Рішення
від 22.02.2022 по справі 377/781/21
СЛАВУТИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

(Вступна та резолютивна частина)

іменем України

Справа №377/781/21

Провадження №2/377/54/22

23 лютого 2022 року Славутицький міськийсуд Київськоїобласті ускладі:головуючої судді МалишенкоТ.О.,за участісекретаря судовогозасідання Ричок Х.В., за відсутності учасників справи, розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Славутичі в порядку спрощеного позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №5 «Джерельце» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області в особі директора Кириленко Тетяни Валентинівни, Управління освіти і науки Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог напредмет спору-Славутицька міськаорганізація Профспілкипрацівників освітиі наукиУкраїни вособі ГоловиСавенка АнатоліяВолодимировича - про визнання наказу про відсторонення від роботи незаконним, поновлення на роботі, стягнення заробітку за час вимушеного прогулу,

У С Т А Н О В И В:

Зважаючи на складність у викладенні повного рішення суду, пов`язаного з потребою аналізу і вивчення обґрунтування наданих доказів сторонами, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне проголосити вступну та резолютивну частини.

Керуючись статтями 258-259, 263-265 ЦПК України,-

В И Р І Ш И В :

У задоволенні позову відмовити.

Рішення може бути оскаржено до Київського апеляційного суду. Апеляційна скарга може бути подана протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Учасник справи, якому повне рішення не було вручене у день його складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Строк на апеляційне оскарження може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин, крім випадків, зазначених у частині другій статті 358 ЦПК України. Відповідно до п.3 розділу ХІІ Прикінцевих положеньЦПК України під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), суд за заявою учасників справи та осіб, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, інтереси та (або) обов`язки (у разі наявності у них права на вчинення відповідних процесуальних дій, передбачених цим Кодексом), поновлює процесуальні строки, встановлені нормами цього Кодексу, якщо визнає причини їх пропуску поважними і такими, що зумовлені обмеженнями, впровадженими у зв`язку з карантином. Суд може поновити відповідний строк як до, так і після його закінчення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Повне рішення буде виготовлено протягом п`яти днів.

Учасники справи:

Позивач ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , адреса зареєстрованого місця проживання: АДРЕСА_1 .

Відповідач Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 5 «Джерельце» - Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, місцезнаходження: Київська область, Вишгородський район, м. Славутич, Київський квартал, буд.15, код ЄДРПОУ 26001764.

Відповідач - Управління освіти і науки Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, місцезнаходження: Київська область, Вишгородський район, м. Славутич, Бакинський квартал, будинок 15, ідентифікаційний код ЄДРПОУ 23568683.

Третя особа - Славутицька міська організація Профспілки працівників освіти і науки України, місцезнаходження: Київська область, Вишгородський район, м.Славутич, Бакинський квартал, будинок 15, ідентифікаційний код ЄДРПОУ 05309972.

Суддя Т. О. Малишенко

Дата ухвалення рішення22.02.2022
Оприлюднено25.02.2022
Номер документу103545538
СудочинствоЦивільне
Сутьвідсторонення від роботи незаконним, поновлення на роботі, стягнення заробітку за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —377/781/21

Рішення від 22.02.2022

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Малишенко Т. О.

Рішення від 22.02.2022

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Малишенко Т. О.

Ухвала від 24.01.2022

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Малишенко Т. О.

Ухвала від 17.12.2021

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Малишенко Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні