Ухвала
від 10.04.2022 по справі 357/1981/22
БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 357/1981/22

2/357/1711/22

Категорія 60

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

11 квітня 2022 року Білоцерківський міськрайонний суд Київської області у складі:

головуючого судді - Бебешко М. М. ,

при секретарі - Кравченко О. Г.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні у приміщенні суду в м. Біла Церква цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до Білоцерківської міської ради про визнання права власності в порядку спадкування за заповітом,-

В С Т А Н О В И В :

23 лютого 2022 року до Білоцерківського міськрайонного суду Київської області надійшла вищевказана позовна заява.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 23 лютого 2022 року вказану справу передано на розгляд судді Бебешко М.М.

Ухвалою суду від 28 лютого 2022 року позовну заяву прийнято до розгляду, відкрито провадження у справі в порядку загального позовного провадження та призначено підготовче засідання на 11 квітня 2022 року на 14.30 год. Вказаною ухвалою витребувано від Білоцерківської районної державної нотаріальної контори Київської області та приватного нотаріуса Білоцерківського районного нотаріального округу Дерун К.А. належним чином завірену копію спадкової справи, заведеної після смерті ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

08 квітня 2022 року від відповідача Білоцерківської міської ради надійшов лист, в якому міська рада просить слухати справу без її представника за наявними матеріалами у справі на розсуд суду та надіслати копію повного рішення у справі.

11 квітня 2022 року на адресу суду надійшов лист приватного нотаріуса Білоцерківсього районного нотаріального округу Дерун К.А., в додаток до якого на адресу суду направлено копію спадкової справи, заведеної після смерті ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_3 .

11 квітня 2022 року на адресу суду надійшла заява від позивачів ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , в якій останні просять закрити підготовче засідання та ухвалити рішення. Позовні вимоги підтримують в повному обсязі та просять розглядати справу за їх відсутності.

За таких обставин суд вважає за можливе проводити підготовче засідання за відсутності вказаних осіб.

В підготовчому судовому засіданні судом встановлено, що спір між сторонами до судового розгляду не врегульований, підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає, заяв про укладення мирової угоди, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог, зміну предмета або підстав позову, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача та витребування додаткових доказів у справі до суду не надходило.

На виконання завдань підготовчого провадження (ч. 1 ст. 189 ЦПК України) судом проведені дії, передбачені ст.197 ЦПК України.

Відповідно до ч. 3 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно з п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ст. 210 ЦПК України, суд має розпочати розгляд справи по суті не пізніше ніж через шістдесят днів з дня відкриття провадження у справі, а у випадку продовження строку підготовчого провадження не пізніше наступного дня з дня закінчення такого строку.

Зважаючи на вищевикладене, суд вважає за необхідне закрити підготовче засідання та призначити справу до судового розгляду по суті.

При визначенні дати судового засідання враховується кількість перебуваючи у провадженні судді справ, що зумовлено фактичною кількістю працюючих суддів.

Враховуючи викладене та керуючись ст. 189, 196-198, 260 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до Білоцерківської міської ради про визнання права власності в порядку спадкування за заповітом.

Призначити справу до судового розгляду по суті у приміщенні Білоцерківського міськрайонного суду Київської області за адресою: Київська область, м. Біла Церква, вул. Турчанінова, 7, на 11 квітня 2022 року о 15:30 год.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та окремому, від рішення суду, апеляційному оскарженню не підлягає.

СуддяМ. М. Бебешко

СудБілоцерківський міськрайонний суд Київської області
Дата ухвалення рішення10.04.2022
Оприлюднено23.06.2022
Номер документу103907257
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за заповітом

Судовий реєстр по справі —357/1981/22

Ухвала від 14.08.2022

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Бебешко М. М.

Ухвала від 07.06.2022

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Бебешко М. М.

Рішення від 10.04.2022

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Бебешко М. М.

Ухвала від 10.04.2022

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Бебешко М. М.

Ухвала від 27.02.2022

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Бебешко М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні