Ухвала
від 10.02.2022 по справі 128/52/22
ЛИПОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 128/52/22

провадження № 2/136/83/22

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"10" лютого 2022 р. м. Липовець

Суддя Липовецького районного суду Вінницької області Шпортун С.В., отримавши та розглянувши позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Українські технологічні продукти до ОСОБА_1 про відшкодування матеріальної шкоди заподіяної злочином, -

ВСТАНОВИВ:

Відповідно до ухвали Вінницького районного суду Вінницької області від 13.01.2022 вищевказана позовна заява була передана на розгляд Липовецького районного суду Вінницької області за підсудністю.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 08.02.2022 позовна заява розподілена для розгляду судді Шпортун С.В.

Приписами ст.32 ЦПК України, передбачено, що спори між судами про підсудність не допускаються. Справа, передана з одного суду до іншого в порядку, встановленому статтею 31 ЦПК України, повинна бути прийнята до провадження судом, якому вона надіслана.

З огляду на викладене, суд вважає, що позовну заяву слід прийняти до провадження Липовецького районного суду Вінницької області.

Судом встановлено, що провадження у справі Вінницьким районним судом Вінницької області не було відкрито.

Відповідно до ч. 12 ст. 33 ЦПК України, у разі зміни складу суду на стадії підготовчого провадження розгляд справи починається спочатку, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом. У разі зміни складу суду на стадії розгляду справи по суті суд повторно розпочинає розгляд справи по суті, крім випадку, коли суд ухвалить рішення про повторне проведення підготовчого провадження.

Відповідно до ст.187 ЦПК України, у разі якщо відповідачем у позовній заяві вказана фізична особа , яка не є суб`єктом підприємницької діяльності, суд не пізніше двох днів з дня надходження позовної заяви до суду звертається до відповідного органу реєстрації місця перебування та місця проживання особи щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання (перебування) такої фізичної особи.

Приймаючи до уваги те, що відповідачем у позові є фізична особа, суд вважає за необхідне звернутись до відповідного органу реєстрації місця перебування та місця проживання особи щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання (перебування) такої фізичної особи.

На підставі викладеного та керуючись ст.31, 33, 187, 260 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до провадження Липовецького районного суду Вінницької області позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Українські технологічні продукти до ОСОБА_1 про відшкодування матеріальної шкоди заподіяної злочином.

Направити запити до Турбівської селищної ради Вінницького району Вінницької області щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання (перебування) такої фізичної особи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Світлана ШПОРТУН

СудЛиповецький районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення10.02.2022
Оприлюднено18.02.2022
Номер документу103338001
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —128/52/22

Ухвала від 29.05.2023

Цивільне

Липовецький районний суд Вінницької області

Шпортун С. В.

Ухвала від 17.02.2022

Цивільне

Липовецький районний суд Вінницької області

Шпортун С. В.

Ухвала від 10.02.2022

Цивільне

Липовецький районний суд Вінницької області

Шпортун С. В.

Ухвала від 13.01.2022

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Бондаренко О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні