Ухвала
від 25.04.2022 по справі 193/1571/21
СОФІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

ЄУН 193/1571/21

Провадження 2/193/186/22

У Х В А Л А

іменем України

(вступна та резолютивна частини)

26 квітня 2022 року Софіївський районний суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Томинця О.В.,

за участю: секретаря судового засіданняХомич Н.О.,

представника відповідача Колісниченка Є.Ю.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в смт. Софіївка Дніпропетровської області цивільну справу за позовом представника позивача Каправчука Володимировича Леонідовича, який діє в інтересах позивача ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Злагода", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Криворізька районна державна адміністрація Дніпропетровської області, про усунення перешкоди у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою шляхом витребування її із незаконного користування та скасування державної реєстрації,

Керуючись ст. 223,257,258-260 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Позовну заяву представника позивача Каправчука Володимировича Леонідовича, який діє в інтересах позивача ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Злагода", третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Криворізька районна державна адміністрація Дніпропетровської області, про усунення перешкоди у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою шляхом витребування її із незаконного користування та скасування державної реєстрації, - залишити без розгляду.

Роз`яснити позивачу, що залишення заяви без розгляду не позбавляє права повторного звернення до суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дніпровського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду, якщо апеляційна скарга подана протягом пятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали, зазначений строк обчислюється з дня складення повного тексту ухвали.

Повний текст ухвали буде виготовлено до 28.04.2022.

Суддя О. В. Томинець

СудСофіївський районний суд Дніпропетровської області 
Дата ухвалення рішення25.04.2022
Оприлюднено24.06.2022
Номер документу104102801
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: що виникають з договорів оренди

Судовий реєстр по справі —193/1571/21

Ухвала від 25.04.2022

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Томинець О. В.

Ухвала від 25.04.2022

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Томинець О. В.

Ухвала від 17.04.2022

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Томинець О. В.

Ухвала від 11.01.2022

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Томинець О. В.

Ухвала від 28.12.2021

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Томинець О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні