Ухвала
від 18.04.2022 по справі 754/5911/21
ДЕСНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

2/754/410/22

Справа № 754/5911/21

У Х В А Л А

Іменем України

19 квітня 2022 року Деснянський районний суд міста Києва

у складі головуючого судді Гринчак О.І.

за участю секретаря судових засідань Чехун Ю.В.

учасники справи - не з`явилися,

розглядаючи у підготовчому засіданні справу за позовною заявою ОСОБА_1 , яка діє як законний представник неповнолітнього ОСОБА_2 , до Публічного акціонерного товариства «ІНГ Банк Україна», приватного виконавця Іванова Андрія Валерійовича, треті особи: ОСОБА_3 , Служба у справах дітей Деснянської районної в м. Києві державної адміністрації, ОСОБА_4 про визнання недійсним та скасування акту приватного виконавця,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Деснянського районного суду м. Києва перебуває цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 , яка діє як законний представник неповнолітнього ОСОБА_2 , до Публічного акціонерного товариства «ІНГ Банк Україна», приватного виконавця Іванова Андрія Валерійовича, треті особи: ОСОБА_3 , Служба у справах дітей Деснянської районної в м. Києві державної адміністрації, ОСОБА_4 про визнання недійсним та скасування акту приватного виконавця.

19 квітня 2022 року від представника позивача надійшло клопотання про відкладення розгляду справи.

У підготовче засідання 19 квітня 2022 року учасники справи не з`явилися, причини неявки суду не повідомили, про розгляд справи повідомлялися належним чином.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Частиною другою статті 223 ЦПК України визначено, що суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку з таких підстав:

1) неявка в судове засідання учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання;

2) перша неявка в судове засідання учасника справи, якого повідомлено про дату, час і місце судового засідання, якщо він повідомив про причини неявки, які судом визнано поважними;

3) виникнення технічних проблем, що унеможливлюють участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції, крім випадків, коли відповідно до цього Кодексу судове засідання може відбутися без участі такої особи;

4) необхідність витребування нових доказів, у випадку коли учасник справи обґрунтував неможливість заявлення відповідного клопотання в межах підготовчого провадження;

5) якщо суд визнає потрібним, щоб сторона, яка подала заяву про розгляд справи за її відсутності, дала особисті пояснення. Викликати позивача або відповідача для особистих пояснень можна і тоді, коли в справі беруть участь їх представники.

Європейський суд з прав людини в рішенні від 7 липня 1989 року у справі "Юніон Аліментаріа Сандерс С.А. проти Іспанії" зазначив, що заявник зобов`язаний демонструвати готовність брати участь на всіх етапах розгляду, що стосуються безпосередньо його, утримуватися від використання прийомів, які пов`язані із зволіканням у розгляді справи, а також максимально використовувати всі засоби внутрішнього законодавства для прискорення процедури слухання.

Таким чином, враховуючи обставини справи та з метою забезпечення принципів цивільного судочинства, суд приходить до висновку про необхідність відкладення розгляду справи для забезпечення прав учасників справи на участь в судовому засіданні.

Керуючись статтями 223, 240, 247, 260, 353 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Розгляд цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1 , яка діє як законний представник неповнолітнього ОСОБА_2 , до Публічного акціонерного товариства «ІНГ Банк Україна», приватного виконавця Іванова Андрія Валерійовича, треті особи: ОСОБА_3 , Служба у справах дітей Деснянської районної в м. Києві державної адміністрації, ОСОБА_4 про визнання недійсним та скасування акту приватного виконавця відкласти на 08 червня 2022 року об 11:30 год.

Про відкладення розгляду справи повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Деснянського

районного суду міста Києва Оксана Гринчак

Дата ухвалення рішення18.04.2022
Оприлюднено21.06.2022
Номер документу104006013
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсним та скасування акту приватного виконавця

Судовий реєстр по справі —754/5911/21

Ухвала від 28.09.2023

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Гринчак О. І.

Ухвала від 12.09.2023

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Гринчак О. І.

Ухвала від 12.09.2023

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Гринчак О. І.

Рішення від 12.04.2023

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Гринчак О. І.

Рішення від 12.04.2023

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Гринчак О. І.

Ухвала від 27.09.2022

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Гринчак О. І.

Ухвала від 06.06.2022

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Гринчак О. І.

Ухвала від 18.04.2022

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Гринчак О. І.

Ухвала від 22.02.2022

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Гринчак О. І.

Ухвала від 29.06.2021

Цивільне

Деснянський районний суд міста Києва

Гринчак О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні