Ухвала
від 09.02.2022 по справі 185/4285/15-ц
ПАВЛОГРАДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа № 185/4285/15-ц

Провадження № 6/185/27/22

09 лютого 2022 року м. Павлоград

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі головуючого судді Шаповалової І.С. , розглянувши клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю Трансмет-Трейд Чабаненко Ольги Миронівни щодо проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів по справі ЄУ № 185/4285/15 за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю Трансмет-Трейд про заміну сторони у виконавчому листі, виданому на виконання на примусове виконання рішення Постійно діючого третейського суду при асоціації Юристи Донбасу від 02 квітня 2014 року у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Трансмет-Трейд , правонаступником якого визначено Товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами Спільні інвестиційні проекти до Товариства з обмеженою відповідальністю Дніпрометпостач , ОСОБА_1 та ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за договором про надання відкличної відновлювальної кредитної лінії, -

В С Т А Н О В И В :

У провадженні Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області перебуває заява Товариства з обмеженою відповідальністю Трансмет-Трейд про заміну сторони у виконавчому листі, виданому на виконання на примусове виконання рішення Постійно діючого третейського суду при асоціації Юристи Донбасу від 02 квітня 2014 року у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Трансмет-Трейд , правонаступником якого визначено Товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами Спільні інвестиційні проекти до Товариства з обмеженою відповідальністю Дніпрометпостач , ОСОБА_1 та ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за договором про надання відкличної відновлювальної кредитної лінії.

На адресу Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області надійшло клопотання від представника Товариства з обмеженою відповідальністю Трансмет-Трейд Чабаненко Ольги Миронівни про проведення судових засідань по зазначеній справі в режимі відео конференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного забезпечення EasyCon .

Вирішуючи питання щодо проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів суд зазначає наступне.

Згідно із ч. 1, 2, 6 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Суд може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду, визначеному судом.

Законом України № 540-ХІ від 30 березня 2020 року Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та

економічних гарантій у зв`язку з поширенням короно вірусної хвороби (COVID-19) внесено зміни до законодавчих актів України.

Відповідно до ч. 3 ст. 212 ЦПК України учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Згідно ч. 4 ст. 212 ЦПК України під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України.

Враховуючи вищевикладене, наявну технічну можливість, з метою дотримання принципу розумності строків розгляду справи, суд вважає за можливе провести зазначене судове засідання у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Керуючись ст.212, 260 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю Трансмет-Трейд Чабаненко Ольги Миронівни щодо проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів по справі ЄУ № 185/4285/15 за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю Трансмет-Трейд про заміну сторони у виконавчому листі, виданому на виконання на примусове виконання рішення Постійно діючого третейського суду при асоціації Юристи Донбасу від 02 квітня 2014 року у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Трансмет-Трейд , правонаступником якого визначено Товариство з обмеженою відповідальністю Компанія з управління активами Спільні інвестиційні проекти до Товариства з обмеженою відповідальністю Дніпрометпостач , ОСОБА_1 та ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за договором про надання відкличної відновлювальної кредитної лінії - задовольнити.

Провести судове засідання, призначене на 23 лютого 2022 року на 10-30 годину, по справі ЄУ № 185/4285/15 в режимі відеоконференції за участю представника Товариства з обмеженою відповідальністю Трансмет-Трейд Чабаненко Ольги Миронівни поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою додатку EasyCon, про що повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Попередити, що відповідно до частини 5 статті 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала знаходиться в Єдиному державному реєстрі судових рішень за веб-адресою: http://reyestr.court.gov.ua .

Суддя І.С. Шаповалова

СудПавлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення09.02.2022
Оприлюднено14.02.2022
Номер документу103111468
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —185/4285/15-ц

Ухвала від 22.02.2022

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Шаповалова І. С.

Ухвала від 22.02.2022

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Шаповалова І. С.

Ухвала від 09.02.2022

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Шаповалова І. С.

Ухвала від 10.01.2022

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Шаповалова І. С.

Ухвала від 16.11.2021

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Шаповалова І. С.

Ухвала від 20.10.2021

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Шаповалова І. С.

Ухвала від 02.02.2021

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Шаповалова І. С.

Ухвала від 02.02.2021

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Шаповалова І. С.

Ухвала від 01.02.2021

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Шаповалова І. С.

Ухвала від 30.12.2020

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Шаповалова І. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні