Ухвала
від 11.01.2022 по справі 591/9508/21
ЗАРІЧНИЙ РАЙОННИЙ СУД М.СУМ

Справа № 591/9508/21 Провадження № 2/591/1160/22

У Х В А Л А

про відкриття провадження

11 січня 2022 року м. Суми

Зарічний районний суд м. Суми у складі судді Северинової А.С., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 (адреса: АДРЕСА_1 ) до Публічного акціонерного товариства Альфа-Банк , третя особа: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Чуловський Володимир Анатолійович (адреса: м. Київ, вул. Передова, буд. 15 Б), про визнання виконавчого напису на договорі іпотеки таким, що не підлягає виконанню, -

в с т а н о в и в:

30 грудня 2021 року ОСОБА_1 звернувся до суду з вказаним позовом, в якому просить суд визнати таким, що не підлягає виконанню виконавчий напис № 3252, вчинений 28 лютого 2018 приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Чуловським Володимиром Анатолійовичем на іпотечному договорі, укладеному між ним та АКБ "Укрсоцбанк" 07 червня 2007 року нотаріально посвідченим за реєстровим номером 3600 приватним нотаріусом Сумського міського нотаріального округу, щодо звернення стягнення на квартиру АДРЕСА_2 .

Позовна заява складена з дотриманням вимог ст.175 ЦПК України, справа підсудна Зарічному районному суду м. Суми.

Підстав для залишення без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкриті провадження у справі не вбачається.

Судовий збір сплачений.

Справа підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження.

У зв`язку з перебуванням головуючого судді в щорічній відпустці, суд позбавлений можливості призначити підготовче судове засідання в строки, передбачені ст. 189 ЦПК України.

Керуючись ст. ст. 175, 184, 187, 189-190, 196, ЦПК України,-

У Х В А Л И В :

Відкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 (адреса: АДРЕСА_1 до Публічного акціонерного товариства Альфа-Банк , третя особа: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Чуловський Володимир Анатолійович (адреса: м. Київ, вул. Передова, буд. 15 Б), про визнання виконавчого напису на договорі іпотеки таким, що не підлягає виконанню.

Справу розглядати за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання на 02 березня 2022 року на 13-годину 30 хв., за адресою: м. Суми, вул. Академічна, 13, каб. 506, про що повідомити учасників справи.

Роз`яснити відповідачу право подати відзив на позов з доказами на підтвердження обставин на яких він ґрунтується, в строк не пізніше 15 днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз`яснити позивачу право подати відповідь на відзив щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотиви їх визнання або відхилення, в строк не пізніше 5 днів з дня отримання такого відзиву. Копія відповіді на відзив та доданих до неї документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз`яснити відповідачу право подати заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення, в строк не пізніше 5 днів з дня отримання відповіді на відзив. Копія заперечення та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз`яснити третім особам право надіслання (надання) копії письмових пояснень щодо позову або відзиву та доданих до них документів у строк, не пізніше 5 днів з дня отримання позову або відзиву, з одночасним надісланням (наданням) письмових пояснень з доданими документами до суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади в Україні за адресою: http://zr.su.court.gov.ua/sud1805/.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя А.С. Северинова

Дата ухвалення рішення11.01.2022
Оприлюднено13.01.2022
Номер документу102514337
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису на договорі іпотеки таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —591/9508/21

Рішення від 07.10.2022

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Северинова А. С.

Рішення від 28.09.2022

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Северинова А. С.

Ухвала від 21.06.2022

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Северинова А. С.

Ухвала від 11.01.2022

Цивільне

Зарічний районний суд м.Сум

Северинова А. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні