Ухвала
від 18.04.2022 по справі 447/3921/21
МИКОЛАЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження №2/447/145/22 Справа №447/3921/21

У Х В А Л А

щодо закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

19.04.2022 Миколаївський районний суд Львівської області у складі судді Головатого А.П., за участю секретаря судового засідання Венгер Л.М.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Миколаїв Львівської області у порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «АЛОВ-БУД»</a>, третя особа: ОСОБА_2 , про відшкодування матеріальної шкоди, заподіяної джерелом підвищеної небезпеки та стягнення моральної шкоди,

в с т а н о в и в:

У провадженні суду знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ТОВ «АЛОВ-БУД», третя особа: ОСОБА_2 , про відшкодування матеріальної шкоди, заподіяної джерелом підвищеної небезпеки та стягнення моральної шкоди.

Ухвалою Миколаївського районного суду Львівської області від 07.12.2021 позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі, постановлено проводити розгляд справи за правилами загального позовного провадження, призначено підготовче судове засідання, відповідачу надано строк для подання відзиву на позовну заяву.

28.02.2022 на електронну адресу суду надійшла заява позивачки щодо розгляду справи за її відсутності.

Відповідач у встановлений строк відзиву не подав, у судові засідання не з`являвся, хоча був належним чином повідомлений про дату, час та місце проведення таких.

Третя особа у судове засідання не з`явився, хоча був належним чином повідомлений про дату, час та місце проведення розгляду справи, пояснень не надав.

19.04.2022 позивач подала до суду заяву, у якій просила призначити справу до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні.

Згідно ч. 2 ст. 247 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Відповідно до ст. 189 ЦПК України, завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Сторони не подавали суду клопотань щодо вирішення інших питань з підготовки справи до судового розгляду.

Суду не подано заяву щодо уточнення позовних вимог та заперечень проти неї.

Позивачем подано всі докази, на які він посилається у позові.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення заяви без розгляду, чи закриття провадження у справі судом не встановлено, а тому суд вважає, що справу слід призначити до судового розгляду по суті, а підготовче провадження закрити.

Керуючись ст. 189, 196, 200 ЦПК України, суд,

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «АЛОВ-БУД»</a>, третя особа: ОСОБА_2 , про відшкодування матеріальної шкоди, заподіяної джерелом підвищеної небезпеки та стягнення моральної шкоди до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 11:00 год. 25.05.2022 у приміщенні суду за адресою: вул. Мазепи, 29, м. Миколаїв, Львівської області, зал судових засідань №2.

У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Головатий А.П.

Дата ухвалення рішення18.04.2022
Оприлюднено25.06.2022
Номер документу104009746
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування матеріальної шкоди, заподіяної джерелом підвищеної небезпеки та стягнення моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —447/3921/21

Рішення від 13.06.2022

Цивільне

Миколаївський районний суд Львівської області

Головатий А. П.

Рішення від 13.06.2022

Цивільне

Миколаївський районний суд Львівської області

Головатий А. П.

Ухвала від 18.04.2022

Цивільне

Миколаївський районний суд Львівської області

Головатий А. П.

Ухвала від 07.12.2021

Цивільне

Миколаївський районний суд Львівської області

Головатий А. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні