Вирок
від 22.02.2022 по справі 233/63/22
КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Код суду 233 Справа № 233/63/22

ВИРОК

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 лютого 2022 року Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області у складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

за участю:

секретаря ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

захисника ОСОБА_4 ,

обвинуваченого ОСОБА_5 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області кримінальне провадження (внесене в Єдиний реєстр досудових розслідувань за № 12021053380000395 від 17 вересня 2021 року) за обвинуваченням:

ОСОБА_5 (РНОКПП НОМЕР_1 ), який народився ІНФОРМАЦІЯ_1 у м. Костянтинівка Донецької області, громадянина України, із середньо-спеціальною освітою, одруженого, має на утриманні неповнолітніх дітей: ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , працюючого за договором у приватної особи, проживає за адресою: АДРЕСА_1 , раніше не судимого,

у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 191 КК України, -

в с т а н о в и в :

02 вересня 2019 року ОСОБА_5 наказом № 106 Директора Костянтинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області призначено на посаду завгоспа Костянтинівського закладу загальної середньо освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області, який діє на підставі Статуту, затвердженого Рішенням міської ради № 6/87-1644 від 20 вересня 2018 року, і даний заклад є комунальною установою.

Згідно посадової інструкції № 02-05 від 28 грудня 2019 року, затвердженої директором Костянтинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області ОСОБА_8 28 грудня 2019 року, ОСОБА_5 був наділений організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями посадової особи комунальної установи, зокрема мав повноваження щодо керівництва роботи обслуговуючого персоналу, виробничою діяльністю працівників закладу освіти.

Так, згідно з посадовою інструкцією до повноважень ОСОБА_5 входило:

І. Загальні положення:

1.1 Завгосп призначається і звільняється з роботи директором закладу освіти. На період відпустки або тимчасової відсутності завгоспа його обов`язки може виконувати техпрацівник, призначений директором.

1.2 Завгосп підпорядкований безпосередньо директору закладу освіти.

1.3 Завгоспу підлеглі техпрацівники, двірники, сторожі, робітник по ремонту приміщень.

1.4 В своїй діяльності завгосп керується Конституцією України, положенням про навчальний заклад, Правилами внутрішнього трудового розпорядку, законом про охорону праці, наказами і розпорядженнями директора, посадовою інструкцією. Законом про пожежну безпеку.

II. Функції

Основними напрямками діяльності завгоспа є:

2.1 Матеріально-технічне забезпечення навчального процесу (обладнання, освітлення, водопостачання, опалення).

2.2 Керівництво обслуговуючого персоналу.

III. Посадові обов`язки:

3.1 Відповідає за збереження шкільного приміщення і шкільного майна, за матеріально-технічне обслуговування навчального процесу.

3.2 Забезпечує правильну експлуатацію і систематичне технічне обслуговування всіх комунікацій і електрообладнання.

3.5 Відповідає за своєчасну підготовку закладу до початку навчального року, забезпечує ведення відповідної документації. Відповідає за акт готовності закладу до нового навчального року.

3.10 Проводить щороку інвентаризацію шкільного майна. Веде облік придбаного господарського обладнання і матеріалів.

V. Відповідальність:

5.1 Несе відповідальність за збереження шкільного приміщення і майна в порядку установленому трудовим законодавством.

5.2 За невиконання або несумлінне виконання без поважних причин Правил внутрішнього трудового розпорядку, розпоряджень і наказів директора, даної посадової інструкції, завгосп несе дисциплінарну відповідальність у порядку, встановленому трудовим законодавством. За грубе порушення своїх обов`язків може бути звільнений.

Крім того, згідно договору від 02 вересня 2019 року, укладеного між директором Костянтинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області ОСОБА_8 та завгоспом ОСОБА_5 «Про повну індивідуальну матеріальну відповідальність», на останнього покладено обов`язки:

а) дбайливо відноситися до переданих йому для збереження або для інших цілей матеріальних цінностей закладу і вживати заходів щодо запобігання збитку;

б) вчасно повідомляти Адміністрацію про всі обставини, що загрожують забезпеченню неушкодженості довірених йому матеріальних цінностей;

в) вести облік, складати і надавати у встановленому порядку товарно-грошові й інші звіти про рух і залишки ввірених йому матеріальних цінностей;

г) брати участь в інвентаризації довірених йому матеріальних цінностей.

Таким чином, ОСОБА_5 мав відповідні службові повноваження, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій та мав право оперативного управління майном закладу, тобто відповідно до ч.3 ст. 18 та примітки 1 до ст. 364 Кримінального кодексу України, був службовою особою.

Так, у ОСОБА_5 , який перебував на посаді завгоспа Костянтинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області, на початку травня 2021 року виник протиправний умисел, направлений на заволодіння майном вказаної комунальної установи шляхом зловживання своїм службовим становищем, а саме заволодіння чотирма жорсткими дисками торгової марки «WD» лінійки «Blue» моделі «WD10EZEX» об`ємом 1 ТВ, які належали та перебували на балансі Костянтинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області, щодо яких ОСОБА_5 мав право оперативного управління у зв`язку зі своїм службовим становищем.

Діючи з прямим умислом, з корисливих мотивів, з метою особистого збагачення, зловживаючи своїм службовим становищем, ОСОБА_5 створив у працівників та адміністрації вказаної комунальної установи уяву про законність його дій, повідомивши, що комп`ютерні жорсткі диски, відповідно до покладених на нього обов`язків щодо збереження шкільного майна та його матеріально-технічного обслуговування, потребують ремонту, для чого вони підлягають вилученню з комп`ютерів комп`ютерного класу навчального закладу.

Порушуючи свої повноваження і використовуючи свої організаційно-розпорядчі та адміністративно господарські функції, закріплені в посадовій інструкції № 02-05 від 28 грудня 2019 року та договорі про повну індивідуальну матеріальну відповідальність від 02 вересня 2019 року, ОСОБА_5 отримав доступ до ключів від кабінету інформатики, розташованого на 3 поверсі Костянтинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області, та 18 травня 2021 року, діючи з прямим умислом та всупереч інтересам служби (будучи службовою особою та зловживаючи своїм службовим становищем), з корисливих мотивів, з метою особистого збагачення, перебуваючи за місцем роботи за адресою: АДРЕСА_2 , в денний час доби, зайшов до кабінету інформатики та розкомплектував 4 комп`ютерні системні блоки, вилучивши з них 4 жорсткі диски торгової марки «WD» лінійки «Blue» моделі «WD10EZEX» об`ємом 1 ТВ, та виніс їх того ж дня за територію навчального закладу. Продовжуючи свої протиправні дії ОСОБА_5 у денний час доби у другій частині травня 2021 року (більш точної дати та часу судовим розглядом не встановлено), перебуваючи за адресою: АДРЕСА_3 , незаконно продав належні, та такі, що перебували на балансі Костянтинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області, 4 жорстких диски торгівельної марки «WD» лінійки «Blue» моделі «WD10EZEX» об`ємом 1 ТВ, кожний ціною 666,67 грн., третій особі за 500 грн. кожний, чим заподіяв матеріальний збиток Костянтинівському закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області на загальну суму 2666,68 грн.

Обвинувачений ОСОБА_5 у судовому засіданні свою провину у вчиненні кримінального правопорушення за цим вироком визнав та пояснив, що з вересня 2019 року по 15 вересня 2021 року він працював на посаді завгоспа Костянтинівського закладу загальної середньо освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради, та був службовою особою, тобто наділений організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями. Так як йому потрібні були гроші, то він у першій половині травня 2021 року вирішив вилучити з системних блоків комп`ютерного класу жорсткі диски, для чого 18 травня 2021 року взяв ключі від комп`ютерного класу у приміщенні чергового, та з чотирьох системних блоків вилучив чотири жорстких диски, які приблизно через два дні продав знайомому по 500 грн. кожний, але з тією умовою, що згодом він викупить ці жорсткі диски, які планував повернути на місце, але не встиг це зробити до початку навчального процесу. Вчителю інформатики він сказав, щоб чотири комп`ютери не вмикав, бо проблема з жорсткими дисками і він їх відремонтує. Потім він хотів повернути два жорстких диски, але директорка йому сказала щоб повертав гроші і вони самі придбають жорсткі диски. Фактичні обставини справи, викладені в обвинувальному акті, підтвердив. З кількістюі вартістювикраденого згоден.У скоєномущиро розкаявся.Цивільний позов потерпілого щодо стягнення матеріального збитку визнав повністю.

Суд вважає, що провина обвинуваченого ОСОБА_5 в об`ємі, встановленому вироком, повністю доведена сукупністю наступних досліджених у судовому засіданні доказів, які враховує та бере до уваги:

- акт огляду обладнання від 23 липня 2021 року, яким оглянуті комп`ютери в кабінеті інформатики Костянтинівського закладу загальної середньо освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області та було виявлено відсутність 4-х жорстких дисків обсягом 1 Тб у 4-х системних блоках (інв. №№ 101460002, 101460003, 101460005, 101460006);

- протокол огляду місця події від 16 вересня 2021 року, яким в оглянуто приміщення кабінету інформатики Костянтинівського закладу загальної середньо освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області та було встановлено відсутність 4-х жорстких дисків обсягом 1 Тб у 4-х системних блоках з інв. №№ 101460002, 101460003, 101460005, 101460006;

- інвентарні картки №№ 2, 3, 5, 6 обліку основних засобів, відповідно до яких комп`ютери з інв. №№ 101460002, 101460003, 101460005, 101460006 перебувають на балансі Костянтинівського закладу загальної середньо освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області, із зазначенням завгоспу як матеріально відповідальної особи;

- копія рішення Костянтинівської міської ради від 20 вересня 2018 року, яким Костянтинівську загальноосвітню школу-інтернат І-ІІ ступенів № 1 Костянтинівської міської ради Донецької області перейменовано в Костянтинівський заклад загальної середньо освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області

- статут Костянтинівського закладу загальної середньо освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області, затверджений рішенням Костянтинівської міської ради від 20 вересня 2018 року № 6/87-1644, яким регламентовано правовий статус та діяльність зазначеного навчального закладу;

- наказ директора Костянтинівського закладу загальної середньо освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області від 02 вересня 2019 року № 106 про переведення двірника ЗЗСО № 8 ОСОБА_5 на посаду завгоспа з 02 вересня 2019 року;

- наказ директора Костянтинівського закладу загальної середньо освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області від 15 вересня 2021 року № 105 про звільнення ОСОБА_5 з посади завгоспа ЗЗСО № 8 за ст. 36 п.1 КЗпП України, за угодою сторін, 15 вересня 2021 року;

- договір про повну матеріальну відповідальність від 02 вересня 2019 року, укладений між Костянтинівським закладом загальної середньо освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області та завгоспом ОСОБА_5 ;

- посадова інструкція № 02-05 завгоспа, затверджена наказом директора Костянтинівського закладу загальної середньо освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області від 28 листопада 2019 року № 361, якою встановлені функції, посадові обов`язки, права, відповідальність та взаємовідносини завгоспа Костянтинівського закладу загальної середньо освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області;

- накази директора Костянтинівського закладу загальної середньо освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області від 18 вересня 2019 року № 247, від 09 вересня 2020 року № 08-аг, від 01 вересня 2021 року № 07-аг про призначення відповідальним за матеріальні цінності закладу на 2019-2020, 2020-2021, 2021-2022 навчальні роки завгоспа ОСОБА_5 ;

- протокол огляду речей від 18 листопада 2021 року, яким у приміщенні Костянтинівського закладу загальної середньо освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області оглянуто жорсткий диск системного блоку, аналогічний тим, які були викрадені ОСОБА_5 , та зафіксовані його модель та параметри: торгова марка «WD» лінійка «Blue» модель «WD10EZEX» об`єм 1 ТВ;

- висновок судової товарознавчої експертизи № СЕ-19/105-21/8812-ТВ від 25 листопада 2021 року, відповідно до якого ринкова вартість бувших у використанні жорстких дисків торгової марки «WD»лінійки «Blue»моделі «WD10EZEX»об`ємом 1ТВу кількості 4 штук станом на 18 травня 2021 року могла становити 2666,68 грн.;

- протокол пред`явлення особи для впізнання від 23 грудня 2021 року, в ході якого у приміщенні ВП № 2 Краматорського РУП ГУНП в Донецькій області свідок ОСОБА_9 впізнав ОСОБА_5 як чоловіка, який у травні 2021 року продав йому 4 жорстких диски об`ємом по 1 Тб кожний. ОСОБА_5 він впізнав за загальними ознаками обличчя, формою черепа та носу;

- протокол огляду від 04 січня 2022 року, яким у приміщенні Костянтинівського закладу загальної середньо освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області оглянуто оригінали наступних документів: статуту Костянтинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області; наказу № 80 від 13 червня 2019 року про призначення на посаду двірника ОСОБА_5 ; наказу № 106 від 02 вересня 2019 року про переведення ОСОБА_5 на посаду завгоспа; наказу № 105 від 15 вересня 2021 року про звільнення ОСОБА_5 ; договору про повну індивідуальну матеріальну відповідальність від 02 вересня 2019 року, укладеного з ОСОБА_5 ; посадової інструкції № 02-05 завгоспа; наказу № 247 від 18 вересня 2019 року про призначення відповідальних осіб за збереження матеріально-технічної бази на 2019-2020 навчальний рік; наказу № 08-аг від 09 вересня 2020 року про призначення відповідальних осіб за збереження матеріально-технічної бази на 2020-2021 навчальний рік; наказу № 07-аг від 01 вересня 2021 року про призначення відповідальних осіб за збереження матеріально-технічної бази на 2021-2022 навчальний рік; журналу обліку видачі посадових (робочих) інструкцій працівникам закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 8; аркушу паперу з зазначенням дати « ІНФОРМАЦІЯ_4 » та підписом;

- протокол проведення слідчого експерименту від 05 січня 2022 року, в ході якого ОСОБА_5 у приміщенні Костянтинівського закладу загальної середньо освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області розповів та відтворив обставини викрадення чотирьох жорстких дисків, об`ємом по 1 Тб кожний, з системних блоків з інвентарними номерами 101460002, 101460003, 101460005, 101460006, що мало місце у травні 2021 року, та які продав через декілька днів знайомому чоловіку по 500 грн. за кожний.

Відповідно до ч.1 ст. 337 КПК України судовий розгляд проводиться лише стосовно особи, якій висунуте обвинувачення, і лише в межах висунутого обвинувачення відповідно до обвинувального акта, крім випадків, передбачених цією статтею.

Аналізуючи досліджені по кримінальному провадженню перелічені вище докази в їх сукупності, суд приходить до переконання, що подія кримінального правопорушення мала місце, провина обвинуваченого ОСОБА_5 ,який маввідповідні службовіповноваження,пов`язані звиконанням організаційно-розпорядчихта адміністративно-господарськихфункцій тамав правооперативного управліннямайном Костянтинівськогозакладу загальноїсередньо освітиІ-ІІступенів №8Костянтинівської міськоїради Донецькоїобласті,тобто відповіднодо ч.3ст.18та примітки1до ст.364Кримінального кодексуУкраїни,був службовоюособою,у вчиненні кримінального правопорушення за цим вироком повністю доведена.

Оцінюючи надані сторонами кримінального провадження докази, кожен з точки зору належності, допустимості, достовірності, а їх сукупність - з точки зору достатності та взаємозв`язку, суд приходить до висновку про доведеність вини обвинуваченого ОСОБА_5 у вчиненні кримінального правопорушення, яке кваліфікує за ч.2 ст. 191 КК України, так як він умисно заволодів чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем.

Призначаючи покарання, суд враховує ступінь тяжкості вчиненого кримінального правопорушення, відомості щодо особи обвинуваченого, обставини, що пом`якшують покарання, за відсутності обставин, що обтяжують покарання.

ОСОБА_5 раніше не судимий; під наглядом у лікарів психіатра та нарколога не перебуває; на обліку у лікаря фтизіатра не знаходиться; за місцем проживання характеризується посередньо; у скоєному щиро розкаявся.

Обставиною, що пом`якшує покарання ОСОБА_5 , суд вважає щире каяття у скоєному.

З урахуванням викладеного, суд вважає за необхідне призначити обвинуваченому ОСОБА_5 за вчинене кримінальне правопорушення основне покарання у виді обмеження волі, приходячи до переконання, що його виправлення, в силу тяжкості і обставин вчиненого, з урахуванням даних щодо особи, його поведінки в період досудового слідства і судового розгляду, висновку органу пробації, не можливо без ізоляції від суспільства і вважаючи, що саме таке покарання буде найбільш відповідати принципам та цілям його призначення і буде необхідним та достатнім для його виправлення і попередження нових кримінальних правопорушень.

Також суд вважає за необхідне призначити обвинуваченому ОСОБА_5 додаткове покарання у виді позбавлення права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій.

Потерпілим Костянтинівським закладом загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області заявлений цивільний позов, в якому просив стягнути на свою користь з обвинуваченого ОСОБА_5 у відшкодування матеріального збитку 2666,67 грн. (вартість 4 жорстких диски торгівельної марки «WD» лінійки «Blue» моделі «WD10EZEX» об`ємом 1 ТВ, кожний ціною 666,67 грн.).

Встановлено, що Костянтинівський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області за вказаних вище обставин є потерпілим внаслідок протиправної діяльності ОСОБА_5 , внаслідок чого він має право на відшкодування завданої матеріальної шкоди, і тому, суд вважає за необхідне цивільний позов задовольнити у повному обсязі у сумі 2666,67 грн., який документально підтверджений та визнаний відповідачем (обвинуваченим) у повному обсязі.

Процесуальні витрати підлягають стягненню з обвинуваченого відповідно до ст. 124 КПК України.

Долю речових доказів суд вирішує в порядку ст. 100 КПК України.

Запобіжний захід у відношенні обвинуваченого ОСОБА_5 в ході досудового розслідування не обирався. Під час судового провадження клопотання від прокурора про застосування запобіжного заходу не надходило.

Керуючись ст.ст. 366-368, 371, 374, 376, 395 КПК України, -

у х в а л и в :

ОСОБА_5 визнати винуватим у пред`явленому обвинуваченні у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 191 КК України та призначити покарання у виді 1 (одного) року обмеження волі з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, строком на 1 (один) рік.

Захід забезпечення кримінального провадження засудженому ОСОБА_5 до набрання вироком законної сили не обирати.

Строк відбування покарання засудженому ОСОБА_5 обчислювати з моменту виконання вироку.

Цивільний позов потерпілого Костянтинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області задовольнити.

Стягнути з засудженого ОСОБА_5 (РНОКПП НОМЕР_1 ) на користь Костянтинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області (код 25688960) у відшкодування матеріального збитку 2666 (дві тисячі шістсот шістдесят шість) грн. 67 коп.

Стягнути на користь держави з засудженого ОСОБА_5 (РНОКПП НОМЕР_1 ) у відшкодування витрат на залучення експертів (проведення судової товарознавчої експертизи № СЕ-19/105-21/8812-ТВ від 25 листопада 2021) 514 (п`ятсот чотирнадцять) грн. 86 коп.

Речові докази по справі: статут Костянтинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області; наказ № 80 від 13 червня 2019 року про призначення на посаду двірника ОСОБА_5 ; наказ № 106 від 02 вересня 2019 року про переведення ОСОБА_5 на посаду завгоспа; наказ № 105 від 15 вересня 2021 року про звільнення ОСОБА_5 ; договор про повну індивідуальну матеріальну відповідальність від 02 вересня 2019 року, укладеного з ОСОБА_5 ; посадову інструкцію № 02-05 завгоспа; наказ № 247 від 18 вересня 2019 року про призначення відповідальних осіб за збереження матеріально-технічної бази на 2019-2020 навчальний рік; наказ № 08-аг від 09 вересня 2020 року про призначення відповідальних осіб за збереження матеріально-технічної бази на 2020-2021 навчальний рік; наказ № 07-аг від 01 вересня 2021 року про призначення відповідальних осіб за збереження матеріально-технічної бази на 2021-2022 навчальний рік; журнал обліку видачі посадових (робочих) інструкцій працівникам закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 8; аркуш паперу з зазначенням дати «18.05.2021» та підписом, які передані на відповідальне зберігання директору Костянтинівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів № 8 Костянтинівської міської ради Донецької області, - вважати повернутими за належністю.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції. Апеляційна скарга на вирок може бути подана до Донецького апеляційного суду через Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області протягом тридцяти днів з моменту його проголошення.

Копію вироку негайно після його проголошення вручити обвинуваченому та прокурору. Учасники судового провадження мають право отримати в суді копію вироку. Учасникам судового провадження, які не були присутніми в судовому засіданні, надіслати копію вироку не пізніше наступного дня після ухвалення.

Суддя

СудКостянтинівський міськрайонний суд Донецької області
Дата ухвалення рішення22.02.2022
Оприлюднено19.01.2023
Номер документу103547667
СудочинствоКримінальне
КатегоріяЗлочини проти власності Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем

Судовий реєстр по справі —233/63/22

Ухвала від 22.03.2023

Кримінальне

Дніпровський апеляційний суд

Онушко Н. М.

Ухвала від 22.03.2023

Кримінальне

Дніпровський апеляційний суд

Онушко Н. М.

Ухвала від 04.01.2023

Кримінальне

Дніпровський апеляційний суд

Онушко Н. М.

Ухвала від 23.11.2022

Кримінальне

Дніпровський апеляційний суд

Онушко Н. М.

Вирок від 22.02.2022

Кримінальне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Міросєді А. І.

Ухвала від 28.01.2022

Кримінальне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Міросєді А. І.

Ухвала від 06.01.2022

Кримінальне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Міросєді А. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні