Ухвала
від 24.01.2022 по справі 463/10485/21
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №463/10485/21

Провадження №2/463/265/22

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення

справи до судового розгляду по суті

24 січня 2022 року Личаківський районний суд м. Львова

в складі: головуючого судді Стрепка Н.Л.,

з участю секретаря судових засідань Онишкевича О.І.,

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в порядку загального позовного провадження в залі суду в м. Львові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничо-комерційна компанія Еталон , Товариства з обмеженою відповідальністю Фіакр-Львів про визнання права на пільговий проїзд, -

в с т а н о в и в:

позивач звернулася до суду з позовом, відповідно до якого просить зобов`язати відповідачів Товариство з обмеженою відповідальністю Виробничо-комерційна компанія Еталон та Товариство з обмеженою відповідальністю Фіакр-Львів визнати право ОСОБА_1 на 50-відсоткову знижку вартості проїзду на внутрішніх лініях (маршрутах) автомобільного транспорту в період з 1 жовтня по 15 травня .

Матеріали позову надійшли до Личаківського районного суду м. Львова 17 вересня 2021 року, автоматизованою системою документообігу суду для розгляду таких визначено суддю Стрепка Н.Л.

Ухвалою суду від 20 вересня 2021 року позов прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі, розпочато підготовче провадження у такій.

Надалі справу неодноразово було призначено до розгляду у підготовчих засідання, зокрема в підготовчому засіданні 9 листопада 2021 року розгляд справи не відбувся у зв`язку з перебуванням головуючого судді Стрепка Н.Л. у відпустці, в підготовчому засіданні 3 грудня 2021 року розгляд справи було відкладено у зв`язку з першою неявкою у таке належним чином повідомленого представника відповідача ТОВ ВКК Еталон та клопотанням представника відповідача ТОВ Фіакр-Львів про відкладення розгляду справи для ознайомлення з матеріалами такої.

В підготовчому засіданні 24 січня 2022 року позивач ОСОБА_1 та її представник - адвокат Мукан Б.С., що діє на підставі доручення про надання безоплатної вторинної правової допомоги №481 від 2 липня 2021 року, позов підтримали та вказали, що вважають за можливе призначити справу до судового розгляду.

Відповідачі ТОВ ВКК Еталон та клопотанням представника відповідача ТОВ Фіакр-Львів , будучи належним чином повідомленими про дату, час та місце підготовчого засідання, в таке 24 січня 2022 року явку своїх представників не забезпечили, про причини неявки таких у підготовче засідання суду не повідомили, відзиву на позов не подали, клопотання про відкладення розгляду справи, будь-яких клопотань чи заяв до суду не скерували. За таких обставин суд вважає за можливе вирішити питання про закриття підготовчого провадження у справі за відсутності представників відповідачів.

Заслухавши думку учасників підготовчого засідання, оглянувши матеріали справи, суд приходить до наступного.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає. В підготовчому засіданні виконані вимоги ч. 2 ст. 197 ЦПК України . Згідно з п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 197 , 200 , 258 , 260 , 261 ЦПК України , суд -

постановив:

закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Виробничо-комерційна компанія Еталон , Товариства з обмеженою відповідальністю Фіакр-Львів про визнання права на пільговий проїзд.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 1 березня 2022 року о 9 годині 45 хвилин та 11 березня 2022 року о 10 годині 00 хвилин у приміщенні Личаківського районного суду м. Львова (м. Львів, вул. Б. Лепкого, 16).

Про дату, час та місце проведення судового засідання у справі повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повне найменування (ім`я) учасників справи та їх місце проживання (місцезнаходження):

Позивач: ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , реєстраційний номер облікової кратки платника податків НОМЕР_1 .

Відповідачі: Товариство з обмеженою відповідальністю Виробничо-комерційна компанія Еталон , місцезнаходження: 81500, Львівська обл., Городоцький р-н, м. Городок, вул. Стуса, 7, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 32115051;

Товариство з обмеженою відповідальністю Фіакр-Львів , місцезнаходження: 79018, м. Львів, вул. Федьковича, 34-Б, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України 03114848.

Суддя: Стрепко Н.Л.

Дата ухвалення рішення24.01.2022
Оприлюднено26.01.2022
Номер документу102712152
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права на пільговий проїзд

Судовий реєстр по справі —463/10485/21

Ухвала від 05.09.2022

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Стрепко Н. Л.

Ухвала від 24.01.2022

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Стрепко Н. Л.

Ухвала від 20.09.2021

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Стрепко Н. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні