Ухвала
від 27.02.2022 по справі 288/323/22
ПОПІЛЬНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 288/323/22

Провадження № 2/288/210/22

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

28 лютого 2022 року. смт. Попільня

Суддя Попільнянського районного суду Житомирської області Рудник М. І., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до комунального некомерційного підприємства «Попільнянська лікарня» Попільнянської селищної ради про визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення від роботи,

ВСТАНОВИВ

Позивач звернувся до суду з позовом до комунального некомерційного підприємства «Попільнянська лікарня» Попільнянської селищної ради про визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення від роботи.

При вирішенні питання про відкриття провадження по справі суддею встановлено, що подана позовна заява не відповідає вимогам, викладеним у статті 177 ЦПК України.

Згідно частинипершої статті177ЦПК України, позивачповинен додатидо позовноїзаяви їїкопії такопії всіхдокументів,що додаютьсядо неї,відповідно докількості відповідачіві третіхосіб. У разі подання до суду позовної заяви та документів, що додаються до неї в електронній формі, позивач зобов`язаний додати до позовної заяви доказ надсилання листом з описом вкладення іншим учасникам справи копій поданих до суду документів.

ОСОБА_1 подано позовну заяву в електронній формі, проте в порушення вищенаведеної норми, до матеріалів позовної заяви не додано доказів надсилання листом з описом вкладення іншим учасникам справи копій поданих до суду документів.

Вищенаведені обставини вказують на те, що подану позовну заяву слід залишити без руху та позивачу належить надати підтвердження надсилання іншим учасникам справи копій поданих до суду документів.

Частиною другою статті 185 ЦПК України встановлено, що в ухвалі про залишення позовної заяви без руху зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху. Якщо ухвала про залишення позовної заяви без руху постановляється з підстави несплати судового збору у встановленому законом розмірі, суд в такій ухвалі повинен зазначити точну суму судового збору, яку необхідно сплатити (доплатити).

За наведених обставин, позивачу слід надати термін для виправлення зазначених недоліків у відповідності до вимог Цивільного процесуального кодексу України.

Керуючись статтями 185 ЦПК України, суддя -

УХВАЛИВ

Позовну заяву ОСОБА_1 до комунального некомерційного підприємства «Попільнянська лікарня» Попільнянської селищної ради про визнання незаконним та скасування наказу про відсторонення від роботи залишити без руху та надати заявнику строк для виправлення недоліків, не більше як 10 (десять) днів з дня вручення ухвали про залишення заяви без руху.

Роз`яснити заявнику, що якщо він відповідно до ухвали суду у встановлений строк виконає вимоги, визначені статтями 175 і 177 ЦПК України, заява вважається поданою в день первісного її подання до суду. Якщо заявник не усуне недоліки заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається заявнику.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Попільнянського

районного суду М. І. Рудник

СудПопільнянський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення27.02.2022
Оприлюднено01.03.2022
Номер документу103568140
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них про поновлення на роботі

Судовий реєстр по справі —288/323/22

Рішення від 31.07.2022

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

Рішення від 31.07.2022

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

Ухвала від 07.06.2022

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

Ухвала від 15.03.2022

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

Ухвала від 27.02.2022

Цивільне

Попільнянський районний суд Житомирської області

Рудник М. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні