Ухвала
від 09.02.2022 по справі 490/8796/21
ЦЕНТРАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Справа № 490/8796/21

н\п 2/490/1174/2022

Центральний районний суд м. Миколаєва

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

09 лютого 2022 року м. Миколаїв

Центральний районний суд м. Миколаєва у складі головуючого судді Саламатіна О.В., за участю секретаря судового засідання Асланової Е.Е., розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Аверс Капітал" про визнання іпотеки такою, що припинена та усунення перешкод у реалізації права розпорядження майном, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Центрального районного суду м. Миколаєва перебуває цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Аверс Капітал" про визнання іпотеки такою, що припинена та усунення перешкод у реалізації права розпорядження майном.

Розгляд справи постановлено проводити в порядку загального позовного провадження. призначено проведення підготовчого засідання.

09.02.2022 року представниця позивачки надала суду заяву про розгляд справи без її участі, позовні вимогипідтримує у повному обсязі.

В підготовче засідання відповідач не з`явився, про наявність поважних причин, які перешкоджають участі в підготовчому засіданні суду не повідомив. За такого підготовче засідання проводиться за відсутності учасників справи та без фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Клопотань про призначення експертизи, виклик у судове засідання експертів, свідків, залучення перекладача, спеціаліста, про забезпечення позову, про зустрічне забезпечення, про необхідність вчинення іншихпроцесуальних дій сторонами та їх представниками не заявлялось.

Отже, при підготовці справи до судового розгляду були проведені усі необхідні підготовчі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України.

Суд вважає їх достатніми для закінчення підготовки справи до судового розгляду.

Підстави ухвалити рішення, передбачені ч. 3 ст. 200 ЦПК України, відсутні.

Статтею 198 ч. 1 ЦПК України визначено, що підготовче засідання проводиться за правилами, встановленими главою 6 цього розділу, з урахуванням особливостей підготовчого засідання, встановлених цим Кодексом.

Статтею 200 ЦПК України передбачено, що у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

Оскільки підстави для залишення позовної заяви без розгляду чи закриття провадження у справі відсутні, позивач не відмовився від позову, а відповідач не визнав позову, сторони не уклали мирової угоди, тож суд вважає необхідним закрити підготовче судове провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись статтями 197 - 200, 353 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Аверс Капітал" про визнання іпотеки такою, що припинена та усунення перешкод у реалізації права розпорядження майном.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 17.03.2022 року на 09-00 годин в приміщенні Центрального районного суду м. Миколаєва (м. Миколаїв, вул. Декабристів, 41/12, каб. № 9).

Про дату, час та місце проведення судового розгляду справи по суті повідомити учасників справи.

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: http://court.gov.ua/fair/sud1423/.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.В. Саламатін

Дата ухвалення рішення09.02.2022
Оприлюднено14.02.2022
Номер документу103086590
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —490/8796/21

Рішення від 14.06.2023

Цивільне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Чулуп О. С.

Ухвала від 31.01.2023

Цивільне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Чулуп О. С.

Ухвала від 04.07.2022

Цивільне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Чулуп О. С.

Ухвала від 09.02.2022

Цивільне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Саламатін О. В.

Ухвала від 29.11.2021

Цивільне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Саламатін О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні