Ухвала
від 24.01.2022 по справі 641/10705/19
КОМІНТЕРНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Провадження № 2/641/172/2022 Справа № 641/10705/19

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

м. Харків

24 січня 2022 року Комінтернівський районний суд м. Харкова у складі:

головуючого судді - Богдан М.В.,

за участю секретаря - Архипової А.А.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в м. Харкові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ДП Науково-дослідний і проектний інститут СОЮЗ в особі Ліквідаційної комісії ДП НДПІ СОЮЗ в особі голови Огієнка Миколи Олександровича про стягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за несвоєчасний розрахунок при звільненні, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні суду знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ДП Науково-дослідний і проектний інститут СОЮЗ в особі Ліквідаційної комісії ДП НДПІ СОЮЗ в особі голови Огієнка Миколи Олександровича про стягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за несвоєчасний розрахунок при звільненні.

Ухвалою Комінтернівського районного суду м. Харкова від 01 жовтня 2020 року провадження у даній справі зупинено до залучення до участі у справі правонаступника позивача, який вибув з процесу у зв`язку зі смертю.

21 січня 2021 року від ОСОБА_2 надійшло клопотання про поновлення провадження по справі, оскільки після смерті ОСОБА_1 він прийняв спадщину як спадкоємець, на підтвердження чого надав копію Свідоцтва про право на спадщину за законом.

Крім того, згідно копії Свідоцтва про право на спадщину за законом спадкоємцем позивача ОСОБА_1 є ОСОБА_3 .

Суд, дослідивши матеріали справи, дійшов наступного.

Відповідно до ч. 1 ст. 254 ЦПК України провадження у справі поновлюється за клопотанням учасників справи або за ініціативою суду не пізніше десяти днів з дня отримання судом повідомлення про усунення обставин, що викликали його зупинення.

Згідно з ст. 55 ЦПК України у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу. Усі дії, вчинені в цивільному процесі до вступу правонаступника, обов`язкові для нього так само, як вони були обов`язкові для особи, яку він замінив.

При таких обставинах суд вважає необхідним провадження у справі поновити, залучити до участі у справі правонаступників позивача, а саме: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , та ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП НОМЕР_2 , місце проживання: АДРЕСА_2 .

Оскільки обставини, що викликали зупинення провадження у даній цивільній справі на даний час не існують, суд вважає за необхідне провадження у справі поновити.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 55 , 254 ЦПК України ,

УХВАЛИВ:

Поновити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ДП Науково-дослідний і проектний інститут СОЮЗ в особі Ліквідаційної комісії ДП НДПІ СОЮЗ в особі голови Огієнка Миколи Олександровича про стягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за несвоєчасний розрахунок при звільненні.

Залучити до участі у справі правонаступників, а саме: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , та ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП НОМЕР_2 , місце проживання: АДРЕСА_2 .

Призначити судовий розгляд цивільної справи на 01 березня 2022 року на 13 годину 30 хвилин.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя -М. В. Богдан

Дата ухвалення рішення24.01.2022
Оприлюднено26.01.2022
Номер документу102716188
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за несвоєчасний розрахунок при звільненні

Судовий реєстр по справі —641/10705/19

Ухвала від 12.05.2023

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Богдан М. В.

Ухвала від 24.01.2022

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Богдан М. В.

Ухвала від 01.10.2020

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Богдан М. В.

Ухвала від 08.09.2020

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Богдан М. В.

Ухвала від 24.02.2020

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Григор'єв Б. П.

Ухвала від 27.12.2019

Цивільне

Комінтернівський районний суд м.Харкова

Григор'єв Б. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні