Ухвала
від 22.02.2022 по справі 737/39/22
КУЛИКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 737/39/22

Проваждення № 2/737/81/22

УХВАЛА

23 лютого 2022 року смт. Куликівка

Суддя Куликівського районного суду Чернігівської області Рубаненко Н.Ю., розглянувши клопотання представника позивача ОСОБА_1 про проведення судового засідання, призначеного на 28.02.2022 року у режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до ДПТНЗ "Куликівський професійний аграрний ліцей" про визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення від роботи та стягнення заробітної плати за час незаконного відсторонення,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Куликівського районного суду Чернігівської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до ДПТНЗ "Куликівський професійний аграрний ліцей" про визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення від роботи та стягнення заробітної плати за час незаконного відсторонення.

Ухвалою судді Куликівського районного суду Чернігівської області від 03.02.2022 року було прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі.

17.02.2022 року до суду надійшло клопотання від представника позивача Серкіна К.Ю. про проведення судового засідання у даній справі, призначеного на 12.00 год 28.02.2022 року у режимі відеоконференції з Чернігівського апеляційного суду (м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 2).

Неможливість прибуття представника позивача у судове засідання обумовлене його зайнятістю в іншому судовому засіданні (справа №750/1786/21), однак він зацікавлений в тому, щоб судове засідання відбулося.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов висновку, що клопотання не підлягає задоволенню з наступних підстав.

Відповідно до ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи. Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання.

Під час створення заявки на бронювання майданчиків через онлайн систему бронювання майданчиків відеоконференції встановлено, що майданчик відеоконференції Чернігівського апеляційного суду на 28 лютого 2022 року о 12 годинні 00 хвилин вже заброньований, тому бронювання майданчика на зазначену дату та час неможливе.

Враховуючи викладене, у задоволенні клопотання представника позивача про проведення судового засідання, призначеного на 12 годину 00 хвилин 28 лютого 2021 року у режимі відеоконференції з Чернігівським апеляційним судом слід відмовити, у зв`язку з відсутністю вільних майданчиків відеоконференції.

Керуючись ст. ст. 212, 260, ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

У задоволенні клопотання представника позивача Серкіна К.Ю. про проведення судового засідання 28.02.2022 року о 12.00 год у режимі відеоконференції у справі за цивільним позовом ОСОБА_2 до ДПТНЗ "Куликівський професійний аграрний ліцей" про визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення від роботи та стягнення заробітної плати за час незаконного відсторонення - відмовити у зв`язку з відсутністю вільних майданчиків для бронювання відеоконференції у Чернігівському апеляційному суді.

Ухвала суду оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються в апеляційну скаргу на рішення суду.

Суддя Н.Ю. Рубаненко

Дата ухвалення рішення22.02.2022
Оприлюднено24.02.2022
Номер документу103512468
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про поновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —737/39/22

Рішення від 26.05.2022

Цивільне

Куликівський районний суд Чернігівської області

Рубаненко Н. Ю.

Рішення від 26.05.2022

Цивільне

Куликівський районний суд Чернігівської області

Рубаненко Н. Ю.

Рішення від 26.05.2022

Цивільне

Куликівський районний суд Чернігівської області

Рубаненко Н. Ю.

Ухвала від 22.02.2022

Цивільне

Куликівський районний суд Чернігівської області

Рубаненко Н. Ю.

Ухвала від 03.02.2022

Цивільне

Куликівський районний суд Чернігівської області

Рубаненко Н. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні