Ухвала
від 15.07.2010 по справі 2а-3410/10/1670
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІ НІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про закінчення підготовчо го провадження і

призначення справи до судо вого розгляду

15 липня 2010 року м. Полтава Справа № 2а-3410/10/1670

Суддя Полтавського окружн ого адміністративного суду Б ойко С.С., в ході підготовчого провадження у справі за адмі ністративним позовом Упра вління Пенсійного фонду Ук раїни в Семенівському районі Полтавської області до Прив атної агрофірми "Жовтень" про відшкодування витрат на вип лату і доставку пільгових пе нсій, -

В С Т А Н О В И В:

15 липня 2010 року позивач Управління Пенсійного фо нду України в Семенівському районі Полтавської області з вернувся до Полтавського окр ужного адміністративного су ду з позовною заявою до Прива тної агрофірми "Жовтень" про в ідшкодування витрат на випла ту і доставку пільгових пенс ій.

Ухвалою Полтавського окру жного адміністративного суд у від 15 липня 2010 року проваджен ня у справі за даним адмініст ративним позовом відкрито.

Під час підготовки справи д о судового розгляду вжито за ходи для всебічного та об'єкт ивного розгляду і вирішення справи: запропоновано відпов ідачу подати заперечення про ти позову в разі їх наявності та докази в обґрунтування за перечень, визначено факти, як і необхідно встановити для в ирішення спору, сторонам нап равлено інформації, якими ро з'яснено їхні процесуальні п рава і обов'язки, з'ясовано пит ання про склад осіб, які брати муть участь у справі, а також в ирішено інші питання, необхі дні для розгляду справи по су ті.

На підставі викладеного, ке руючись статтею 121 Кодексу адм іністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Закінчити підготовче провадження у справі за адмі ністративним позовом Упра вління Пенсійного фонду Ук раїни в Семенівському районі Полтавської області до Прив атної агрофірми "Жовтень" про відшкодування витрат на вип лату і доставку пільгових пе нсій.

Призначити справу до судов ого розгляду у відкритому су довому засіданні в приміщенн і Полтавського окружного адм іністративного суду на 09:45 27 ли пня 2010 року (за адресою: м. Полта ва, вул. С.Кондратенка, 6).

В судове засідання виклика ти осіб, які беруть участь у сп раві.

Представникам мати при соб і документи, що посвідчують о собу, та документи, що посвідч ують повноваження представн иків, відповідно до статті 58 К АС України.

В разі неможливості направ лення повноважного представ ника, сторонам, письмово пові домити суд про причини неявк и, чи надати суду заяву про ро згляд справи без їх участі.

Копію ухвали направити осо бам, які беруть участь у справ і.

Ухвала оскарженню не підл ягає.

Суддя С.С. Б ойко

СудПолтавський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення15.07.2010
Оприлюднено27.07.2010
Номер документу10394479
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-3410/10/1670

Постанова від 18.08.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Бойко

Ухвала від 15.07.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Бойко

Ухвала від 15.07.2010

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Бойко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні