Ухвала
від 17.01.2022 по справі 348/2946/21
НАДВІРНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа №348/2946/21

Провадження № 2/348/395/22

17 січня 2022 року Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області у складі судді Матолич В.В. , за участю секретаря судового засідання Буратчук О.В., розглянувши заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду представника позивача ОСОБА_1 , адвоката Василевської Анжели Анатоліївни по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Цуцилівської гімназії Переріслянської сільської ради Надвірнянського району Івано-Франківської області про поновлення на роботі ,

встановив:

У провадженні Надвірнянського районного суду Івано-Франківської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Цуцилівської гімназії Переріслянської сільської ради Надвірнянського району Івано-Франківської області про поновлення на роботі .

14.01.2022 представник позивача ОСОБА_1 , адвокат Василевська А.А. на адресу суду подала заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду у якій просить, проводити судові засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою системи Easy Con .

Відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Відповідно до ч. 2 ст. 212 ЦПК України учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Ознайомившись із заявою представника позивача ОСОБА_1 , адвоката Василевської А.А. про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою системи Easy Con , суд приходить до висновку про доцільність її задоволення.

Керуючись ст. 212 ЦПК України , суд,

постановив:

Заяву представника позивача ОСОБА_1 , адвоката Василевської Анжели Анатоліївни про проведення судового засідання в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Цуцилівської гімназії Переріслянської сільської ради Надвірнянського району Івано-Франківської області про поновлення на роботі, в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою системи Easy Con задовольнити.

Судове засідання призначене на 15:30 год. 27.01.2022 провести за допомогою програмного забезпечення Easy Con з представником позивача ОСОБА_1 , адвокатом Василевською Анжелою Анатоліївною .

Роз`яснити адвокату Василевській Анжелі Анатоліївні , що з метою встановлення його особи судом, вхід у систему Easy Con має бути виконаний за допомогою цифрового підпису.

Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Матолич В.В.

СудНадвірнянський районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення17.01.2022
Оприлюднено21.01.2022
Номер документу102582962
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —348/2946/21

Рішення від 20.03.2022

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Матолич В. В.

Рішення від 20.03.2022

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Матолич В. В.

Ухвала від 17.01.2022

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Матолич В. В.

Ухвала від 28.12.2021

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Матолич В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні