Постанова
від 30.03.2023 по справі 558/102/22
ДЕМИДІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 558/102/22

номер провадження 1-в/558/5/23

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

30 березня 2023 року смт Демидівка

Рівненської області

Демидівський районний суд Рівненської області

в складі:

одноосібно суддя ОСОБА_1 ,

секретар судових засідань ОСОБА_2 ,

з участю:

прокурора ОСОБА_3 ,

представника сектору пробації ОСОБА_4 ,

засудженої ОСОБА_5 ,

розглянувши клопотання Дубенського районного сектору № 1 філії Державної установи "Центр пробації" у Рівненській обасті про звільнення ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , жительки АДРЕСА_1 , від покарання в зв`язку із закінченням призначеного їй судом іспитового строку за вироком Демидівського районного суду Рівненської області від 14 березня 2022 року,

У С Т А Н О В И В :

ОСОБА_5 вироком Демидівського районного суду Рівненської області від 14 березня 2022 року за ч. 1 ст. 191 КК України та ч. 3 ст. 191 КК України, із застосуванням ч. 1 ст. 70 КК України була засуджена на 3 роки позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з обліком, збереженням, управлінням та розпорядженням матеріальними цінностями на один рік. На підставі ст. 75 КК України звільнена від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком 1 рік та з покладенням відповідно до ст. 76 КК України обов"язків: повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання та періодично з`являтись для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації.

У клопотанні Дубенський районний сектор № 1 філії Державної установи "Центр пробації" просить звільнити засуджену від відбування покарання в зв`язку із закінченням призначеного їй судом іспитового строку.

Клопотання обґрунтовується тим, що на обліку Дубенського районного сектору з питань пробації ОСОБА_5 перебуває з 29 квітня 2022 року.

Під час перебування на обліку в підрозділі пробації ОСОБА_5 зарекомендувала себе добре, для реєстрації з`являлася вчасно. Покладені судом обов`язки ОСОБА_5 виконала повністю. До адміністративної відповідальності не притягувалась. Нових злочинів за час перебування на обліку не скоїла. За місцем проживання ОСОБА_5 зарекомендувала себе добре.

Під час розгляду справи в суді провідний інспектор Дубенського районного сектору № 1 філії ДУ "Центр пробації" у Рівненській області ОСОБА_4 клопотання підтримав повністю, просить його задовольнити.

Прокурор ОСОБА_3 клопотання Дубенського РС № 1 філії ДУ "Центр пробації" у Рівненській області підтримала та просить його задовольнити.

Засуджена ОСОБА_5 просить клопотання задовольнити та звільнити її від призначеного вироком суду покарання, у зв`язку із закінченням іспитового строку. Покладені обов`язки виконувала вчасно, нових злочинів не вчиняла, до адміністративної відповідальності не притягувалася.

Заслухавши інспектора сектору пробації, прокурора та засуджену, дослідивши матеріали справи, суд дійшов до висновку про необхідність звільнення засудженої від призначеного їй судом покарання.

Судом встановлено, що відповідно до довідки УІАП ГУНП в Рівненській області № 40/4/186-23 за час іспитового строку ОСОБА_5 нових кримінальних правопорушень не скоїла, до адміністративної та кримінальної відповідальності не притягувалася, покладені на неї обов`язки виконала. За місце проживання характеризується добре.

Враховуючи наведене, на підставі ч. 1 ст. 78 КК України, керуючись ст. 539 КПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Задовольнити клопотання Дубенського районного сектору № 1 філії Державної установи "Центр пробації" про звільнення ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , жительки АДРЕСА_1 , від покарання в зв`язку із закінченням призначеного їй судом іспитового строку за вироком Демидівського районного суду Рівненської області від 14 березня 2022 року.

Звільнити ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , жительку АДРЕСА_1 , від покарання в зв`язку із закінченням призначеного їй судом іспитового строку за вироком Демидівського районного суду Рівненської області від 14 березня 2022 року, яким її було засуджено за ч. 1 ст. 191 КК України та ч. 3 ст. 191 КК України, із застосуванням ч. 1 ст. 70 КК України на 3 роки позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з обліком, збереженням, управлінням та розпорядженням матеріальними цінностями на один рік. На підставі ст. 75 КК України звільнена від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком 1 рік та з покладенням відповідно до ст. 76 КК України обов"язків: повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання та періодично з`являтись для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано.

Ухвала може бути оскаржена до Рівненського апеляційного суду через Демидівський районний суд Рівненської області протягом семи днів з дня її оголошення.

СУДДЯ: ОСОБА_6

Дата ухвалення рішення30.03.2023
Оприлюднено03.04.2023
Номер документу109900129
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —558/102/22

Постанова від 30.03.2023

Кримінальне

Демидівський районний суд Рівненської області

Олексюк А.О.

Ухвала від 15.03.2023

Кримінальне

Демидівський районний суд Рівненської області

Олексюк А.О.

Вирок від 14.03.2022

Кримінальне

Демидівський районний суд Рівненської області

Олексюк А.О.

Ухвала від 21.02.2022

Кримінальне

Демидівський районний суд Рівненської області

Олексюк А.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні