Ухвала
від 01.03.2022 по справі 377/829/21
СЛАВУТИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа №377/829/21

Провадження №2/377/77/22

02 березня 2022 року суддя Славутицького міського суду Київської області Малишенко Т.О., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору Відділ охорони здоров`я Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області, Первинна профспілкова організація спеціалізованої медико-санітарної частини №5 працівників охорони здоров`я м. Славутич про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу та моральної шкоди у зв`язку із незаконним звільненням,-

У С Т А Н О В И Л А:

До суду надійшла позовна заява, за вищенаведеними позовними вимогами.

Ухвалою судді від 31.12.2021 року, після виконання вимог ч.6 ст.187 ЦПК України, відкрито провадження у справі в порядку письмового спрощеного позовного провадження без виклику сторін, відповідно до ч.5 ст.279 ЦПК за наявнимиу справі матеріалами.

Ухвалою суду від 21.02.2022 року призначено судове засідання та задоволено клопотання позивача про витребування з Комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області документів.

В призначене судове засідання сторони не з`явились.

Позивача у судове засідання не з`явилася, про час та місце судового засідання повідомлена належним чином, в матеріалах справи присутня заява про розгляд справи за її відсутності, позовні вимоги підтримала.

Відповідач Комунальне некомерційне підприємство «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області у судове засідання не з`явився, про час та місце судового засідання повідомлений належним чином, ухвалу суду від 21.02.2022 року про витребування документів отримано 23.03.2022 року.

Третя особаВідділ охорониздоров`я Славутицькоїміської радиВишгородського районуКиївської області у судове засідання не з`явилася, про час та місце судового засідання повідомлена належним чином, про причини неявки суд не повідомили.

Третя особаПервинна профспілковаорганізація спеціалізованоїмедико-санітарноїчастини №5працівників охорониздоров`я м.Славутич у судове засідання не з`явилася, про час та місце судового засідання повідомлена належним чином, про причини неявки суд не повідомили.

Проте Указом Президента України від 24.02.2022 року №64/2022, введено на території України воєнний стан. Письмових заяв сторін про розгляд справи за їх відсутності до суду не надано. Проте суд вважає неявку сторін у судовое засідання поважною через введення воєнного стану.

Відповідно до ч.2 ст.247ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється. З огляду на викладене фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Станом на 02.03.2022 року Ухвалу Славутицького міського суду Київської області від 21.02.2022 року не виконано.

Відповідно до ч.1 ст.84ЦПК України учасник справи у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Відповідно до ст.12 ЦПК України, кожна сторона повинна довести обставини, які мають значення для справи і на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень. Суд зберігаючи об`єктивність і неупередженість зокрема сприяє учасникам судового процесу в реалізації ними прав передбачених ЦПК України.

За таких обставин, для всебічного і повного розгляду справи необхідно повторно витребувати у відповідача Комунального некомерційного підприємства «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області зазначені у клопотанні позивача документи.

Крім того необхідно розгляд справи відкласти, роз`яснити сторонам, що розгляд справи може бути проведено за умови наявності письмових заяв сторін про розгляд справи за їх відсутності. Неявка сторін у судовое засідання через введення воєнного стану вважається поважною.

На підставі викладеного, керуючись ст. 12, 84,222,223 ЦПК України, -

У Х В А Л И Л А :

Відкласти розгляд справи і призначити судове засідання на 16.03.2022року о12годині 00хвилин у залі суду в м. Славутичі.

Повторно зобов`язати Комунальне некомерційне підприємство «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області надати інформацію:

- про виконання наказу №221 від 11.10.2021 року «Про затвердження нової структури та штатного розпису з 13.12.2021 року» (копії вручених повідомлень, копії наказів про звільнення або переведення на інші посади, працівників, які підпадали під скорочення);

- про надання працівникам КНП «Славутицька міська лікарня» СМР відпусток без збереження заробітної плати за період з травня 2021 року по жовтень 2021 року помісячно. Вказану інформацію надати у вигляді загальних статистичних даних: місяць року кількість працівників, яким були надані відпустки без збереження заробітної плати в даному місяці загальна кількість днів вказаної відпустки за місяць по підприємству;

- про надання працівникам адміністративно-управлінського персоналу КНП «Славутицька міська лікарня» СМР відпусток без збереження заробітної плати за період з травня 2021 року по жовтень 2021 року. Інформацію надати у вигляді загальних статистичних даних по кожному працівнику АУП окремо: П.І.П. працівника посада загальна кількість днів відпусток без збереження заробітної плати за вказаний період;

- про загальну чисельність працівників підприємства станом на травень та грудень 2021 року, в тому числі окремо зазначити чисельність працівників адміністративно-управлінського персоналу.

Зобов`язати Комунальне некомерційне підприємство «Славутицька міська лікарня» Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області надати завіренікопії наступнихдокументів:

- Наказ про прийняття на роботу ОСОБА_2 №27 п/тр від 20.04.2020 року з погодженням;

- Розпорядження, яким внесені зміни до Розпорядження № 17 від 26.02.2021 року «Про створення постійно діючої комісії по перевірці відпрацювання робочого часу» (червень-липень 2021 року), яким усунено ОСОБА_3 від виконання обов`язків голови зазначеної комісії;

- Службову записку ОСОБА_3 №178 від 13.10.2021 року;

- Копії документів про освіту ОСОБА_2 станом на день видання наказу про прийняття його на посаду заступника генерального директора на 20.04.2021 року;

- Копії документів (витяги із журналів обліку) про отримання ОСОБА_3 трудової книжки.

Копію ухвали направити сторонам до відома та відповідачу до виконання.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає, і набирає законної сили з моменту її підписання суддею 02.03.2022 року.

Суддя Т. О. Малишенко

СудСлавутицький міський суд Київської області
Дата ухвалення рішення01.03.2022
Оприлюднено23.06.2022
Номер документу103598926
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них

Судовий реєстр по справі —377/829/21

Рішення від 23.03.2022

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Малишенко Т. О.

Ухвала від 23.03.2022

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Малишенко Т. О.

Ухвала від 01.03.2022

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Малишенко Т. О.

Ухвала від 20.02.2022

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Малишенко Т. О.

Ухвала від 01.02.2022

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Малишенко Т. О.

Ухвала від 31.12.2021

Цивільне

Славутицький міський суд Київської області

Малишенко Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні