Ухвала
від 16.02.2022 по справі 712/13824/21
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

Справа № 712/13824/21

Провадження № 2/712/822/22

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

16 лютого 2022 року м. Черкаси

Соснівський районний суд м. Черкаси у складі:

головуючого/судді - Троян Т.Є.

при секретарі - Ліпатовій Н.Г.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні у залі суду м. Черкаси цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради, Виконавчого комітету Черкаської міської ради про визнання недійсним і скасування свідоцтва про право власності на нерухоме майно та зобов`язати виключити квартиру із числа службових, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Соснівського районного суду м. Черкаси перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради, Виконавчого комітету Черкаської міської ради про визнання недійсним і скасування свідоцтва про право власності на нерухоме майно та зобов`язати виключити квартиру із числа службових.

Ухвалою Соснівського районного суду м. Черкаси від 24.12.2021 відкрито провадження по справі в порядку загального позовного провадження з призначенням підготовчого засідання.

Так, відповідно до статтей 19, 274 ЦПК України, суд проводить розгляд справи за правилами загального позовного провадження з проведенням підготовчого судового засідання.

В ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній цивільній справі проведено наступні підготовчі дії: направлено копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію заяви та копії доданих до неї документів відповідачу, визначено характер спірних правовідносин, вимог позивача та склад учасників судового процесу. Встановлено порядок з`ясування обставин, на які позивач посилається як на підставу своїх вимог, порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються. Вчинено інші дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Позивач та адвокат позивача Антонюк І.А. в підготовчому засіданні позовні вимоги підтримали у повному обсязі, просили закрити підготовче засідання та призначити справу до судового розгляду.

Представник Відповідача Виконкому ЧМР - Кирман В.О. в підготовчому засіданні щодо закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду не заперечував.

Заслухавши думку сторін, вивчивши письмові матеріали справи, суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду .

Керуючись ст. ст. 197-200, 247 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради, Виконавчого комітету Черкаської міської ради про визнання недійсним і скасування свідоцтва про право власності на нерухоме майно та зобов`язати виключити квартиру із числа службових .

Цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради, Виконавчого комітету Черкаської міської ради про визнання недійсним і скасування свідоцтва про право власності на нерухоме майно та зобов`язати виключити квартиру із числа службових призначити до судового розгляду по суті в залі судових засідань Соснівського районного суду м. Черкаси (18001 м. Черкаси, вул. Гоголя, 316) на 16 березня 2022 року о 10 год. 00 хв .

В судове засідання викликати сторони.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Головуючий: Т.Є. Троян

Дата ухвалення рішення16.02.2022
Оприлюднено18.02.2022
Номер документу103322639
СудочинствоЦивільне
Сутьправо власності на нерухоме майно та зобов`язати виключити квартиру із числа службових

Судовий реєстр по справі —712/13824/21

Постанова від 10.11.2022

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Новіков О. М.

Постанова від 10.11.2022

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Новіков О. М.

Ухвала від 07.10.2022

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Новіков О. М.

Ухвала від 04.10.2022

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Новіков О. М.

Рішення від 30.08.2022

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Троян Т. Є.

Рішення від 29.08.2022

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Троян Т. Є.

Ухвала від 16.02.2022

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Троян Т. Є.

Ухвала від 01.02.2022

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Троян Т. Є.

Ухвала від 24.12.2021

Цивільне

Соснівський районний суд м.Черкас

Троян Т. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні