Ухвала
від 11.04.2022 по справі 380/931/22
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа №380/931/22

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

12 квітня 2022 року

Львівський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Сасевича О.М., розглянувши у письмовому провадженні питання про закриття підготовчого провадження та призначення до судового розгляду по суті адміністративної справи за позовом Головного управління ДПС у Львівській області до приватного підприємства «Сонячна енергосистема» про стягнення заборгованості з рахунків у банках, -

в с т а н о в и в:

на розгляд Львівського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява Головного управління ДПС у Львівській області до приватного підприємства «Сонячна енергосистема» із вимогою стягнути з Приватного підприємства «Сонячна енергосистема» (ЄДРПОУ 42083959) грошові кошти до бюджету в розмірі 1 546 211,91 грн., які знаходяться на рахунках в банках та інших фінансових установах, обслуговуючих такого платника податків, з рахунків платників податків у системі електронного адміністрування податку на додану вартість, відкритих в органі, що здійснює казначейське обслуговування бюджетних коштів.

Ухвалою судді від 20.01.2022 року у справі відкрито провадження в порядку загального позовного провадження та призначено підготовче засідання.

В підготовче засідання, що відбулось 12.04.2022 року, з`явився представник позивача, який позовні вимоги підтримав у повному обсязі та не заперечив щодо переходу до письмового провадження з метою розгляду питання про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду. Представник відповідача в підготовче засідання не з`явився.

Судом з метою виконання завдань підготовчого провадження відповідно до ч. 2 ст. 173 Кодексу адміністративного судочинства України (далі КАС України) остаточно визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовні вимоги та склад учасників судового процесу; з`ясовано факт подання відзиву відповідачем; визначено обставини справи, які підлягають встановленню, витребувано та зібрано відповідні докази; визначено порядок розгляду справи; вчинено інші дії з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті, а також вирішено питання, перелічені у ч. 2 ст. 180 Кодексу адміністративного судочинства України.

Судом встановлено, що відсутні підстави для відкладення підготовчого засідання; сторони примирення на стадії підготовчого провадження не досягли.

За результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу, зокрема, про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Під час підготовчого провадження судом вирішені всі питання, передбачені ч.2 ст.180 КАС України, у зв`язку із чим суд вважає за можливе перейти до розгляду справи по суті.

Керуючись ст.ст.173, 179, 180, 181, 192, 194, 195, 243 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

п о с т а н о в и в:

закрити підготовче провадження в адміністративній справі за позовом товариства з обмеженою відповідальністю Головного управління ДПС у Львівській області до приватного підприємства «Сонячна енергосистема» про стягнення заборгованості з рахунків у банках.

Призначити судовий розгляд адміністративної справи по суті на 28 квітня 2022 року о 12:00 год. в приміщенні Львівського окружного адміністративного суду (м.Львів, вул. Чоловського, 2).

Копію ухвали надіслати сторонам та свідкам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяСасевич О.М.

Дата ухвалення рішення11.04.2022
Оприлюднено24.06.2022
Номер документу103940786
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості з рахунків у банках

Судовий реєстр по справі —380/931/22

Рішення від 28.04.2022

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Сасевич Олександр Михайлович

Ухвала від 11.04.2022

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Сасевич Олександр Михайлович

Ухвала від 20.01.2022

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Сасевич Олександр Михайлович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні