Ухвала
від 17.01.2022 по справі 225/7856/21
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер судової справи: 225/7856/21

Номер провадження: 2-д/225/1/2022

УХВАЛА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

17 січня 2022 року м. Торецьк

Дзержинський міський суд Донецької області в складі головуючого судді Мигалевича В.В., за участю секретаря судового засідання Голубової О.О., розглянувши у відкритому судовому засіданні доручення Ленінськ-Кузнецького міського суду Кемеровської області про витребування відомостей щодо трудової діяльності ОСОБА_1 ,-

ВСТАНОВИВ:

В провадження Дзержинського міського суду Донецької області зі Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) Міністерства юстиції України надійшло доручення Ленінськ-Кузнецького міського суду Кемеровської області про витребування відомостей щодо трудової діяльності ОСОБА_1 .

Судом встановлено, що відповідно до витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, Державне підприємство Шахта імені Артема Виробничого об`єднання Дзержинськвугілля (код ЄДРПОУ 00175538) припинене 15.07.2015, номер запису 12581720010000465, на підставі спрощеної процедури припинення.

У зв`язку з викладеним, з метою повного та всебічного розгляду справи, ухвалою Дзержинського міського суду Донецької області від 09.12.2021 витребувано з Архівного відділу Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області відомості та копії засвідчених належним чином документів про стаж роботи ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

У зв`язку з неможливістю надати суду відповідні відомості та копії документів, листом Торецької міської військово-цивільної адміністрації Бахмутського району Донецької області №3152/02-1.15 від 17.12.2021 суду рекомендовано з метою отримання необхідних відомостей про стаж роботи ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , звернутися до Держаного підприємства Торецьквугілля (архів ліквідованих підприємств) за адресою: вул. Дружби, буд. 19, м. Торецьк, Донецька область.

У зв`язку з викладеним, суд вважає за необхідне витребувати з Держаного підприємства Торецьквугілля (архів ліквідованих підприємств) за адресою: вул. Дружби, буд. 19, м. Торецьк, Донецька область відомості та копії засвідчених належним чином документів про стаж роботи ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , а саме:

1)історичну довідку на Шахта ім. Артема Україна (Донецька область), яка містить інформацію про повне найменування установи та посади, на яких здійснювалася робота ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , без скорочень з зазначенням послідовних перейменувань найменування установи;

2)особова картка, накази про прийом, переводи, звільнення, відомості про нарахування заробітної плати, табель обліку робочого часу ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , за період роботи з 28.11.2000 до 21.04.2002 на Шахта ім. Артема , штатний розпис та інші документи, пов`язані з трудовою діяльністю ОСОБА_1 .

Вищезазначені копії засвідчених належним чином документів про стаж роботи ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , повинні містити номер, дату видачі, підстави видачі (документи, з яких вилучено необхідні відомості), печатку установи та підписи посадових осіб.

Відповідно до частини 1 статті 500 Цивільного процесуального кодексу України, суди України виконують доручення іноземних судів про надання правової допомоги щодо вручення викликів до суду чи інших документів, допиту сторін чи свідків, проведення експертизи чи огляду на місці, вчинення інших процесуальних дій, переданих їм у порядку, встановленому міжнародним договором, згода на обов`язковість якого надана Верховною Радою України, а якщо міжнародний договір не укладено, дипломатичними каналами.

Частиною 1статті 84 Цивільного процесуального кодексу України,учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає за необхідне витребувати з Держаного підприємства Торецьквугілля (архів ліквідованих підприємств) засвідчені належним чином копії вищезазначених документів згідно доручення іноземного суду.

Керуючись ст.ст.84,258-261,500,501 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Витребувати з Держаного підприємства Торецьквугілля (архів ліквідованих підприємств) за адресою: вул. Дружби, буд. 19, м. Торецьк, Донецька область) відомості та копії засвідчених належним чином документів про стаж роботи ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , а саме:

1)історичну довідку на Шахта ім. Артема Україна (Донецька область), яка містить інформацію про повне найменування установи та посади, на яких здійснювалася робота ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , без скорочень з зазначенням послідовних перейменувань найменування установи;

2)копії особової картки, наказів про прийом, переводи, звільнення, відомості про нарахування заробітної плати, табелю обліку робочого часу ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , за період роботи з 28.11.2000 до 21.04.2002 на Шахта ім. Артема , штатного розпису та інших документів, що пов`язані з трудовою діяльністю ОСОБА_1 .

Вищезазначені копії засвідчених належним чином документів про стаж роботи ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , повинні містити номер, дату видачі, підстави видачі (документи, з яких вилучено необхідні відомості), печатку установи та підписи посадових осіб.

Зобов`язати Держане підприємство Торецьквугілля (архів ліквідованих підприємств) надати вказані вище документи на адресу суду (85200, м. Торецьк, вул. Дружби,4) не пізніше 31 січня 2022 року, попередивши про кримінальну відповідальність за ст. 382 КК України.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені Цивільним процесуальним кодексом України.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя В.В.Мигалевич

СудДзержинський міський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення17.01.2022
Оприлюднено24.01.2022
Номер документу102641755
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —225/7856/21

Ухвала від 16.06.2022

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Мигалевич В. В.

Ухвала від 08.02.2022

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Мигалевич В. В.

Ухвала від 17.01.2022

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Мигалевич В. В.

Ухвала від 09.12.2021

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Мигалевич В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні