Ухвала
від 05.07.2010 по справі 2а-4392/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

05 липня 2010 року Справа № 2а-4392/10/0870

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Артоуз О.О., перевіривши мат еріали адміністративного по зову

та виконання вимог ст.ст. 105, 106 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

02 липня 2010 року Прокурор Хорт ицького району м. Запоріжжя з вернувся до Запорізького окр ужного адміністративного су ду в інтересах держави в особ і Державної податкової інспе кції у Хортицькому районі м . Запоріжжя із позовною заяво ю до Товариства з обмеженою в ідповідальністю «Вілга» пр о стягнення заборгованості з податку на додану вартість у розмірі 7 108 грн. 41 коп.

За правилами ст. 107 КАС Україн и, суддя після одержання позо вної заяви з' ясовує, чи нале жить позовну заяву розглядат и в порядку адміністративног о судочинства і чи підсудна п озовна заява даному адмініст ративному суду.

Відповідно до п.4 ч. 1 ст. 17 КАС У країни спори за зверненням с уб' єкта владних повноважен ь у випадках, встановлених за коном відносяться до компете нції адміністративних судів .

Спір виник із публічно - пр авових відносин, у яких позив ач є суб' єктом владних повн оважень. Зазначений спір згі дно із ст.17 КАС України належи ть до компетенції адміністра тивних судів та має розгляда тися у порядку адміністратив ного судочинства.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 105, 106 ,107, 110, 160, 165 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я у справі №2а-4392/10/0870 за адміністр ативним позовом Прокурора Хо ртицького району м. Запоріжж я в особі Державної податков ої інспекції у Хортицькому р айоні м. Запоріжжя із позовно ю заявою до Товариства з обме женою «Вілга» відповідальні стю про стягнення заборгован ості.

2. Закінчити підготовче пров адження та призначити справу до розгляду у судовому засід анні на 18 серпня 2010 року, яке від будеться за адресою: м. Запорі жжя, вул.Кремлівська, 65-в в залі судового засідання № 19, о 14 год . 00 хв. Справа розглядатиметьс я одноособово суддею Артоуз Олесею Олександрівною.

3. Зобов' язати позивача под ати до судового засідання: до віреність на представника, о собисті картки відповідача; докази вжиття заходів по пог ашенню податкового боргу від повідно до Закону України №2181 від 21.12.2000; докази узгодження що до спірної суми; довідку з Єди ного державного реєстру юрид ичних та фізичних осіб - під приємців; довідку з адресног о - довідкового бюро про міс це проживання/перебування ке рівника відповідача ОСОБА _1; розрахунок податкового б оргу та документи, на підстав і яких він нарахований; належ но засвідчені копії витребув аних документів надати у спр аву, оригінали - суду для огл яду. Також надати позовну зая ву в електронному вигляді.

4. Запропонувати відповідач у у разі невизнання адмініст ративного позову подати до с удового засідання: заперечен ня проти позову та докази на о бґрунтування цих заперечень ; свідоцтво про державну реєс трацію, доручення на предста вника, при незгоді з розрахун ком позивача надати контрроз рахунок, докази сплати подат кової заборгованості у повно му обсязі або частково, належ но засвідчені копії витребув аних документів надати у спр аву, оригінали - суду для огл яду. Також надати запереченн я на позов в електронному виг ляді.

5. Копію ухвали направити ос обам, які беруть участь у спра ві, відповідачу копію позовн ої заяви та додані до неї доку менти.

6. В судове засідання виклик ати повістками осіб, які беру ть участь у справі. Явку сторі н у судове засідання визнати обов' язковою.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя /підпис/ О.О. Артоуз

< Текст > < Дата попередньо го судового засідання (дата) (А ДМ) > 18 серпня 2010 року < Текс т > 14:00 < Текст >

< Текст >

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення05.07.2010
Оприлюднено04.08.2010
Номер документу10276132
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-4392/10/0870

Постанова від 03.09.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 05.07.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні