Ухвала
від 20.11.2023 по справі 646/289/22
ЧЕРВОНОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

№ провадження 2/646/411/2023

Справа № 646/289/22

У Х В А Л А

20 листопада 2023 року м. Харків

Суддя Червонозаводськогорайонного судум.Харкова ЯнцовськаТ.М.,розглянувши матеріали уточненої позовної заявипредставника позивача ОСОБА_1 адвокатаГорностаєва В.І.у цивільній справі № 646/289/22 за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи: комунальне підприємство «Харківське міське бюро технічної інвентаризації» Харківської міської ради, відділ приватизації житлового фонду Управління комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради, Департамент реєстрації Харківської міської ради Управління державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Харківської області Шефель Денис Сергійович, про визначення частки у праві спільної сумісної власності, зобов`язання внести зміни у розпорядження та свідоцтво про право власності з внесенням відповідних даних у Єдиний державний реєстр прав власності на нерухоме майно, -

в с т а н о в и в :

В провадженні Червонозаводського районного суду м. Харкова перебуває позовна заява ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи: КП «Харківське міське бюро технічної інвентаризації» Харківської міської ради, відділ приватизації житлового фонду Управління комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради, Департамент реєстрації Харківської міської ради Управління державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Харківської області Шефель Д.С., про визначення частки у праві спільної сумісної власності, зобов`язання внести зміни у розпорядження та свідоцтво про право власності з внесенням відповідних даних у Єдиний державний реєстр прав власності на нерухоме майно.

Ухвалою Червонозаводського районного суду міста Харкова від 24.01.2022 року позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі в порядку загального позовного провадження.

16.11.2023 року за вх. № 31530 на адресу Червонозаводського районного суду міста Харкова від представника позивача адвоката Горностаєва В.І.надійшла уточнена позовна заява, з якої вбачається про збільшення позовних вимог.

Відповідно до п. 2 ч. 2 ст. 49 ЦПК України позивач вправі збільшити або зменшити розмір позовних вимог до закінчення підготовчого засідання або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження.

Згідно зі ч. 5 ст. 49 ЦПК України у разі подання будь-якої заяви, передбаченої пунктом 2 частини другої та частинами третьою і четвертою цієї статті, до суду подаються докази направлення копії такої заяви та доданих до неї документів іншим учасникам справи.

Позовна заява, подана представником позивача 16.11.2023 року, не містить відомостей про направлення копії такої позовної заяви та доданих до неї документів іншим учасникам справи.

Враховуючи, що позовну заяву подано без додержання вимог ч. 5 ст. 49 ЦПК України, суд вважає за необхідне відмовити у прийнятті уточненої позовної заяви та повернути відповідну позовну заяву представнику позивача.

На підставі викладеного, керуючись ст. 49 ЦПК України, -

у х в а л и в :

Відмовити у прийнятті та повернути представнику позивача ОСОБА_4 уточнену позовну заяву у цивільній справі № 646/289/22 за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи: комунальне підприємство «Харківське міське бюро технічної інвентаризації» Харківської міської ради, відділ приватизації житлового фонду Управління комунального майна та приватизації Департаменту економіки та комунального майна Харківської міської ради, Департамент реєстрації Харківської міської ради Управління державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Харківської області Шефель Денис Сергійович, про визначення частки у праві спільної сумісної власності, зобов`язання внести зміни у розпорядження та свідоцтво про право власності з внесенням відповідних даних у Єдиний державний реєстр прав власності на нерухоме майно.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Т.М. Янцовська

Дата ухвалення рішення20.11.2023
Оприлюднено21.11.2023
Номер документу115014912
СудочинствоЦивільне
Сутьправо власності з внесенням відповідних даних у Єдиний державний реєстр прав власності на нерухоме майно

Судовий реєстр по справі —646/289/22

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 20.11.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 16.11.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 26.09.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 18.08.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 08.08.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 03.07.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

Ухвала від 24.01.2022

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Янцовська Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні