Ухвала
від 10.01.2022 по справі 128/3655/21
ВІННИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 128/3655/21

УХВАЛА

10 січня 2022 року м. Вінниця

Суддя Вінницького районного суду Вінницької області Бондаренко О.І., оглянувши матеріали позовної заяви керівника Немирівської окружної прокуратури Петраша Р. в інтересах держави в особі Вороновицької селищної ради Вінницького району Вінницької області до Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ТОВ Аліанд СВ про визнання незаконним наказу та витребування земельної ділянки, -

ВСТАНОВИВ:

Керівник Немирівської окружної прокуратури Петраш Р. в інтересах держави в особі Вороновицької селищної ради Вінницького району Вінницької області звернувся до суду з позовною заявою до Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ТОВ Аліанд СВ про визнання незаконним наказу та витребування земельної ділянки.

Оглядом позовної заяви встановлено, що вона не відповідає вимогам ст. 175 ЦПК України, оскільки позивачем не уточнені позовні вимоги відповідно до норм, що регулюють дані правовідносини, зокрема, не надано належним чином оформленої заяви про витребування доказів в порядку ст. 84 ЦПК України та не обгрунтовано позовну вимогу про залучення ТОВ Аліанд СВ до участі в справі, з огляду на те, що статус даного товариства уже визначений позивачем в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору.

Згідно ч.ч. 1,2,3 ст. 185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху. В ухвалі про залишення позовної заяви без руху зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху. Якщо ухвала про залишення позовної заяви без руху постановляється з підстави несплати судового збору у встановленому законом розмірі, суд в такій ухвалі повинен зазначити точну суму судового збору, яку необхідно сплатити (доплатити). Якщо позивач відповідно до ухвали суду у встановлений строк виконає вимоги, визначені статтями 175 і 177 цього Кодексу, сплатить суму судового збору, позовна заява вважається поданою в день первісного її подання до суду. Якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається позивачеві.

За таких обставин, вказану позовну заяву слід залишити без руху, надавши позивачу строк для усунення зазначених вище недоліків.

Керуючись ст. ст. 175 , 185 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Позовну заяву керівника Немирівської окружної прокуратури Петраша Р. в інтересах держави в особі Вороновицької селищної ради Вінницького району Вінницької області до Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ТОВ Аліанд СВ про визнання незаконним наказу та витребування земельної ділянки - залишити без руху.

Надати позивачу строк для усунення недоліків, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху, роз`яснивши, що в іншому випадку позовна заява буде вважатись неподаною і буде повернута позивачу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.І. Бондаренко

Дата ухвалення рішення10.01.2022
Оприлюднено13.01.2022
Номер документу102503805
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконним наказу та витребування земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —128/3655/21

Ухвала від 17.04.2023

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко О. І.

Ухвала від 04.01.2023

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко О. І.

Ухвала від 28.01.2022

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко О. І.

Ухвала від 28.01.2022

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко О. І.

Ухвала від 10.01.2022

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні