Вирок
від 14.03.2022 по справі 558/102/22
ДЕМИДІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 558/102/22

номер провадження 1-кп/558/26/22

В И Р О К

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

14 березня 2022 року смт. Демидівка

Рівненської області

Демидівський районний суд Рівненської області

в складі :

одноособово суддя ОСОБА_1

секретар судових засідань ОСОБА_2 ,

розглянувши підчас підготовчогосудового засіданнякримінальне провадження,внесене доЄдиного реєструдосудових розслідуваньза №12021181160000275від 10.12.2021року пообвинуваченню ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , українки, громадянки України, уродженки смт.Соснове, Березнівського району, Рівненської області, фактично проживаючої АДРЕСА_1 , не працюючої, з повною загальною середньою освітою, на утриманні має троє неповнолітніх дітей, непрацездатних осіб та осіб похилого віку на утриманні не має, не депутата, раніше не судимої,

- у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.191, ч.3 ст. 191 КК України, -

сторони кримінального провадження: прокурор ОСОБА_4 , обвинувачена ОСОБА_3 , захисник обвинуваченої - адвокат ОСОБА_5 ,

В С Т А Н О В И В :

ОСОБА_3 , будучи листоношею 3 класу ВПЗ Глибока Долина відділення поштового зв`язку Демидівського району Рівненської філії акціонерного товариства «Укрпошта» (Рівненська обл., Дубенський район, с. Глибока Долина, вул. Центральна, 41), будучи згідно п. 2.1. та п. 4.1. посадової інструкції листоноші ВПЗ Глибока Долина матеріально-відповідальною особою, наділеною посадовими обов`язками щодо ведення касових операцій, та відповідальною за збереження грошових коштів, всупереч порядку передбаченому ст.ст. 13, 14 Закону України «Про поштовий зв`язок», маючи намір на привласнення грошових коштів акціонерного товариства «Укрпошта», діючи з корисливих мотивів, з метою власного незаконного збагачення, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій, передбачаючи їх наслідки та бажаючи їх настання, у першій декаді серпня 2021 року (точної дати та часу досудовим розслідуванням не встановлено), перебуваючи у приміщенні відділення поштового зв`язку Глибока Долина, що за адресою: Рівненська обл., Дубенський район, с. Глибока Долина, вул. Центральна, 41, умисно, маючи вільний доступ до каси зазначеного відділення поштового зв`язку, привласнила грошові кошти акціонерного товариства «Укрпошта» в розмірі 508,50 грн., які знаходились у її віданні, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 270 від 05.03.2009 «Про затвердження правил надання послуг поштового зв`язку», та підлягали перерахунку КП «Демидівське ВУЖКГ» за спожиту ОСОБА_6 у липні 2021 року воду, чим заподіяла акціонерному товариству «Укрпошта» матеріальну шкоду на зазначену суму. Привласненими коштами ОСОБА_3 розпорядилася на власний розсуд.

Крім того, ОСОБА_3 , будучи листоношею 3 класу ВПЗ Глибока Долина відділення поштового зв`язку Демидівського району Рівненської філії акціонерного товариства «Укрпошта» (Рівненська обл., Дубенський район, с. Глибока Долина, вул. Центральна, 41), будучи згідно п. 2.1. та п. 4.1. посадової інструкції листоноші ВПЗ Глибока Долина матеріально-відповідальною особою, наділеною посадовими обов`язками щодо ведення касових операцій, та відповідальною за збереження грошових коштів, всупереч порядку передбаченому ст.ст. 13, 14 Закону України «Про поштовий зв`язок», маючи намір на привласнення грошових коштів Головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області, діючи з корисливих мотивів, з метою власного незаконного збагачення, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій, передбачаючи їх наслідки та бажаючи їх настання, у другій декаді серпня 2021 року (точної дати та часу досудовим розслідуванням не встановлено), перебуваючи у приміщенні відділення поштового зв`язку Глибока Долина, що за адресою: Рівненська обл., Дубенський район, с. Глибока Долина, вул. Центральна, 41, умисно, повторно, маючи вільний доступ до каси зазначеного відділення поштового зв`язку, привласнила призначені до виплати грошові кошти в розмірі 1499 грн., які знаходились у її віданні та були перераховані Головним управлінням Пенсійного фонду України в Рівненській області для виплати пенсії ОСОБА_7 за серпень 2021 року, чим заподіяла матеріальну шкоду на зазначену суму. Привласненими коштами ОСОБА_3 розпорядилася на власний розсуд.

Крім того, ОСОБА_3 , будучи листоношею 3 класу ВПЗ Глибока Долина відділення поштового зв`язку Демидівського району Рівненської філії акціонерного товариства «Укрпошта» (Рівненська обл., Дубенський район, с. Глибока Долина, вул. Центральна, 41), будучи згідно п. 2.1. та п. 4.1. посадової інструкції листоноші ВПЗ Глибока Долина матеріально-відповідальною особою, наділеною посадовими обов`язками щодо ведення касових операцій, та відповідальною за збереження грошових коштів, всупереч порядку передбаченому ст.ст. 13, 14 Закону України «Про поштовий зв`язок», маючи намір на привласнення грошових коштів акціонерного товариства «Укрпошта», діючи з корисливих мотивів, з метою власного незаконного збагачення, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій, передбачаючи їх наслідки та бажаючи їх настання, у третій декаді серпня 2021 року (точної дати та часу досудовим розслідуванням не встановлено), перебуваючи у приміщенні відділення поштового зв`язку Глибока Долина, що за адресою: Рівненська обл., Дубенський район, с. Глибока Долина, вул. Центральна, 41, умисно, повторно, маючи вільний доступ до каси зазначеного відділення поштового зв`язку, привласнила грошові кошти акціонерного товариства «Укрпошта» в розмірі 653,50 грн., які знаходились у її віданні, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 270 від 05.03.2009 «Про затвердження правил надання послуг поштового зв`язку», та підлягали перерахунку TOB «РОЕК» за спожиту ОСОБА_8 у липні 2021 року електроенергію, чим заподіяла акціонерному товариству «Укрпошта» матеріальну шкоду на зазначену суму. Привласненими коштами ОСОБА_3 розпорядилася на власний розсуд.

Також, ОСОБА_3 , будучи листоношею 3 класу ВПЗ Глибока Долина відділення поштового зв`язку Демидівського району Рівненської філії акціонерного товариства «Укрпошта» (Рівненська обл., Дубенський район, с. Глибока Долина, вул. Центральна, 41), будучи згідно п.2.1. та п. 4.1. посадової інструкції листоноші ВПЗ Глибока Долина матеріально-відповідальною особою, наділеною посадовими обов`язками щодо ведення касових операцій, та відповідальною за збереження грошових коштів, всупереч порядку передбаченому ст.ст. 13, 14 Закону України «Про поштовий зв`язок», маючи намір на привласнення грошових коштів Головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області, діючи з корисливих мотивів, з метою власного незаконного збагачення, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій, передбачаючи їх наслідки та бажаючи їх настання, у першій декаді вересня 2021 року (точної дати та часу досудовим розслідуванням не встановлено), перебуваючи у приміщенні відділення поштового зв`язку Глибока Долина, що за адресою: Рівненська обл., Дубенський район, с. Глибока Долина, вул. Центральна, 41, умисно, повторно, маючи вільний доступ до каси зазначеного відділення поштового зв`язку, привласнила призначені до виплати грошові кошти в розмірі 1762 грн., які знаходились у її віданні та були перераховані Головним управлінням Пенсійного фонду України в Рівненській області для виплати пенсії ОСОБА_9 за вересень 2021 року, чим заподіяла матеріальну шкоду на зазначену суму. Привласненими коштами ОСОБА_3 розпорядилася на власний розсуд.

Також, ОСОБА_3 , будучи листоношею 3 класу ВПЗ Глибока Долина відділення поштового зв`язку Демидівського району Рівненської філії акціонерного товариства «Укрпошта» (Рівненська обл., Дубенський район, с. Глибока Долина, вул. Центральна, 41), будучи згідно п. 2.1. та п. 4.1. посадової інструкції листоноші ВПЗ Глибока Долина матеріально-відповідальною особою, наділеною посадовими обов`язками щодо ведення касових операцій, та відповідальною за збереження грошових коштів, всупереч порядку передбаченому ст.ст. 13, 14 Закону України «Про поштовий зв`язок», маючи намір на привласнення грошових коштів акціонерного товариства «Укрпошта», діючи з корисливих мотивів, з метою власного незаконного збагачення, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій, передбачаючи їх наслідки та бажаючи їх настання, у третій декаді вересня 2021 року (точної дати та часу досудовим розслідуванням не встановлено), перебуваючи у приміщенні відділення поштового зв`язку Глибока Долина, що за адресою: Рівненська обл., Дубенський район, с. Глибока Долина, вул. Центральна, 41, умисно, повторно, маючи вільний доступ до каси зазначеного відділення поштового зв`язку, привласнила грошові кошти акціонерного товариства «Укрпошта» в розмірі 475 грн., які знаходились у її віданні, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 270 від 05.03.2009 «Про затвердження правил надання послуг поштового зв`язку», та підлягали перерахунку TOB «РОЕК» за спожиту ОСОБА_7 у серпні 2021 року електроенергію, чим заподіяла акціонерному товариству «Укрпошта» матеріальну шкоду на зазначену суму. Привласненими коштами ОСОБА_3 розпорядилася на власний розсуд.

Крім цього, ОСОБА_3 , будучи листоношею 3 класу ВПЗ Глибока Долина відділення поштового зв`язку Демидівського району Рівненської філії акціонерного товариства «Укрпошта» (Рівненська обл., Дубенський район, с. Глибока Долина, вул. Центральна, 41), будучи згідно п.2.1. та п. 4.1. посадової інструкції листоноші ВПЗ Глибока Долина матеріально-відповідальною особою, наділеною посадовими обов`язками щодо ведення касових операцій, та відповідальною за збереження грошових коштів, всупереч порядку передбаченому ст.ст. 13, 14 Закону України «Про поштовий зв`язок», маючи намір на привласнення грошових коштів акціонерного товариства «Укрпошта», діючи з корисливих мотивів, з метою власного незаконного збагачення, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій, передбачаючи їх наслідки та бажаючи їх настання, у першій декаді жовтня 2021 року (точної дати та часу досудовим розслідуванням не встановлено), перебуваючи у приміщенні відділення поштового зв`язку Глибока Долина, що за адресою: Рівненська обл., Дубенський район, с. Глибока Долина, вул. Центральна, 41, умисно, повторно, маючи вільний доступ до каси зазначеного відділення поштового зв`язку, привласнила грошові кошти акціонерного товариства «Укрпошта» в розмірі 1010 грн., які знаходились у її віданні, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 270 від 05.03.2009 «Про затвердження правил надання послуг поштового зв`язку», та підлягали перерахунку TOB «РОЕК» за спожиту ОСОБА_10 та ОСОБА_11 у вересні 2021 року електроенергію, чим заподіяла акціонерному товариству «Укрпошта» матеріальну шкоду на зазначену суму. Привласненими коштами ОСОБА_3 розпорядилася на власний розсуд.

Також, ОСОБА_3 , будучи листоношею 3 класу ВПЗ Глибока Долина відділення поштового зв`язку Демидівського району Рівненської філії акціонерного товариства «Укрпошта» (Рівненська обл., Дубенський район, с. Глибока Долина, вул. Центральна, 41), будучи згідно п. 2.1. та п. 4.1. посадової інструкції листоноші ВПЗ Глибока Долина матеріально-відповідальною особою, наділеною посадовими обов`язками щодо ведення касових операцій, та відповідальною за збереження грошових коштів, всупереч порядку передбаченому ст.ст. 13, 14 Закону України «Про поштовий зв`язок», маючи намір на привласнення грошових коштів акціонерного товариства «Укрпошта», діючи з корисливих мотивів, з метою власного незаконного збагачення, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій, передбачаючи їх наслідки та бажаючи їх настання, у другій декаді жовтня 2021 року (точної дати та часу досудовим розслідуванням не встановлено), перебуваючи у приміщенні відділення поштового зв`язку Глибока Долина, що за адресою: Рівненська обл., Дубенський район, с. Глибока Долина, вул. Центральна, 41, умисно, повторно, маючи вільний доступ до каси зазначеного відділення поштового зв`язку, привласнила грошові кошти акціонерного товариства «Укрпошта» в розмірі 1110 грн., які знаходились у її віданні, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 270 від 05.03.2009 «Про затвердження правил надання послуг поштового зв`язку», та підлягали перерахунку TOB «РОЕК» за спожиту ОСОБА_9 у вересні 2021 року електроенергію, чим заподіяла акціонерному товариству «Укрпошта» матеріальну шкоду на зазначену суму. Привласненими коштами ОСОБА_3 розпорядилася на власний розсуд.

Крім цього, ОСОБА_3 , будучи листоношею 3 класу ВПЗ Глибока Долина відділення поштового зв`язку Демидівського району Рівненської філії акціонерного товариства «Укрпошта» (Рівненська обл., Дубенський район, с. Глибока Долина, вул. Центральна, 41), будучи згідно п. 2.1. та п. 4.1. посадової інструкції листоноші ВПЗ Глибока Долина матеріально-відповідальною особою, наділеною посадовими обов`язками щодо ведення касових операцій, та відповідальною за збереження грошових коштів, всупереч порядку передбаченому ст.ст. 13, 14 Закону України «Про поштовий зв`язок», маючи намір на привласнення грошових коштів акціонерного товариства «Укрпошта», діючи з корисливих мотивів, з метою власного незаконного збагачення, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій, передбачаючи їх наслідки та бажаючи їх настання, у третій декаді жовтня 2021 року (точної дати та часу досудовим розслідуванням не встановлено), перебуваючи у приміщенні відділення поштового зв`язку Глибока Долина, що за адресою: Рівненська обл., Дубенський район, с. Глибока Долина, вул. Центральна, 41, умисно, повторно, маючи вільний доступ до каси зазначеного відділення поштового зв`язку, привласнила грошові кошти акціонерного товариства «Укрпошта» в розмірі 573 грн., які знаходились у її віданні, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 270 від 05.03.2009 «Про затвердження правил надання послуг поштового зв`язку», та підлягали перерахунку TOB «РОЕК» за спожиту ОСОБА_7 у вересні 2021 року електроенергію, чим заподіяла акціонерному товариству «Укрпошта» матеріальну шкоду на зазначену суму. Привласненими коштами ОСОБА_3 розпорядилася на власний розсуд.

Також, ОСОБА_3 , будучи листоношею 3 класу ВПЗ Глибока Долина відділення поштового зв`язку Демидівського району Рівненської філії акціонерного товариства «Укрпошта» (Рівненська обл., Дубенський район, с Глибока Долина, вул. Центральна, 41), будучи згідно п. 2.1. та п. 4.1. посадової інструкції листоноші ВПЗ Глибока Долина матеріально-відповідальною особою, наділеною посадовими обов`язками щодо ведення касових операцій, та відповідальною за збереження грошових коштів, всупереч порядку передбаченому ст.ст. 13, 14 Закону України «Про поштовий зв`язок», маючи намір на привласнення грошових коштів Головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області, діючи з корисливих мотивів, з метою власного незаконного збагачення, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій, передбачаючи їх наслідки та бажаючи їх настання, у листопаді 2021 року (точної дати та часу досудовим розслідуванням не встановлено), перебуваючи у приміщенні відділення поштового зв`язку Глибока Долина, що за адресою: Рівненська обл., Дубенський район, с. Глибока Долина, вул. Центральна, 41, умисно, повторно, маючи вільний доступ до каси зазначеного відділення поштового зв`язку, привласнила призначені до виплати грошові кошти в розмірі 1700 грн., які знаходились у її віданні та були перераховані Головним управлінням Пенсійного фонду України в Рівненській області для виплати пенсії ОСОБА_7 за листопад 2021 року, чим заподіяла матеріальну шкоду на зазначену суму. Привласненими коштами ОСОБА_3 розпорядилася на власний розсуд.

Умисні дії ОСОБА_3 кваліфіковано за ч.1 ст.191 та ч.3 ст. 191 КК України, як привласнення чужого майна, яке перебувало у її віданні та привласнення чужого майна, яке перебувало у її відання, вчинене повторно.

31 січня 2022 року між прокурором, підозрюваною, з участю захисника, було укладено угоду про визнання винуватості.

Як вбачається з обвинувального акту та угоди про визнання винуватості обвинувачена ОСОБА_3 беззастережно визнала себе винною у вчиненні інкримінованих їй кримінальних правопорушеннях, активно сприяла розкриттю злочинів, шляхом повідомлення повної і достовірної інформації про обставини вчинення кримінальних правопорушень, а також добровільно відшкодувала завдані збитки.

Прокурор ОСОБА_4 під час підготовчого судового засідання зазначила, що угода відповідає вимогам кримінального процесуального законодавства, тому може бути затверджена і ОСОБА_3 слід призначити узгоджене в угоді покарання за ч.1 ст.191 КК України у виді одного року позбавлення волі без позбавлення права обіймати посади, пов`язані з обліком, збереженням, управлінням та розпорядженням матеріальними цінностями та за ч.3 ст. 191 КК України у виді позбавлення волі на строк три роки з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з обліком, збереженням, управлінням та розпорядженням матеріальними цінностями на 1 рік. На підставі ч.1 ст. 70 КК україни, за сукупністю злочинів шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим призначити ОСОБА_3 остаточне покарання у виді 3 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з обліком, збереженням, управлінням та розпорядженням матеріальними цінностями на 1 рік. На підставі ч.1 ст. 75 КК України звільнити ОСОБА_3 від відбування призначеного покарання з випробуванням із встановленням іспитового строку з покладенням на неї відповідно до п.п.1, 2 ч.1 ст. 76 КК України наступних обов`язків: періодично з`являтись для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Представник потерпілої юридичної особи (АТ "Укрпошта") ОСОБА_12 звернувся з заявою, з якої вбачається, що він надає згоду на укладення угоди про визнання винуватості між прокурором та підозрюваною ОСОБА_3 . При цьому в заяві засвідчив, що надання відповідної письмової згоди є добровільним та усвідомленим кроком, не є наслідком вчинення будь-яких протиправних дій щодо нього. Будь-яких претензій морального або матеріального характеру до ОСОБА_3 АТ "Укрпошта" не має. /а.п.24/.

Обвинувачена ОСОБА_3 під час підготовчого судового засідання також просить вказану угоду з прокурором затвердити і призначити узгоджене в ній покарання. При цьому обвинувачена ОСОБА_3 беззастережно визнала себе винуватою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.191 та ч.3 ст. 191 КК України, повністю погоджується з викладом фактичних обставин обвинувачення, щиро розкаялася в скоєному.

Суд, перевіривши умови укладання угоди про визнання винуватості, відповідність угоди за змістом вимогам процесуального законодавства, роз`яснивши та з`ясувавши в обвинуваченої повне розуміння нею її процесуальних прав, добровільності та відсутності будь-яких обставин, які б примусили ОСОБА_3 погодитися на підписання угоди про визнання винуватості, характеру висунутих щодо неї обвинувачень, виду покарання та наслідки постановлення вироку на підставі угоди про визнання винуватості, дійшов висновку про те, що у даному провадженні можливо затвердити надану угоду про визнання винуватості з наступних підстав.

Так, кримінальні правопорушення, у вчиненні яких обвинувачується ОСОБА_13 , згідно ст.12 КК України відносяться до категорії нетяжких (ч.1 ст. 191 КК України) та тяжких (ч.3 ст. 191 КК України) злочинів.

Відповідно до ч.4 ст. 469 КПК України, угода про визнання винуватості між прокурором та підозрюваним чи обвинуваченим може бути укладена щодо кримінальних проступків, злочинів, внаслідок яких шкода завдана лише державним чи суспільним інтересам. Укладення угоди про визнання винуватості у кримінальному провадженні щодо уповноваженої особи юридичної особи, яка вчинила кримінальне правопорушення, у зв`язку з яким здійснюється провадження щодо юридичної особи, а також у кримінальному провадженні щодо кримінальних правопорушень, внаслідок яких шкода завдана державним чи суспільним інтересам або правам та інтересам окремих осіб, у яких беруть участь потерпілий або потерпілі, не допускається, крім випадків надання всіма потерпілими письмової згоди прокурору на укладення ними угоди.

Угода за змістом укладена відповідно до ст.472 КПК України і має усі необхідні реквізити та відомості, у т.ч. стосовно міри та виду узгодженого між сторонами покарання та наслідків невиконання угоди.

Обвинуваченій ОСОБА_3 відповідно до ст.474 КПК України роз`яснено процесуальні права, характер обвинувачень, вид покарання та наслідки укладання, затвердження та невиконання угоди, передбачені ст.ст.473, 476 КПК України, роз`яснено вичерпні підстави оскарження вироку суду, винесеному на підставі угоди.

Суд також переконаний в тому, що угоду сторонами підписано добровільно, свідомо, без впливу будь-яких сторонніх обставин чи факторів. Умови укладеної угоди також не суперечать інтересам суспільства, не порушують прав, свобод чи інтересів сторін чи інших осіб. З угоди також не вбачається обставин, які б свідчили про очевидну неможливість виконання обвинуваченою узятих на себе за угодою зобов`язань.

Представником потерпілої юридичної особи АТ "Укрпошта" надано згоду на укладення угоди про визнання винуватості між прокурором та підозрюваною.

Суд також вважає, що обставини, які пом`якшують покарання, дані про особу обвинуваченої ОСОБА_3 , характер кримінальних правопорушень та інші обставини цілком враховані угодою про визнання винуватості та знайшли своє відображення в узгодженому остаточному покаранні.

Судові витрати по справі відсутні.

Відповідно до постанови про визнання та приєднання речових доказів від 23 грудня 2021 року по справі наявні речові докази /а.п.75-77 т.2/.

Відповідно до ст. 100 КПК України, суд повинен вирішити питання щодо речових доказів, наявних по справі.

Керуючись ст.ст. 100, 314, 370, 373, 374, 469, 475 КПК України, -

У Х В А Л И В :

Затвердити угоду від 31 січня 2022 року між прокурором, підозрюваною ОСОБА_3 , з участю захисника ОСОБА_5 , про визнання винуватості.

Відповідно до затвердженої угоди про визнання винуватості визнати ОСОБА_3 винною за:

- за ч.1 ст.191 КК України та призначити покарання у виді позбавлення волі на строк один рік без позбавлення права обіймати посади, пов`язані з обліком, збереженням, управлінням та розпорядженням матеріальними цінностями;

- за ч.3 ст. 191 КК України та призначити покарання у виді позбавлення волі на строк три роки з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з обліком, збереженням, управлінням та розпорядженням матеріальними цінностями на один рік.

На підставі ч.1 ст. 70 КК України, за сукупністю злочинів шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим призначити ОСОБА_3 остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк три роки з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з обліком, збереженням, управлінням та розпорядженням матеріальними цінностями на один рік.

На підставі ч.1 ст. 75 КК України звільнити ОСОБА_3 від відбування призначеного покарання з випробуванням та встановити іспитовий строк 1 рік.

Відповідно до п.п.1, 2 ч.1 ст. 76 КК України покласти на ОСОБА_3 наступні обов`язки: періодично з`являтись для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання.

Речові докази: рахунок за споживання електроенергії за вересень, рахунок за споживання електроенергії за жовтень ОСОБА_10 , які упаковано в полімерний пакет з написами "НАЦІОНАЛЬНА ПОЛІЦІЯ" №SUD1128295, чотири квитанції про оплату за постачання води ОСОБА_6 , які упаковано в спец.пакет з написами "Україна МВС Експертна служба" " 0617535, рахунок за споживання електроенергії за вересень ОСОБА_11 , рахунок за споживання електроенергії за жовтень ОСОБА_11 , які упаковано в спец.пакет з написами "Україна МВС Експертна служба" № 0617534, десять рахунків за споживання електроенергії ОСОБА_7 , які упаковано в спец.пакет з написами "Україна МВС Експерта Служба" №0617545, два рахунки за споживання електроенергії ОСОБА_8 , які упаковано в спец.пакет з написами "Україна МВС Експертна Служба" № 0617536, які знаходяться в кімнаті зберігання речових доказів відділення поліції № 1 Дубенського районного відділу поліції ГУНП в Рівненській області повернути АТ "Укрпошта".

Вирок може бути оскаржено до Рівненського апеляційного суду через Демидівський районний суд Рівненської області протягом 30 днів з дня його проголошення.

Учасники справи мають право отримати в суді копію вироку.

Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Суддя: ОСОБА_14

Дата ухвалення рішення14.03.2022
Оприлюднено20.01.2023
Номер документу103667330
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —558/102/22

Постанова від 30.03.2023

Кримінальне

Демидівський районний суд Рівненської області

Олексюк А.О.

Ухвала від 15.03.2023

Кримінальне

Демидівський районний суд Рівненської області

Олексюк А.О.

Вирок від 14.03.2022

Кримінальне

Демидівський районний суд Рівненської області

Олексюк А.О.

Ухвала від 21.02.2022

Кримінальне

Демидівський районний суд Рівненської області

Олексюк А.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні