Ухвала
від 21.02.2022 по справі 646/4769/17
ЧЕРВОНОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

У Х В А Л А

№ провадження 2/646/25/2022

Справа № 646/4769/17

22 лютого 2022 року м. Харків

Суддя Червонозаводського районного суду м. Харкова Власова Ю.Ю., отримавши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Міжрайонного відділу Державної виконавчої служби по Основ`янському та Слобідському районах м. Харкова Головного територіального управління юстиції у Харківській області, ФОП ОСОБА_2 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору- Публічне акціонерне товариство «Креді Агріколь Банк», про визнання недійсною оцінки вартості нерухомого майна,

в с т а н о в и в:

У провадженні судді Червонозаводського районного суду м. Харкова Білінської О.В. перебувала цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Міжрайонного відділу Державної виконавчої служби по Основ`янському та Слобідському районах м. Харкова Головного територіального управління юстиції у Харківській області, ФОП ОСОБА_2 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору- Публічне акціонерне товариство «Креді Агріколь Банк», про визнання недійсною оцінки вартості нерухомого майна.

Розпорядженням керівника апарату Червонозаводського районного суду м. Харкова Вороніна О. № 02-13/14 «Щодо повторного автоматизованого розподілу невирішених судових справ, які перебували в провадженні судді Білінської О.В.» зобов`язано призначити повторний автоматизований розподіл між суддями судової справи № 646/4769/17 (2/646/25/2022).

Згідно протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями, вказану цивільну справу передано для розгляду цьому складу суду.

Відповідно до ч. 12ст. 33 ЦПК України,у разізміни складусуду настадії підготовчогопровадження розглядсправи починаєтьсяспочатку,за виняткомвипадків,передбачених цимКодексом. У разі зміни складу суду на стадії розгляду справи по суті суд повторно розпочинає розгляд справи по суті, крім випадку, коли суд ухвалить рішення про повторне проведення підготовчого провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.33, 274, ЦПК України, суддя -

п о с т а н о в и в:

Прийняти до провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Міжрайонного відділу Державної виконавчої служби по Основ`янському та Слобідському районах м. Харкова Головного територіального управління юстиції у Харківській області, ФОП ОСОБА_2 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору- Публічне акціонерне товариство «Креді Агріколь Банк», про визнання недійсною оцінки вартості нерухомого майна.

Призначити проведення судового засідання на 17 березня 2022 року о 10 годині 00 хвилин в приміщенні Червонозаводського районного суду м. Харкова за адресою: м. Харків, майдан Героїв Небесної Сотні, 36, 3 під`їзд.

Встановити відповідачу п`ятнадцятиденний строк із дня вручення даної ухвали для надання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідачі мають право надати відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) відповідачем одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз`яснити відповідачу, що у разі ненадання ними відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Відповідно до ч. 1ст. 193 ЦПК України, у встановлений строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

У зв`язку з наявністю у суді технічної можливості, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, що відповідає положенням ч. 1 ст. 212 ЦПК України.

Учасники справиможуть отриматиінформацію щодосправи завеб-адресою:http://www.reyestr.court.gov.ua на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя - Ю.Ю. Власова

СудЧервонозаводський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення21.02.2022
Оприлюднено25.02.2022
Номер документу103542300
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження

Судовий реєстр по справі —646/4769/17

Ухвала від 24.02.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Демченко І. М.

Ухвала від 30.01.2023

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Демченко І. М.

Ухвала від 21.02.2022

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Власова Ю. Ю.

Ухвала від 19.11.2018

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Теслікова І. І.

Ухвала від 13.03.2018

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Теслікова І. І.

Ухвала від 01.02.2018

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Теслікова І. І.

Ухвала від 25.09.2017

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Теслікова І. І.

Ухвала від 13.07.2017

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Теслікова І. І.

Ухвала від 13.07.2017

Цивільне

Червонозаводський районний суд м.Харкова

Теслікова І. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні