Ухвала
від 19.11.2021 по справі 294/1727/21
ЧУДНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

провадження у справі відкрито 19.11.2021

провадження № 2/294/777/21

справа № 294/1727/21

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

19 листопада 2021 року суддя Чуднівського районного суду Житомирської області Лесько М.О., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Тютюнниківської гімназії Чуднівської міської ради Житомирської області про визнання незаконним наказу про відсторонення від роботи та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, -

ВСТАНОВИВ:

16.11.2021 після проведеного автоматизованого розподілу справ вказана позовна заява була передана головуючому судді.

Позовна заява відповідає вимогам статей 175, 177 ЦПК України.

Справа підсудна Чуднівському районному суду Житомирської області.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, відмови у відкритті провадження у справі або для повернення позовної заяви з наданих суду матеріалів не встановлено.

У тексті позовної заяви міститься клопотання позивача про витребування у відповідача - Тютюнниківської гімназії Чуднівської міської ради Житомирської області довідки про розмір її середньоденного заробітку за останні два повних робочих місяці роботи, що передували її відстороненню від роботи.

Відповідно до ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Враховуючи, що зазначені докази мають значення для правильного та об`єктивного розгляду справи, а у позивача виникли труднощі у їх отриманні, тому суд вважає, що зазначений доказ підлягає витребуванню

Керуючись наведеним та статтями 84, 175, 177, 187, 260, 354 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Тютюнниківської гімназії Чуднівської міської ради Житомирської області про визнання незаконним наказу про відсторонення від роботи та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Розглядати справу за правилами загального позовного провадження.

Призначити відкрите підготовче судове засідання на 08 серпня 2022 року о 09:00 год. в залі судових засідань №1 у приміщенні Чуднівського районного суду Житомирської області за адресою: вул. Соборна, буд.3, м. Чуднів Житомирської області.

Витребувати у відповідача - Тютюнниківської гімназії Чуднівської міської ради Житомирської області довідку про розмір середньоденного заробітку ОСОБА_1 за останні два повних робочих місяці роботи, що передували її відстороненню від роботи.

У підготовче судове засідання викликати учасників судового процесу та направити їм копію ухвали про відкриття провадження у справі. Копію позовної заяви з доданими до неї документами направити відповідачу.

Встановити відповідачу строк - п`ятнадцять днів з дня отримання копії цієї ухвали для подання до суду відзиву на позовну заяву та усіх письмових доказів, що підтверджують заперечення проти позову з підтвердженням направлення позивачу копії відзиву та доданих до нього документів.

Встановити позивачеві строк - десять днів з дня отримання відзиву, протягом якого він має право підготувати відповідь на відзив, виклавши письмово свої міркування, аргументи та надати відповідні докази, та направити відповідачу та суду з підтвердженням такого направлення учасникам справи.

Встановити відповідачу строк - десять днів з дня отримання відповіді позивача на відзив, протягом якого він має право підготувати заперечення на відповідь на відзив та направити позивачу та суду з підтвердженням такого направлення учасникам справи.

Роз`яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи (відзив на позовну заяву, відповідь на відзив, заперечення, пояснення третьої особи щодо позову або відзиву) є правом учасників справи та у разі ненадання учасником розгляду заяви по суті справи у встановлений судом строк без поважних причин, справу буде вирішено судом за наявними матеріалами.

Інформацію щодо справи, що розглядається можна отримати в мережі Інтернет за веб-адресою: https://cd.zt.court.gov.ua/sud0625/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: М.О. Лесько

Дата ухвалення рішення19.11.2021
Оприлюднено08.02.2022
Номер документу102988877
СудочинствоЦивільне
Сутьвідсторонення від роботи та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —294/1727/21

Ухвала від 06.06.2023

Цивільне

Житомирський апеляційний суд

Павицька Т. М.

Ухвала від 08.08.2022

Цивільне

Чуднівський районний суд Житомирської області

Лесько М. О.

Рішення від 06.10.2022

Цивільне

Чуднівський районний суд Житомирської області

Лесько М. О.

Ухвала від 19.11.2021

Цивільне

Чуднівський районний суд Житомирської області

Лесько М. О.

Ухвала від 19.11.2021

Цивільне

Чуднівський районний суд Житомирської області

Лесько М. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні