Ухвала
від 28.02.2022 по справі 227/507/22
ДОБРОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

01.03.2022 227/507/22

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01 березня 2022 року м.Добропілля

Добропільський міськрайонний суд Донецької області в складі:

головуючого судді Здоровиці О.В.

за участю секретаря судового засідання Сисенко Ю.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Прайм Альянс»</a>, треті особи - Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Хара Наталія Станіславівна, Приватний виконавець виконавчого округу Донецької області Григорчук Павло Васильович про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Прайм Альянс»</a>, треті особи - Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Хара Наталія Станіславівна, Приватний виконавець виконавчого округу Донецької області Григорчук Павло Васильович про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

Ухвалою суду від 21 лютого 2022 року відкрито провадження по справі за правилами спрощеного позовного провадження та призначено справу до розгляду, витребувано у нотаріуса необхідну для розгляду справи інформацію.

В судове засідання сторони не з`явилися, про день, час та місце розгляду справи повідомлялися у встановленому порядку.

Позивач звернувся з заявою про розгляд справи без його участі, позовні вимоги підтримує в повному обсязі.

Відомості про отримання відповідачем та третьою особою судової повістки відсутні.

Відповідно до вимог ч. 2ст. 247 ЦПК Українифіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Відповідно до п. 1 ч 2ст. 223 ЦПК України, суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку у разі неявки в судове засідання учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання. Про відкладення розгляду справи постановляється ухвала.

Також, суд зазначає, що станом на 01 березня 2022 року до суду витребувана інформація від приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Хара Н.С. не надходила, що свідчить про невиконня ухвали суду від 21.02.2022 року.

Указом президента України №64/2022 від 24 лютого 2022 року у зв`язку із військовою агресією Російської Федерації проти України в Україні введено військовий стан з 05 години 30 хвилин 24 лютого 2022 року строком на 30 діб.

З урахуванням зазначених обставин суд дійшов висновку про відкладення розгляду справи, про наступну дату судового засідання буде повідомлено після нормалізації стану в Україні.

Керуючись ст. ст.223,260 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Розгляд цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Прайм Альянс»</a>, треті особи - Приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Хара Наталія Станіславівна, Приватний виконавець виконавчого округу Донецької області Григорчук Павло Васильович про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню відкласти.

Про дату і час судового засідання повідомити учасників справи після нормалізації стану в Україні.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Інформацію щодо справи, яка розглядається, учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі Судова влада України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://court.gov.ua/fair/sud0514/

Суддя О.В.Здоровиця

Дата ухвалення рішення28.02.2022
Оприлюднено22.06.2022
Номер документу103623635
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —227/507/22

Рішення від 29.09.2022

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Здоровиця О. В.

Ухвала від 28.02.2022

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Здоровиця О. В.

Ухвала від 21.02.2022

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Здоровиця О. В.

Ухвала від 18.02.2022

Цивільне

Добропільський міськрайонний суд Донецької області

Здоровиця О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні