Рішення
від 04.05.2022 по справі 716/365/22
ЗАСТАВНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 716/365/22

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

( вступна та резолютивна частини)

05.05.2022 року м. Заставна

Заставнівський районний суд Чернівецької області в складі:

головуючого судді Сірик І.С.

за участю секретаря Барабащук О.А.

прокурора Ройку А.В.

відповідача ОСОБА_1

представника третьої особи Гульчак В.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Заставна цивільну справу за позовною заявою Чернівецької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Юрковецької сільської ради Чернівецького району до ОСОБА_1 , третя особа Комунальне некомерційне підприємство «Заставнівська багатопрофільна лікарня» Юрковецької сільської ради про відшкодування витрат на стаціонарне лікування потерпілого внаслідок вчинення кримінального правопорушення,

УХВАЛИВ:

Позов Чернівецької окружної прокуратури в інтересах держави в особі Юрковецької сільської ради Чернівецького району до ОСОБА_1 , третя особа Комунальне некомерційне підприємство «Заставнівська багатопрофільна лікарня» Юрковецької сільської ради про відшкодування витрат на стаціонарне лікування потерпілого внаслідок вчинення кримінального правопорушення- задовольнити.

Стягнути з ОСОБА_1 на користь держави в особі Юрковецької сільської ради Чернівецького району ( Код ЄДРПОУ:02005711, МФО820172, р/р НОМЕР_1 в ГУДКСУ в Чернівецькій області код 24060300) витрати на стаціонарне лікування потерпілого від кримінального правопорушення в сумі 5657 ( п`ять тисяч шістсот п`ятдесят сім) грн. 85 коп.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Апеляційна скарга на рішення суду може бути подана безпосередньо до Чернівецького апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом тридцяти днів з дня отримання копії цього рішення.

Повне найменування учасників справи:

Позивач: Чернівецька окружна прокуратура, адреса місцезнаходження м.Чернівці вул.28 Червня,69.

Юрковецька сільська рада Чернівецького району, адреса місцезнаходження с.Юрківці вул. Центральна,36 Чернівецького району Чернівецької області.

Відповідач: ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце реєстрації та проживання АДРЕСА_1 , паспорт НОМЕР_2 виданий Заставнівським РВ УМВС України в Чернівецькій області 18.05.1999 року.

Третя особа: «Заставнівська багатопрофільна лікарня» Юрковецької сільської ради, адреса м.Заставна вул. Незалежності, 111.

Суддя Сірик І.С.

Дата ухвалення рішення04.05.2022
Оприлюднено23.06.2022
Номер документу104194894
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування витрат на стаціонарне лікування потерпілого внаслідок вчинення кримінального правопорушення

Судовий реєстр по справі —716/365/22

Рішення від 04.05.2022

Цивільне

Заставнівський районний суд Чернівецької області

Сірик І. С.

Рішення від 04.05.2022

Цивільне

Заставнівський районний суд Чернівецької області

Сірик І. С.

Ухвала від 05.04.2022

Цивільне

Заставнівський районний суд Чернівецької області

Сірик І. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні