Ухвала
від 06.02.2022 по справі 676/76/22
КАМ'ЯНЕЦЬ-ПОДІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 676/76/22

Номер провадження 2/676/858/22

УХВАЛА

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

07 лютого 2022 року м. Кам`янець-Подільський

Суддя Кам`янець-Подільського міськрайонного суду Хмельницької області Вдовичинський А. В., розглянувши позовну заяву та додані до неї документи першого заступника керівника Хмельницької обласної прокуратури, провул.Військоматський, 3 м.Хмельницький в інтересах держави в особі Хмельницької обласної державної адміністрації, вул.Майдан Незалежності, Будинок Рад, м.Хмельницький до Жванецької сільської ради, с.Жванець Кам`янець-Подільський район Хмельницька область ОСОБА_1 , АДРЕСА_1 , ОСОБА_2 , АДРЕСА_2 , треті особи - Національний природний парк "Подільські Товтри", площа Польський ринок, 6 м.Камянець-Подільський Хмельницька область про визнання недійсним рішення сільської ради недійним, скасування державної реєстрації земельної ділянки та зобов`язання повернення земельної ділянки, -

ВСТАНОВИВ:

перший заступник керівника Хмельницької обласної прокуратури в особі Хмельницької обласної державної адміністрації звернувся до суду з позовом до Жванецької сільської ради, ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , треті особи - Національний природний парк "Подільські Товтри" про визнання недійсним рішення сільської ради, скасування державної реєстрації земельної ділянки та зобов`язання повернення земельної ділянки.

Позовна заява подана з дотриманням вимог статей 175, 176, 177 ЦПК України.

Підстав для залишення без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження у справі, встановлених Цивільним процесуальним кодексом України немає.

Справа підсудна Кам`янець-Подільському міськрайонному суду Хмельницької області.

Підстави для розгляду справи у порядку спрощеного провадження відсутні.

З метою забезпечення правильного, своєчасного та безперешкодного розгляду справи по суті: остаточного визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення клопотання сторін, розпочати розгляд справи за правилами загального позовного провадження з проведенням підготовчого засідання.

Керуючись ст.ст.187, 189 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом першого заступника керівника Хмельницької обласної прокуратури, провул.Військоматський, 3 м.Хмельницький в інтересах держави в особі Хмельницької обласної державної адміністрації, вул.Майдан Незалежності, Будинок Рад, м.Хмельницький, до Жванецької сільської ради, с.Жванець Кам`янець-Подільський район Хмельницька область, ОСОБА_1 , АДРЕСА_1 , ОСОБА_2 , АДРЕСА_2 , треті особи - Національний природний парк "Подільські Товтри", площа Польський ринок, 6 м.Камянець-Подільський Хмельницька область, про визнання недійсним рішення сільської ради недійним, скасування державної реєстрації земельної ділянки та зобов`язання повернення земельної ділянки.

Справу розглядатив порядкузагального позовногопровадження.

Призначити справу до підготовчого засідання, яке відбудеться в приміщенні суду за адресою: вул.Драй Хмари, 7/2 м.Кам`янець-Подільський 09 березня 2022 року о 10 год.00хв., про що повідомити сторони.

Роз`яснити відповідачу, що він має право подати до суду протягом п`ятнадцяти днів з моменту отримання копії даної ухвали відзив на позов, всі докази, заяви свідків, що підтверджували б заперечення проти позову, а копію такого відзиву з доданими до нього копіями документів надіслати позивачу.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі № 676\76\22 на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: http://reyestr.court.gov.ua/

Копію ухвали надіслати учасникам справи, відповідачу копію позовної заяви з доданими до неї копіями документів.

Ухвалу може бути оскаржено лише з підстав порушення правил підсудності до апеляційного суду Хмельницької області протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення. В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Кам`янець-Подільського

міськрайонного суду Вдовичинський А.В

Дата ухвалення рішення06.02.2022
Оприлюднено24.08.2022
Номер документу103041326
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсним рішення сільської ради недійним, скасування державної реєстрації земельної ділянки та зобов`язання повернення земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —676/76/22

Ухвала від 17.05.2024

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Талалай О. І.

Ухвала від 03.05.2024

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Талалай О. І.

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Талалай О. І.

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Талалай О. І.

Рішення від 20.02.2024

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Вдовичинський А. В.

Рішення від 20.02.2024

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Вдовичинський А. В.

Ухвала від 04.05.2023

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Вдовичинський А. В.

Ухвала від 27.09.2022

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Вдовичинський А. В.

Ухвала від 06.02.2022

Цивільне

Кам'янець-Подільський міськрайонний суд Хмельницької області

Вдовичинський А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні