Ухвала
від 16.02.2022 по справі 645/5369/21
ФРУНЗЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 645/5369/21

Провадження № 2/645/420/22

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частина)

16 лютого 2022 року м. Харків Фрунзенський районний суд м. Харкова

у складі: головуючого судді - Ульяніч І.В.,

за участю: секретаря судового засідання - Погудіної Д.О.,

представника позивача - Мосейчука А.М.,

відповідача - ОСОБА_1 ,

представника відповідача - ОСОБА_2

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_3 до ОСОБА_1 , Товариства з додатковою відповідальністю Міжнародна страхова компанія про відшкодування шкоди, завданої внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, -

ВСТАНОВИВ:

Враховуючи складність у виготовленні повного тексту ухвали, на що може бути витрачено значний час, суд вважає необхідним проголосити її вступну та резолютивну частини.

На підставі викладеного, керуючись ст. 268 ЦПК України , суд

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника відповідача - ОСОБА_1 - адвоката Воронцової Людмили Василівни про витребування доказів - задовольнити частково.

Витребувати у ТОВ Реал Авто СТО (м. Харків, вул. Киргизька, буд. 19) наступну інформацію:

1. Чи надавалися послуги з виконанням ремонтних робіт власнику автомобіля Nissan X- Trail, реєстраційний номер НОМЕР_1 , в червні - липні 2021 року Товариством з обмеженою відповідальністю РЕАЛ АВТО СТО ?

2. Чи перебував автомобіль Nissan X - Trail реєстраційний номер НОМЕР_1 , на відповідальному збереженні на території ТОВ РЕАЛАВТО СТО в червні - липні 2021 року?

3. З якими механічними пошкодженнями було прийнято автомобіль Nissan X - Trail реєстраційний номер Nissan X- Trail, реєстраційний номер НОМЕР_1 ТОВ РЕАЛ АВТО СТО ? При отриманні авто на відповідальне збереження, які були цифрові показники (пробіг) на спідометрі авто Nissan X- Trail, реєстраційний номер НОМЕР_1 ?

4. Чи було складено договір про надання послуги з технічного обслуговування і ремонту транспортного засобу Nissan X-Trail, реєстраційний номер НОМЕР_1 ? Надати копію договору, копію рахунку фактури, копію наряд замовлення, копію акту передання-прийняття транспортного засобу (його складових, якщо надані замовником) для надання послуг з технічного обслуговування та ремонту автомобіля Nissan X- Trail реєстраційний номер НОМЕР_1 .

5. Яким чином було оформлено кошторис витрат (складових) на виконання робіт (надання послуг) автомобіля Nissan X- Trail реєстраційний номер НОМЕР_1 ? Надати копію кошторису витрат.

6. Які складові були використані та ким були придбані при ремонті автомобіля Nissan X-Trail реєстраційний номер НОМЕР_1 ? Надати копію накладної що до встановлених та використаних складових з їх переліком.

7. Надати копію рахунку на використані складові при ремонті автомобіля Nissan X- Trail реєстраційний номер НОМЕР_1 , та їх вартість.

8. Надати інформацію - де були придбані складові (нові запчастини) які використані при ремонті авто Nissan X- Trail реєстраційний номер НОМЕР_1 .

9. Надати копії чеків, квитанцій що до придбання складових (нових запчастин), які були придбані та використані при ремонті авто Nissan X- Trail, реєстраційний номер НОМЕР_1 .

10. Яка вартість робіт на РЕАЛ АВТО СТО , щодо розбірки ходових частин, кузовних та фарбувальних робіт що до норми-години? Якими нормами це розраховано?

11. Які саме ремонті роботи та їх вартість були виконані при ремонті автомобіля Nissan X- Trail реєстраційний номер НОМЕР_1 ?

12. Яка оплата, ким, коли та яким чином була проведена за ремонті роботи автомобіля Nissan X- Trail реєстраційний номер НОМЕР_1 .

13. Якщо були замінені складові при виконанні робіт, то чи були вони повернуті замовнику? Надати перелік складових, які були повернуті замовнику.

Витребувати у Акціонерного товариства УКРСИББАНК (м. Київ, 04070, вул. Іллінська,8) наступну інформацію:

1. Чи були перераховані кошти згідно наданих квитанцій на розрахунковий рахунок НОМЕР_2 ТОВ РЕАЛ АВТО СТО (код 44092881) в AT УКРСИББАНК (справа клієнта № 0005742103) та їх призначення?

2. Чи не поверталися зазначені кошти за заявою платника або отримувача , якщо це мало місце, та на якій підставі, коли ?

Витребувати з Державної податкової служби України Головне Управління ДПС у Харківській області (м. Харків, 61057, вул. Пушкінська, 46) наступну інформацію:

1. Чи перебуває на оподаткуванні ТОВ РЕАЛ АВТО СТО (код 44092881)?

2. Яка юридична адреса ТОВ РЕАЛ АВТО СТО ?

3. За якою фактичною адресою перебуває ТОВ РЕАЛ АВТО СТО ?

Встановити строк виконання ухвали до 10.03.2022 року.

У разі неможливості подати доказ, який витребовує суд, або у разі неможливості подати такий доказ у встановлені судом строки, необхідно повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали буде складено 21 лютого 2022 року.

Головуючий суддя: І.В. Ульяніч

СудФрунзенський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення16.02.2022
Оприлюднено18.02.2022
Номер документу103374047
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —645/5369/21

Ухвала від 02.03.2023

Цивільне

Октябрський районний суд м.Полтави

Блажко І. О.

Ухвала від 15.02.2022

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Ульяніч І. В.

Ухвала від 16.02.2022

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Ульяніч І. В.

Ухвала від 11.08.2021

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Ульяніч І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні