Ухвала
від 15.05.2022 по справі 681/1470/21
ПОЛОНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 681/1470/21

УХВАЛА

про розгляд справи заправилами загального позовного провадження

"16" травня 2022 р. м.Полонне

Полонський районний суду Хмельницької області у складі:

головуючої судді Горгулько Н.А.,

за участю секретаря судових засідань Олійник Л.А.,

прокурора Сенькова О.О.,

розглянувши упідготовчому судовомузасіданні цивільнусправу запозовомкерівника Шепетівської окружної прокуратури в інтересах Хмельницької обласної державної адміністрації до Понінківської селищної ради, ОСОБА_1 про визнаннянезаконним таскасування наказу,зобов`язання повернутиземельну ділянку,скасування державноїреєстрації прававласності наземельну ділянку, треті особи на стороні позивача, які не заявляють самостійних вимог - Хмельницьке обласне управління лісового та мисливського господарства, Державне підприємство «Шепетівське лісове господарство»,

в с т а н о в и в:

В грудні 2021 року керівник Шепетівської місцевої прокуратури Хмельницької області в інтересах держави звернувся до суду з даним позовом.

11 січня 2022 року у справі відкрито спрощене позовне провадження та постановлено здійснювати розгляд справи без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

Прокурор в підготовчому судовому засіданні заявив клопотання про розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Інші учасники справи, належним чином повідомлені, в судове засідання не з`явились.

Суд, дослідивши матеріали справи, вважає за необхідне перейти від розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження до розгляду за правилами загального позовного провадження.

Згідно ч.6ст.277 ЦПК України, якщо суд вирішив розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження, але в подальшому постановив ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження, розгляд справи починається зі стадії відкриття провадження у справі. У такому випадку повернення до розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження не допускається.

З урахуванням наведеного та керуючись ст.ст.260, 261, ч.6 ст.277 ЦПК України, -

п о с т а н о в и в:

Перейти від розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження до розгляду за правилами загального позовного провадження по цивільній справі за позовомкерівника Шепетівської окружної прокуратури в інтересах Хмельницької обласної державної адміністрації до Понінківської селищної ради, ОСОБА_1 про визнаннянезаконним таскасування наказу,зобов`язання повернутиземельну ділянку,скасування державноїреєстрації прававласності наземельну ділянку, третіособи настороні позивача,які незаявляють самостійнихвимог -Хмельницьке обласнеуправління лісового тамисливського господарства, Державне підприємство«Шепетівське лісовегосподарство».

Розгляд справи розпочати зі стадії відкриття провадження у справі.

З метою виконання вимог ч.1 ст.189 ЦПК України, призначити підготовче судове засіданняна 11 год. 00 хв. 08 червня 2022 року в приміщенні Полонського районного суду за адресою: м. Полонне, вул. Героїв Майдану, 5, Хмельницької області, поштовий індекс 30500, в яке викликати сторін.

Ухвала набирає законної сили негайно після її підписання.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.А.Горгулько

СудПолонський районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення15.05.2022
Оприлюднено21.06.2022
Номер документу104316884
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: визнання незаконним акта, що порушує право власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —681/1470/21

Ухвала від 30.01.2023

Цивільне

Полонський районний суд Хмельницької області

Горгулько Н. А.

Рішення від 05.07.2022

Цивільне

Полонський районний суд Хмельницької області

Горгулько Н. А.

Рішення від 05.07.2022

Цивільне

Полонський районний суд Хмельницької області

Горгулько Н. А.

Ухвала від 07.06.2022

Цивільне

Полонський районний суд Хмельницької області

Горгулько Н. А.

Ухвала від 15.05.2022

Цивільне

Полонський районний суд Хмельницької області

Горгулько Н. А.

Ухвала від 11.01.2022

Цивільне

Полонський районний суд Хмельницької області

Горгулько Н. А.

Ухвала від 31.12.2021

Цивільне

Полонський районний суд Хмельницької області

Горгулько Н. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні