Постанова
від 29.06.2010 по справі 3-4291/10
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 3-4291/10

П О С Т А Н О В А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

29 червня 2010 року суддя Под ільського районного суду м. К иєва Богінкевич С.М., розгляну вши матеріали, які надійшли в ід Державної податкової інсп екції у Подільському районі м. Києва, про притягнення до ад міністративної відповідаль ності ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІ Я_1, уродженки Черкаської області, громадянки Україн и, працюючої: ТОВ «Борисфен», д иректор, зареєстрованої та п роживаючої за адресою: АДРЕ СА_1, протягом року до адміні стративної відповідальност і не притягувалась

- за ч. 1 ст. 1551 Кодексу України про адміністративне правопо рушення,

В С Т А Н О В И В:

25.04.2010 року Державною подат ковою інспекцією у Подільськ ому районі м. Києва було прове дено перевірку щодо дотриман ня суб' єктом господарюванн я - ТОВ «Борисфен» (код ЄДРПОУ 30757258, юр. адреса: м. Київ, вул. Сире цька, 37) порядку проведення ро зрахунків за товари (послуги ), вимог з регулювання обігу го тівки, наявності торгових па тентів і ліцензій.

В результаті даної перевір ки встановлено, що в магазині за адресою: м. Київ, вул. Сирець ка, 37, порушено встановлений з аконом порядок використання реєстратора розрахункових о перацій, а саме: не забезпеч ена відповідність сум готівк ових коштів на місці проведе ння розрахунків сумі коштів, яка зазначена в денному звіт і реєстратора розрахункових операцій , чим порушено п. 13 с т. 3 Закону України "Про застос ування реєстратора розрахун кових операцій у сфері торгі влі, громадського харчування та послуг" від 06.07.1995 №265/95-ВР (із змі нами та доповненнями).

ОСОБА_1 в судове засідання не з' явилась, про час, місце розгляду справи повідомлена належним чином, про причини н еявки суд не повідомила, як вб ачається з її письмових пояс нень - свою вину у вчиненому не заперечувала, крім того, її ви на підтверджується зібраним и у матеріалами справи доказ ами.

В діях ОСОБА_1 вбачаю скл ад адміністративного правоп орушення, передбаченого ст. ч .1 1551 КпАП України - порушення порядку проведення розрахун ків.

З урахуванням викладеного , керуючись ст. 1551 ч. 1 КпАП Украї ни, -

П О С Т А Н О В И В:

Визнати винною ОСОБА_1 у вчиненні адміністративн ого правопорушення, передбач еного ч. 1 ст. 1551 Кодексу України про адміністративні правопо рушення.

ОСОБА_1 притягнути до адмі ністративної відповідально сті за ч. 1 ст. 1551 КпАП України і н акласти адміністративне стя гнення у вигляді штрафу в роз мірі десяти неоподатковуван их мінімумі доходів громадян на користь держави.

Постанова може бути оскарж ена до Апеляційного суду м. Ки єва через Подільський районн ий суд м. Києва.

Постанова може бути оскарж ена особою, яку притягнуто до адміністративної відповіда льності, її законним предста вником, захисником, потерпіл им, його представником або на неї може бути внесено протес т прокурора протягом десяти днів з дня винесення постано ви.

Постанова набирає законно ї сили після закінчення стро ку подання апеляційної скар ги чи протесту прокурора, за в инятком постанов про застосу вання стягнення, передбачено го статтею 32 Кодексу України п ро адміністративні правопор ушення.

Штраф має бути сплачений до бровільно не пізніш як через 15 днів з дня набрання постано вою про накладання штрафу за конної сили, а в разі оскаржен ня або опротестування - не п ізніш як через п' ятнадцять днів з дня повідомлення про з алишення скарги або протесту без задоволення.

У разі несплати правопоруш ником штрафу у встановлений строк постанова про накладен ня штрафу надсилається для п римусового виконання до відд ілу державної виконавчої слу жби за місцем проживання пор ушника, роботи або за місцезн аходженням його майна в поря дку, встановленому законом. У порядку примусового виконан ня постанови про стягнення ш трафу за вчинення адміністра тивного правопорушення з пра вопорушника стягується подв ійний розмір штрафу, визначе ного у відповідній статті Ко дексу України про адміністра тивні правопорушення.

Строк звернення постанови до виконання три місяці з дня винесення.

Суддя

Ў

Подільський районний суд міста Києва

04071, м. Київ вул. Хорива, 21

ОСОБА_1

АДРЕСА_1

Подільський районний с уд м. Києва надсилає на Вашу ад ресу копію постанови суду по адміністративній справі на 1 аркуші.

Суддя: Богінкевич С.М.

Секретар: Коба О.М.

Подільський районний суд міста Києва

04071, м. Київ вул. Хорива, 21

ОСОБА_1

АДРЕСА_1

Подільський районний с уд м. Києва надсилає на Вашу ад ресу копію постанови суду по адміністративній справі на 1 аркуші.

Суддя: Богінкевич С.М.

Секретар: Коба О.М.

Дата ухвалення рішення29.06.2010
Оприлюднено24.11.2010
Номер документу10296434
СудочинствоАдмінправопорушення

Судовий реєстр по справі —3-4291/10

Постанова від 29.11.2010

Адмінправопорушення

Біляївський районний суд Одеської області

Мельничук Н. І.

Постанова від 21.10.2010

Адмінправопорушення

Московський районний суд м.Харкова

Оксененко В. А.

Постанова від 16.11.2010

Адмінправопорушення

Комсомольський районний суд м.Херсона

Черниш О. Л.

Постанова від 15.07.2010

Адмінправопорушення

Деснянський районний суд м.Чернігова

Самусь Л. В.

Постанова від 13.12.2010

Адмінправопорушення

Голопристанський районний суд Херсонської області

Циганій Сергій Ілларіонович

Постанова від 09.12.2010

Адмінправопорушення

Ленінський районний суд м. Луганськ

Масенко Денис Євгенович

Постанова від 02.12.2010

Адмінправопорушення

Генічеський районний суд Херсонської області

Хоменко Валентина Григорівна

Постанова від 27.10.2010

Адмінправопорушення

Ворошиловський районний суд м. Донецька

Лівочка Людмила Іванівна

Постанова від 29.09.2010

Адмінправопорушення

Шевченківський районний суд м. Чернівців

Ярема Ляля Василівна

Постанова від 25.10.2010

Адмінправопорушення

Київський районний суд м.Донецька

Брежнєв Олександр Альбертович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні