ПП «ВАСКО» та ТОВ «ЕМАРАТОН» (код ЄДРПОУ 42746003) укладено договір поставки №04-01/3 товарів партіями, відповідно до якого ПП «ВАСКО» через АЗС зобов`язане передати у власність нафтопродукти в асортименті скраплений газ, а також сукупні товари, а ТОВ «ЕМАРАТОН» в свою чергу вносить грошові кошти розрахунковий рахунок постачальника.

Згідно витягу з наказу №03-к директора ПП «ВАСКО» ОСОБА_5 від 07.02.2021, за водієм ОСОБА_4 закріплено транспортний засіб «RENAULT Premium 430 DХІ», реєстраційний номер « НОМЕР_1 » та спеціалізований причіп-цистерна реєстраційний номер « НОМЕР_2 ».

В подальшому ОСОБА_4 , будучи матеріально-відповідальною особою та маючи доступ до товарно-матеріальних цінностей скрапленого газу, вирішив з метою незаконного особистого збагачення за рахунок чужого майна, розтратити газ належний ПП «ВАСКО».

Продовжуючи реалізацію злочинного умислу направленого на розтрату чужого майна, переслідуючи корисливий мотив та маючи на меті незаконне особисте збагачення за рахунок майна ПП «ВАСКО», 02.01.2021, близько 18 год. 07 хв., знаходячись на автозаправній станції ТОВ «Натвіл», що розташоване за адресою: Київська обл., м. Бориспіль, траса Р-03 Несторівка, вчинив розтрату майна, яке належить ПП «ВАСКО» та було йому ввірене, а саме скрапленого газу у кількості 293 кг. на суму 5687 грн. 13 коп., яким в подальшому розпорядився на власний розсуд, спричинивши при цьому підприємству матеріальний збиток на вказану суму.

Таким чином, ОСОБА_4 , обвинувачується у розтраті чужого майна, яке було йому ввірено, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 191 КК України.

Крім того, в подальшому ОСОБА_4 , будучи матеріально-відповідальною особою та маючи доступ до товарно-матеріальних цінностей нафтопродуктів, а саме скрапленого газу, вирішив повторно, з метою незаконного особистого збагачення за рахунок чужого майна, розтратити скраплений газ, належний ТОВ «ЕМАРАТОН».

Продовжуючи реалізацію злочинного умислу направленого на розтрату чужого майна, переслідуючи корисливий мотив та маючи на меті незаконне особисте збагачення за рахунок майна належного ТОВ «ЕМАРАТОН», 02 червня 2021 року, близько 23 години 07 хвилин, ОСОБА_4 , перебуваючи за адресою: Київська область, м. Бориспіль, вулиця Шолохова 56, АЗС «Натвіл» повторно вчинив розтрату майна, яке належить ТОВ «ЕМАРАТОН» та було йому ввірене, а саме скрапленого газу у кількості 320 кг. на суму 7680 грн. 00 коп., яким в подальшому розпорядився на власний розсуд, спричинивши при цьому товариству матеріальний збиток на вказану суму.

Крім того, в подальшому ОСОБА_4 , будучи матеріально-відповідальною особою та маючи доступ до товарно-матеріальних цінностей нафтопродуктів, а саме скрапленого газу, вирішив повторно, з метою незаконного особистого збагачення за рахунок чужого майна, розтратити скраплений газ, належний ТОВ «ЕМАРАТОН».

Реалізовуючи злочиннийумисел направленийна розтратучужого майна,переслідуючи корисливиймотив тамаючи наметі незаконнеособисте збагаченняза рахунокмайна належногоТОВ «ЕМАРАТОН»,22травня 2021року, ОСОБА_4 ,перебуваючи заадресою:Київська область, м. Бориспіль, вулиця Шолохова 56, АЗС «Натвіл», повторно вчинив розтрату майна, яке належить ТОВ «ЕМАРАТОН» та було йому ввірене, а саме скрапленого газу у кількості 162 кг на суму 4374 грн. 00 коп., яким в подальшому розпорядився на власний розсуд, спричинивши при цьому товариству матеріальний збиток на вказану суму.

В подальшому, ОСОБА_4 , будучи матеріально-відповідальною особою та маючи доступ до товарно-матеріальних цінностей нафтопродуктів, а саме скрапленого газу, вирішив повторно, з метою незаконного особистого збагачення за рахунок чужого майна, розтратити скраплений газ, належний ТОВ «ЕМАРАТОН».

Продовжуючи реалізацію злочинного умислу направленого на розтрату чужого майна, переслідуючи корисливий мотив та маючи на меті незаконне особисте збагачення за рахунок майна належного ТОВ «ЕМАРАТОН», 30 квітня 2021 року, ОСОБА_4 , перебуваючи за адресою: Київська область, м. Бориспіль, вулиця Шолохова 56, АЗС «Натвіл», повторно вчинив розтрату майна, яке належить ТОВ «ЕМАРАТОН» та було йому ввірене, а саме скрапленого газу у кількості 147 кг. на суму 3677 грн. 94 коп., яким в подальшому розпорядився на власний розсуд, спричинивши при цьому товариству матеріальний збиток на вказану суму.

Крім того, ОСОБА_4 , будучи матеріально-відповідальною особою та маючи доступ до товарно-матеріальних цінностей нафтопродуктів, а саме скрапленого газу, вирішив повторно, з метою незаконного особистого збагачення за рахунок чужого майна, розтратити скраплений газ, належний ТОВ «ЕМАРАТОН».

Реалізуючи злочинний умисел направлений на розтрату чужого майна, переслідуючи корисливий мотив та маючи на меті незаконне особисте збагачення за рахунок майна належного ТОВ «ЕМАРАТОН», 21 квітня 2021 року, ОСОБА_4 , перебуваючи за адресою: Київська область, м. Бориспіль, вулиця Шолохова 56, АЗС «Натвіл», повторно вчинив розтрату майна, яке належить ТОВ «ЕМАРАТОН» та було йому ввірене, а саме скрапленого газу у кількості 508 кг. на суму 12141 грн. 20 коп., яким в подальшому розпорядився на власний розсуд, спричинивши при цьому товариству матеріальний збиток на вказану суму.

Не зупиняючись на сконому, ОСОБА_4 , будучи матеріально-відповідальною особою та маючи доступ до товарно-матеріальних цінностей нафтопродуктів, а саме скрапленого газу, вирішив повторно, з метою незаконного особистого збагачення за рахунок чужого майна, розтратити скраплений газ, належний ТОВ «ЕМАРАТОН».

Продовжуючи реалізацію злочинного умислу направленого на розтрату чужого майна, переслідуючи корисливий мотив та маючи на меті незаконне особисте збагачення за рахунок майна належного ТОВ «ЕМАРАТОН», 11 квітня 2021 року, ОСОБА_4 , перебуваючи за адресою: Київська область, м. Бориспіль, вулиця Шолохова 56, АЗС «Натвіл», повторно вчинив розтрату майна, яке належить ТОВ «ЕМАРАТОН» та було йому ввірене, а саме скрапленого газу у кількості 127 кг. на суму 2923 грн. 54 коп., яким в подальшому розпорядився на власний розсуд, спричинивши при цьому товариству матеріальний збиток на вказану суму.

Крім того, ОСОБА_4 , будучи матеріально-відповідальною особою та маючи доступ до товарно-матеріальних цінностей нафтопродуктів, а саме скрапленого газу, вирішив повторно, з метою незаконного особистого збагачення за рахунок чужого майна, розтратити скраплений газ, належний ТОВ «ЕМАРАТОН».

З цією мето., маючи умисел на розтрату чужого майна, переслідуючи корисливий мотив та маючи на меті незаконне особисте збагачення за рахунок майна належного ТОВ «ЕМАРАТОН», 09 квітня 2021 року, ОСОБА_4 , перебуваючи за адресою: Київська область, м. Бориспіль, вулиця Шолохова 56, АЗС «Натвіл», повторно вчинив розтрату майна, яке належить ТОВ «ЕМАРАТОН» та було йому ввірене, а саме скрапленого газу у кількості 200 кг. на суму 5280 грн. 00 коп., яким в подальшому розпорядився на власний розсуд, спричинивши при цьому товариству матеріальний збиток на вказану суму.

Не зупиняючись на скоєному, ОСОБА_4 , будучи матеріально-відповідальною особою та маючи доступ до товарно-матеріальних цінностей нафтопродуктів, а саме скрапленого газу, вирішив повторно, з метою незаконного особистого збагачення за рахунок чужого майна, розтратити скраплений газ, належний ТОВ «ЕМАРАТОН».

Продовжуючи реалізацію злочинного умислу направленого на розтрату чужого майна, переслідуючи корисливий мотив та маючи на меті незаконне особисте збагачення за рахунок майна належного ТОВ «ЕМАРАТОН», 04 квітня 2021 року, ОСОБА_4 , перебуваючи за адресою: Київська область, м. Бориспіль, вулиця Шолохова 56, АЗС «Натвіл», повторно вчинив розтрату майна, яке належить ТОВ «ЕМАРАТОН» та було йому ввірене, а саме скрапленого газу у кількості 110 кг. на суму 2532 грн. 20 коп., яким в подальшому розпорядився на власний розсуд, спричинивши при цьому товариству матеріальний збиток на вказану суму.

Крім того, в подальшому ОСОБА_4 , будучи матеріально-відповідальною особою та маючи доступ до товарно-матеріальних цінностей нафтопродуктів, а саме скрапленого газу, вирішив повторно, з метою незаконного особистого збагачення за рахунок чужого майна, розтратити скраплений газ, належний ТОВ «ЕМАРАТОН».

З цією метою, маючи умисел направлений на розтрату чужого майна, переслідуючи корисливий мотив та маючи на меті незаконне особисте збагачення за рахунок майна належного ТОВ «ЕМАРАТОН», 03 лютого 2021 року, ОСОБА_4 , перебуваючи за адресою: Київська область, м. Бориспіль, вулиця Шолохова 56, АЗС «Натвіл», повторно вчинив розтрату майна, яке належить ТОВ «ЕМАРАТОН» та було йому ввірене, а саме скрапленого газу у кількості 681 кг. на суму 8599 грн. 50 коп., яким в подальшому розпорядився на власний розсуд, спричинивши при цьому товариству матеріальний збиток на вказану суму.

Не зупиняючись на скоєному, ОСОБА_4 , будучи матеріально-відповідальною особою та маючи доступ до товарно-матеріальних цінностей нафтопродуктів, а саме скрапленого газу, вирішив повторно, з метою незаконного особистого збагачення за рахунок чужого майна, розтратити скраплений газ, належний ТОВ «ЕМАРАТОН».

Продовжуючи реалізацію злочинного умислу направленого на розтрату чужого майна, переслідуючи корисливий мотив та маючи на меті незаконне особисте збагачення за рахунок майна належного ТОВ «ЕМАРАТОН», 09 січня 2021 року, ОСОБА_4 , перебуваючи за адресою: Київська область, м. Бориспіль, вулиця Шолохова 56, АЗС «Натвіл», повторно вчинив розтрату майна, яке належить ТОВ «ЕМАРАТОН» та було йому ввірене, а саме скрапленого газу у кількості 567 кг. на суму 11005 грн. 47 коп., яким в подальшому розпорядився на власний розсуд, спричинивши при цьому товариству матеріальний збиток на вказану суму.

Крім того, в подальшому ОСОБА_4 , будучи матеріально-відповідальною особою та маючи доступ до товарно-матеріальних цінностей нафтопродуктів, а саме скрапленого газу, вирішив повторно, з метою незаконного особистого збагачення за рахунок чужого майна, розтратити скраплений газ, належний ТОВ «ЕМАРАТОН».

Маючи умисел на розтрату чужого майна, переслідуючи корисливий мотив та маючи на меті незаконне особисте збагачення за рахунок майна належного ТОВ «ЕМАРАТОН», 05 січня 2021 року, ОСОБА_4 , перебуваючи за адресою: Київська область, м. Бориспіль, вулиця Шолохова 56, АЗС «Натвіл», повторно вчинив розтрату майна, яке належить ТОВ «ЕМАРАТОН» та було йому ввірене, а саме скрапленого газу у кількості 128 кг. на суму 2826 грн. 24 коп., яким в подальшому розпорядився на власний розсуд, спричинивши при цьому товариству матеріальний збиток на вказану суму.

Таким чином, ОСОБА_4 обвинувачується у розтраті чужого майна, яке було йому ввірене, вчиненому повторно, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України.

У судовому засіданні обвинувачений ОСОБА_4 вину увчинених кримінальнихправопорушеннях визнавповністю,фактичні обставинисправи неоспорював.Щиро розкаявсята показав,що віндійсно із 2020 року працював у Приватному підприємстві «ВАСКО» на посаді водія, також він знав, що до його обов`язків входило відшкодувати недостачу та заподіяну шкоду Підприємству. За ним було закріплено транспортний засіб «RENAULT Premium 430 DХІ», реєстраційний номер « НОМЕР_1 » та спеціалізований причіп-цистерна реєстраційний номер « НОМЕР_2 ». Він будучи водієм експедитором був матеріально-відповідальною особою та маючи доступ до товарно-матеріальних цінностей нафтопродуктів, 02.01.2021 знаходився на автозаправній станції ТОВ «Натвіл», Реалізував скраплений газ з цистерни, а грошові кошти забрав собі та використав на власний розсуд. Так він вчиняв протягом січня-червня 2021 року, після чого його викрили. У вчиненому діянні кається, просив суд суворо не карати, зобов`язався в подальшому не вчиняти подібного. Повністю відшкодував суму завданих збитків, про що свідчить квитанція.

У зв`язку з тим, що обвинувачений та інші учасники кримінального провадження не оспорювали фактичні обставини вчинення кримінальних правопорушень, суд, на підставі ч. 3 ст. 349 КПК України, визнав недоцільним досліджувати докази стосовно цих фактичних обставин та обмежується допитом обвинуваченого та дослідженням доказів, які характеризують його особу, роз`яснивши сторонам, що у такому разі вони будуть позбавлені права оскаржити фактичні обставини справи в апеляційному порядку.

Судом з`ясовано, що обвинувачений та інші учасники кримінального провадження розуміють зміст цих обставин, сумніву у добровільності та істинності їх позицій немає.

Таким чином, розгляд кримінального провадження проводився відносно обвинуваченого в межах пред`явленого йому обвинувачення.

При встановлених обставинах, оцінюючи зібрані докази, суд вважає, що вина обвинуваченого ОСОБА_4 у вчиненні вищезазначених кримінальних правопорушень у судовому засіданні доведена повністю і зібраних доказів достатньо для визнання його винним.

Дії обвинуваченогокваліфіковані вірноза ч.1ст.191КК України,як умиснідії,які виразилисяу розтраті чужого майна, яке було йому ввірено;за ч.3ст.191КК України,як умиснідії,які виразилисяу розтраті чужого майна, яке було йому ввірене, вчинені повторно.

Таку кваліфікацію дій обвинуваченого ОСОБА_4 суд вважає правильною.

Так, майно, яким заволодів обвинувачений, було ввірене йомута перебувалов йоговіданні. ОСОБА_4 було ввірено майно, а саме скрапленого газу яке належить ПП «ВАСКО», що було в його віданні, тобто воно знаходилось у правомірному володінні обвинуваченого, який був наділений правомочністю по розпорядженню, управлінню, доставці або зберіганню такого майна. Така правомочність обвинуваченого обумовлювалася договірними відносинами та спеціальним дорученням. Правомочність у обвинуваченого виникла на підставі трудового договору та наказу директора. Це означає, що заволодіння майном потерпілого відбулося протиправно. ОСОБА_4 досягнув віку, з якого наступає кримінальна відповідальність за вчинення злочину. Його дії характеризуються умислом та корисливою метою. Зокрема, обвинувачений усвідомлював, що майно, яким він протиправно заволодівав, було для нього чужим, і він не мав права на нього. Він усвідомлював суспільно небезпечний характер його діянь, передбачав їх суспільно небезпечні наслідки та бажав їх настання. Корисливий мотив обвинуваченого полягав у тому, що при вчиненні кримінальних правопорушень він прагнув обернути чуже майно на свою користь. ОСОБА_4 виконав усідії об`єктивноїсторони злочинуякі вважавнеобхідними длядоведення злочинівдо кінця.Отже,вчинені обвинуваченимзлочини єзакінченими. Обвинувачений систематично вчиняв протиправні дії щодо розтрати чужого майна, яке було йому ввірено. Тому враховуючи все зазначене, в діяннях ОСОБА_4 містяться ознаки повторності.

Згідно з п. 5 ст.364КПК України учасники судового провадження мають право в судових дебатах посилатись лише на ті докази, які були дослідженні в судовому засіданні.

Тому, суд дійшов до переконання, що обвинувачений ОСОБА_4 повинен бутизасуджений зач.1ст.191КК України,за умиснідії,які виразилисяу розтраті чужогомайна,яке булойому ввірено таза ч.3ст.191КК України,за умиснідії,які виразилисяу розтраті чужого майна, яке було йому ввірене, вчинені повторно.

Відповідно до вимогст.65КК України при призначенні покарання суд повинен враховувати ступінь тяжкості вчиненого злочину, дані про особу засудженого та обставини, що пом`якшують та обтяжують покарання. Особі, яка вчинила злочин, має бути призначене покарання, необхідне й достатнє для її виправлення та попередження вчинення нових злочинів.

Згідноіз ст.66КК України обставинами, які пом`якшують покарання обвинуваченого суд вважає його щире каяття, та активне сприяння розкриттю злочинів.

Обставиною, що обтяжують покарання обвинуваченого відповідно до ст. 67 КК України, судом не встановлено.

Аналіз даних про особу обвинуваченого ОСОБА_4 вказує на те, що він раніше не судимий. Не одружений. На утримані малолітніх дітей та інвалідів немає. Тимчасово не працює. На обліку у лікарів нарколога та психіатра не перебуває. За місцем проживання та реєстрації характеризується позитивно, з сусідами та односельчанами не конфліктний. Компрометуючі матеріали відносно обвинуваченого у матеріалах справи відсутні.

Як вбачається із матеріалів кримінального провадження потерпілими цивільний позов до обвинуваченого не пред`явлено, що свідчить про відсутність у потерпілої сторони претензій до обвинуваченого морального чи матеріального характеру.

Разом з тим, суд не визнає обставиною, що пом`якшує покарання обвинуваченого, добровільне відшкодування завданої шкоди, оскільки викраденим майном він розпорядитися на власний розсуд.

Указані обставини потребують додаткового врахування при призначенні покарання обвинуваченого, оскільки мають істотне значення щодо вивчення особистості та відношення останнього до скоєного ним.

Призначаючи вид і міру покарання для обвинуваченого ОСОБА_4 суд враховує те, що він вчинив не тяжкий та тяжкий злочин, згідно вимог статті 12 КК України.

З урахуванням викладеного, тяжкості скоєних кримінальних правопорушень, даних про особу обвинуваченого, з урахуванням обставин, які пом`якшують покарання, правову позицію прокурора, додержуючись принципу законності, індивідуалізації, справедливості та обґрунтованості покарання, а також враховуючи, що згідно ч. 2ст. 50 КК Українипокарання має на меті не тільки кару, а й виправлення засудженого,та з огляду на всі обставини в цілому,суд приходить до висновку про те, що ОСОБА_4 доцільно призначити покарання за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 191 КК України у виді одного року позбавлення волі з позбавленням права займатися певною діяльністю строком один рік та за злочин, передбачений ч. 3 ст. 191 КК України у виді трьох років позбавлення волі, з позбавленням права займатися певною діяльністю строком два роки. При призначені остаточного покарання за сукупністю злочинів на підставі ч. 1 ст. 70 КК України належить застосувати спосіб поглинення менш суворого покарання більш суворим.

З урахуванням викладеного вище, суд враховує фактичну тяжкість вчинених ОСОБА_4 кримінальних правопорушень, зокрема, характер діяння, обстановку, способу, місце і час їх вчинення, з урахуванням форми, виду, ступеня вини, мотивів і мети кримінальних правопорушень, обставин, що характеризують поведінку обвинуваченого до вчинення кримінальних правопорушень, та індивідуальних особливостей обвинуваченого. Суд враховує, відсутність обставин, які обтяжують покарання обвинуваченого, а також, із урахуванням правової позиції учасників судового процесу, суд приходить до висновку, що вищенаведені обставини істотно знижують фактичну ступінь тяжкості вчинених кримінальних правопорушень і ступінь небезпечності винної особи для суспільства, що у своїй сукупності утворює підставу для висновку суду, що перевиховання та виправлення ОСОБА_4 залишається можливим без ізоляції від суспільства, та вважає за доцільне застосувати до нього положення ст. 75 та ст. 76 КК України, призначивши покарання з іспитовим строком терміном на два роки з визначенням відповідних обов`язків судом.

Суд вважає, що дана міра покарання відносно обвинуваченого є достатньою для виправлення та попередження вчинення обвинуваченим нових злочинів.

Запобіжний захід не обирався, підстав для його обрання судом не вбачається.

Цивільний позов не заявлявся.

Судові витрати по справі відсутні.

Керуючись: ст. 22, ч. 3, ст. 349, ст. ст. 368-371, 373, 374, 376 КПК України, ст. 50, ст.ст. 65-67, 70, ч. 1 ст. 191, ч. 3 ст. 191 КК України, суд

у х в а л и в:

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , визнати винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 191, ч.3ст.191 КК України, та призначити йому покарання:

-за ч.1ст.191КК України-у видіпозбавлення волістроком на1(один)рік з позбавленням права займатися діяльністю пов`язаною з матеріальною відповідальністю строком один рік.

- за ч.3ст.191 ККУкраїни -у видіпозбавлення волістроком на3(три)роки з позбавленням права займатися діяльністю пов`язаною з матеріальною відповідальністю строком два роки.

На підставіч.1ст.70КК України,остаточно призначити ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,покарання шляхомпоглинення меншсуворого покараннябільш суворим,у виді3(трьох)років позбавленняволі з позбавленням права займатися діяльністю пов`язаною з матеріальною відповідальністю строком два роки.

Засудженого ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,звільнити напідставі ст.75КК Українивід відбуванняпризначеного основногопокарання увиді позбавленняволі,з випробуванням,встановивши іспитовийстрок терміном2 (два)роки,з покладенням на нього, відповідно до ст. 76 КК України обов`язку: періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи.

Іспитовий строк та додаткове покарання у виді позбавленням права займатися певною діяльністю ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , рахувати з моменту проголошення вироку.

Запобіжний захід не обирався, підстав для його обрання судом не вбачається.

Цивільний позов не заявлявся. Судові витрати по справі відсутні.

Вирок суду може бути оскаржений до Київськогоапеляційного суду на протязі 30 днів з дня його проголошення через Бориспільський міськрайонний суд Київської області шляхом подачі апеляційної скарги.

Вирок суду набирає законної сили по завершенню строку на його апеляційне оскарження, а у разі оскарження вироку в апеляційному порядку після постановлення судом апеляційної інстанції рішення за наслідками перегляду такого вироку суду.

Копію вироку суду негайно після його проголошення вручити обвинуваченому та прокурору.

Суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення05.01.2022
Оприлюднено16.01.2023
Номер документу102487741
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини проти власності Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем

Судовий реєстр по справі —359/8304/21

Ухвала від 13.03.2024

Кримінальне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Кабанячий Ю. В.

Вирок від 05.01.2022

Кримінальне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Кабанячий Ю. В.

Ухвала від 10.09.2021

Кримінальне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Кабанячий Ю. В.

Ухвала від 02.09.2021

Кримінальне

Бориспільський міськрайонний суд Київської області

Кабанячий Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні