Ухвала
від 25.04.2022 по справі 717/531/22
КЕЛЬМЕНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 717/531/22

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

25 квітня 2022 року слідчий суддя Кельменецького районного суду Чернівецької області ОСОБА_1

при секретарі: ОСОБА_2

з участю прокурора: ОСОБА_3

розглянув клопотання начальника сектору дізнання Дністровського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області ОСОБА_4 за погодженням із прокурором Дністровської окружної прокуратури Чернівецької області ОСОБА_3 про проведення обшуку.

Встановив:

Начальник сектору дізнання Дністровського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області ОСОБА_4 за погодженням із прокурором Дністровської окружної прокуратури Чернівецької області ОСОБА_3 звернулася до суду із клопотанням, в якому просить надати дозвіл на проведення обшуку в житловому будинку та господарських будівлях і спорудах, які знаходяться за адресою АДРЕСА_1 , головою домогосподарства являється ОСОБА_5 , з метою відшукання і вилучення наркотичних засобів та апаратів для їх вживання.

В поданні зазначено, що в провадженні сектору дізнання Дністровського РВП ГУНП в Чернівецькій області перебуває кримінальне провадження внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12022263100000019 від 11 лютого 2022 року за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 309 КК України.

Під час досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_6 за місцем свого проживання в АДРЕСА_2 та в господарстві, що належить його бабусі ОСОБА_5 за адресою АДРЕСА_1 , зберігає наркотичний засіб „Марихуану" та апарати для її вживання.

Допитаний по справі свідок дала показання про те, що бачила в сараї ОСОБА_5 сухі рослини конопель.

Враховуючи викладене, керівник органу дізнання вважає, що є підстави вважати, що в житловому будинку та господарських будівлях і спорудах, які знаходяться за адресою АДРЕСА_1 , можуть зберігатися наркотичні засоби та апарати для їх вживання.

Розглянувши клопотання керівника органу дізнання, вислухавши думку прокурора, дослідивши матеріали додані до клопотання, вважаю, що клопотання слід задовольнити.

Згідно до ст. 39-1 КПК України, керівник органу дізнання уповноважений здійснювати досудове розслідування кримінальних проступків, користуючись при цьому повноваженнями дізнавача.

Згідно до ст. 40-1 КПК України дізнавач при здійсненні дізнання наділяється повноваженнями слідчого.

Керівник органу дізнання довела наявність достатніх підстав вважати, що було вчинено кримінальне правопорушення передбачене ч.1 ст. 309 КК України, а саме незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту.

Відшукувані наркотичні засоби мають значення для досудового розслідування, відомості, які містяться у відшукуваних речах, можуть бути доказами під час судового розгляду, відшукувані речі можуть знаходитись у житловому будинку АДРЕСА_1 , які перебувають у володінні ОСОБА_5 та ОСОБА_6 .

Вказані обставини стверджуються доданими до клопотання копіями документів.

Обшук слід провести для виявлення наркотичних засобів та апаратів для їх вживання.

Керуючись ст.ст. 233-235 КПК України, слідчий суддя, -

УХВАЛИВ:

Дозволити обшук житлового будинку та господарських будівель і споруд, які розташовані по АДРЕСА_1 , які перебувають у володінні ОСОБА_5 та ОСОБА_6 .

Обшук провести для виявлення наркотичних засобів та апаратів для вживання наркотичних засобів.

Встановити строк дії ухвали до 03 травня 2022 року включно.

Ухвала оскарженню не підлягає і заперечення проти неї може бути подане під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя:

СудКельменецький районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення25.04.2022
Оприлюднено26.04.2023
Номер документу104058858
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про проведення обшуку житла чи іншого володіння особи

Судовий реєстр по справі —717/531/22

Ухвала від 25.06.2024

Кримінальне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Туржанський В. В.

Ухвала від 25.04.2022

Кримінальне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Туржанський В. В.

Ухвала від 25.04.2022

Кримінальне

Кельменецький районний суд Чернівецької області

Туржанський В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні