Ухвала
від 24.01.2022 по справі 646/289/22
ЧЕРВОНОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

№ провадження 2/646/1022/2022

Справа № 646/289/22

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

24 січня 2022 року м. Харків

Суддя Червонозаводського районного суду міста Харкова Янцовська Т.М., розглянувши цивільну справу № 646/289/22 за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи:Комунальне підприємство Харківське міське бюро технічної інвентаризації Харківської міської ради, Відділ приватизації житлового фонду Управління комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради, Департамент реєстрації Харківської міської ради Управління державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, Приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Харківської області Шефель Денис Сергійович про визначення частки у праві спільної сумісної власності, зобов`язання внести зміни у розпорядження та свідоцтво про право власності з внесенням відповідних даних у Єдиний державний реєстр прав власності на нерухоме майно, -

в с т а н о в и в:

Позивач звернувся до суду з позовом про визначення частки у праві спільної сумісної власності, зобов`язання внести зміни у розпорядження та свідоцтво про право власності з внесенням відповідних даних у Єдиний державний реєстр прав власності на нерухоме майно .

Позовна заява підлягає розгляду в судах в порядку цивільного судочинства, підсудна Червонозаводському районному суду міста Харкова, відповідає вимогам ст. ст. 175, 177 ЦПК України.

Крім того, позивачем у позові, було заявлено заяву про забезпечення позову, шляхом призначення та проведення технічної інвентаризації квартири АДРЕСА_1 .

Розглянувши заяву про забезпечення позову, суд приходить до наступного.

Відповідно до ч. 1 ст. 151 ЦПК України заява про забезпечення позову подається в письмовій формі, підписується заявником і повинна містити: 1) найменування суду, до якого подається заява; 2) повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) заявника, його місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштові індекси, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України, реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України, номери засобів зв`язку та адресу електронної пошти, за наявності; 3) предмет позову та обґрунтування необхідності забезпечення позову; 4) захід забезпечення позову, який належить застосувати, з обґрунтуванням його необхідності; 5) ціну позову, про забезпечення якого просить заявник; 6) пропозиції заявника щодо зустрічного забезпечення; 7) інші відомості, потрібні для забезпечення позову.

Враховуючи викладене, суд приходить до висновку, що заява ОСОБА_1 про забезпечення позову підлягає залишенню без розгляду, як така, що не відповідає вимогам ч.1 ст. 151 ЦПК України.

Керуючись ст. ст.151, 187, 190, 258, 260 ЦПК України,

у х в а л и в:

Прийняти позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи:Комунальне підприємство Харківське міське бюро технічної інвентаризації Харківської міської ради, Відділ приватизації житлового фонду Управління комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради, Департамент реєстрації Харківської міської ради Управління державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, Приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Харківської області Шефель Денис Сергійович про визначення частки у праві спільної сумісної власності, зобов`язання внести зміни у розпорядження та свідоцтво про право власності з внесенням відповідних даних у Єдиний державний реєстр прав власності на нерухоме майнодо розгляду у Червонозаводському районному суді міста Харкова.

Відкрити провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи:Комунальне підприємство Харківське міське бюро технічної інвентаризації Харківської міської ради, Відділ приватизації житлового фонду Управління комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради, Департамент реєстрації Харківської міської ради Управління державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, Приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Харківської області Шефель Денис Сергійович про визначення частки у праві спільної сумісної власності, зобов`язання внести зміни у розпорядження та свідоцтво про право власності з внесенням відповідних даних у Єдиний державний реєстр прав власності на нерухоме майно .

Розгляд справи провести в порядку загального позовного провадження.

Призначити справу до розгляду у підготовчому судовому засіданні на 28 лютого 2022 року о 14 год. 00 хв. у Червонозаводському районному суді міста Харкова за адресою: м. Харків, м-н Героїв Небесної Сотні, 36, 3 під`їзд.

Копію ухвали направити сторонам у справі, запропонувати відповідачам подати відзив на позов протягом п`ятнадцяти днів із дня отримання копії ухвали.

У разі ненадання відповідачами відзиву у встановлений строк без поважних причин справу буде вирішено за наявними матеріалами.

Направити відповідачам копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Зобов`язати відповідачів одночасно із надісланням (наданням) відзиву до суду надіслати (надати) копії такого відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив протягом п`яти днів з дня його отримання, а відповідачі - заперечення протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив.

Треті особи мають право подати до суду письмові пояснення щодо позову або відзиву у п`ятиденний строк з дня отримання відзиву, з надісланням іншим учасникам справи.

Роз`яснити сторонам обов`язок надіслання іншим учасникам справи копій відповіді на відзив та заперечення та доданих до них документів.

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://cz.hr.court.gov.ua.

Заяву ОСОБА_1 про забезпечення позову залишити без розгляду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Харківського апеляційного суду.

Суддя: Т.М. Янцовська

Дата ухвалення рішення24.01.2022
Оприлюднено26.01.2022
Номер документу102716812
СудочинствоЦивільне
Сутьправо власності з внесенням відповідних даних у Єдиний державний реєстр прав власності на нерухоме майно

Судовий реєстр по справі —646/289/22

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 16.11.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 18.08.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 08.08.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 03.07.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 24.01.2022

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні