Ухвала
від 10.03.2022 по справі 709/18/22
ЧОРНОБАЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №709/18/22

У Х В А Л А

про перехід до розгляду справи в порядку спрощеного провадження

з повідомленням (викликом) сторін

11 березня 2022 року смт.Чорнобай

Суддя Чорнобаївського районного суду Черкаської області Левченко В.В. розглянувши клопотання ОСОБА_1 по справі за позовом Публічного акціонерного товариства «Черкасиобленерго» в особі Чорнобаївської філії відокремленого структурного підрозділу «Золотоніські енергетичні мережі» до ОСОБА_1 про стягнення вартості електричної енергії не облікованої внаслідок порушення Правил роздрібного ринку електричної енергії, -

в с т а н о в и в:

ПАТ «Черкасиобленерго» в особі Чорнобаївської філії відокремленого структурного підрозділу «Золотоніські енергетичні мережі» (далі - позивач) звернулося до Чорнобаївського районного суду Черкаської області з позовом про стягнення вартості електричної енергії не облікованої внаслідок порушення Правил роздрібного ринку електричної енергії.

Ухвалою Чорнобаївського районного суду Черкаської області від 17 січня 2022 року у вказаній справі призначено розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

09 березня 2022 року на адресу суду від ОСОБА_1 (далі - відповідач) надійшло клопотання про розгляд справи в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін. Мотивуючи клопотання тим, що починаючи з листопада 2021 року відповідач сплачує борг по 1000 грн. кожного місяця, в підтвердження чого додала копії квитанцій.

Вивчивши матеріали цивільної справи, суд вважає за необхідне вирішити питання про перехід від спрощеного позовногопровадження без повідомлення (виклику) сторін до спрощеного позовногопровадження з повідомленням (викликом) сторін.

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Враховуючи обставини, встановлені при вивченні матеріалів справи після відкриття провадження у справі, до початку розгляду справи, зважаючи на клопотання відповідача, суд вважає за необхідне розглядати справу в порядку спрощеного позовного провадження з повідомлення (викликом) сторін.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 259-261, 279 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в:

Клопотання ОСОБА_1 про розгляд справи в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін - задоволити.

Здійснити перехід з розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін цивільної справи за позовом Публічного акціонерного товариства «Черкасиобленерго» в особі Чорнобаївської філії відокремленого структурного підрозділу «Золотоніські енергетичні мережі» до ОСОБА_1 про стягнення вартості електричної енергії не облікованої внаслідок порушення Правил роздрібного ринку електричної енергії до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Призначити до розгляду справу по суті за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін на 19 квітня 2022 року об 11:30 в залі судових засідань № 1 Чорнобаївського районного суду Черкаської області.

У судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню окремо від рішення суду не підлягає. Заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя В.В.Левченко

Дата ухвалення рішення10.03.2022
Оприлюднено25.06.2022
Номер документу103648594
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із правочинів, зокрема договорів (крім категорій 301000000-303000000), з них надання послуг

Судовий реєстр по справі —709/18/22

Рішення від 18.04.2022

Цивільне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Левченко В. В.

Ухвала від 10.03.2022

Цивільне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Левченко В. В.

Ухвала від 11.02.2022

Цивільне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Левченко В. В.

Ухвала від 17.01.2022

Цивільне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Левченко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні