Ухвала
від 04.01.2023 по справі 128/3655/21
ВІННИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 128/3655/21

УХВАЛА

04 січня 2023 року м. Вінниця

Вінницький районний суд Вінницької області

в складі :

головуючого - судді Бондаренко О.І.

секретаря судового засідання Шикун Я.С.

розглянувши у відкритому підготовчомусудовому засіданнів м.Вінниці цивільнусправу запозовною заявоюкерівника Немирівськоїокружної прокуратуриПетраша Р.в інтересахдержави вособі Вороновицькоїселищної радиВінницького районуВінницької областідо Головногоуправління Держгеокадаструу Вінницькійобласті, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 ,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмета споруТОВ «АліандСВ» провизнання незаконнимнаказу тавитребування земельноїділянки, -

В С Т А Н О В И В :

Ухвалою від 28.01.2022 відкрито провадження в цивільній справі за позовною заявою керівника Немирівської окружної прокуратури Петраша Р. в інтересах держави в особі Вороновицької селищної ради Вінницького району Вінницької області до Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ТОВ «Аліанд СВ» про визнання незаконним наказу та витребування земельної ділянки та призначено до розгляду в порядку загального позовного провадження з проведенням підготовчого судового засідання.

Положеннямист. 189 ЦПК Українивизначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті. Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання, проведено наступні підготовчі дії: направлено сторонам копію ухвали про відкриття провадження по справі, визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог та склад учасників судового процесу. Встановлено порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, порядок дослідження доказів, якими вони обгрунтовуються, отримано відзив на позовну заяву та відповідь на нього; вирішено питання про забезпечення позову.

З урахуванням вказаного, суд, приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст.189,196-200,353 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче судове засідання за позовною заявою керівника Немирівської окружної прокуратури Петраша Р. в інтересах держави в особі Вороновицької селищної ради Вінницького району Вінницької області до Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ТОВ «Аліанд СВ» про визнання незаконним наказу та витребування земельної ділянки.

Призначити справу до судового розгляду на 21.02.2023 на 14 год. 30 хв.

Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.І. Бондаренко

Дата ухвалення рішення04.01.2023
Оприлюднено06.01.2023
Номер документу108244041
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —128/3655/21

Ухвала від 17.04.2023

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко О. І.

Ухвала від 04.01.2023

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко О. І.

Ухвала від 28.01.2022

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко О. І.

Ухвала від 28.01.2022

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко О. І.

Ухвала від 10.01.2022

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні