Ухвала
від 16.05.2022 по справі 523/4718/22
СУВОРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 523/4718/22

Провадження №2/523/3371/22

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

17.05.2022 року м. Одеса

Суддя Суворовського районного суду м. Одеси Кремер І.О. розглянувши матеріали, які надійшли за позовною заявою директора КНП «Спеціалізований психоневролгічний Будинок дитини № 3 «Сонечко» ОМР Зброжик Ольги Пантеліївни до ОСОБА_1 , за участю третьої особи Органу опіки та піклування Суворовської райадміністрації м. Одеси про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,-

ВСТАНОВИВ:

Директор КНП «Спеціалізований психоневрологічний Будинок дитини №3 «Сонечко» ОМР Зброжик О.П. звернулась до суду з позовом до ОСОБА_1 , за участю третьої особи без самостійних вимог Органу опіки та піклування Суворовської районної адміністрації Одеської міської ради про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Після надходження та реєстрації зазначеної позовної заяви, суддю визначено автоматизованою системою документообігу суду, відповідно до вимог ст.ст. 14, 33 ЦПК України.

Вивчивши матеріали справи, приходжу до переконання, що зазначений позов підлягає залишенню без руху, оскільки поданий з порушенням вимог ст. 175 ЦПК України, а саме:

?Відповідно до п. 2 ч. 3ст. 175 ЦПК Українипозовна заява повинна містити зокрема повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), а також реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості позивачу відомі), відомі номери засобів зв`язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти.

Однак, суддею встановлено, що подана позивачем позовна заява не містить інформації щодо місця реєстрації чи перебування відповідача.

Вказані недоліки унеможливлюють відкриття провадження з розгляду даної справи.

Повідомити позивача, що способом усунення вказаних недоліків позовної заяви є подання до канцелярії суду виявлених суддею недоліків.

Відповідно до ч. 1 ст. 185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху. В ухвалі про залишення позовної заяви без руху зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Зважаючи на викладене, суддя приходить до висновку, що дану позовну заяву слід залишити без руху, а позивачу надати строк, протягом якого він повинен усунути вказані недоліки.

Керуючись ст.ст. 175, 185 ЦПК України, суддя,

УХВАЛИВ:

Позовну заяву директора КНП «Спеціалізований психоневролгічний Будинок дитини № 3 «Сонечко» ОМР Зброжик Ольги Пантеліївни до ОСОБА_1 , за участю третьої особи Органу опіки та піклування Суворовської райадміністрації м. Одеси про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів залишити без руху.

Роз`яснити позивачу про необхідність усунення вказаних в мотивувальній частині ухвали недоліків у строк, який не перевищує десяти днів з дня вручення йому копії ухвали про залишення позовної заяви без руху та попередити, що в противному разі заява буде рахуватись неподаною та повернута.

Ухвала набирає законної сили негайно з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя Суворовського

районного суду м. Одеси: І.О. Кремер

Дата ухвалення рішення16.05.2022
Оприлюднено22.06.2022
Номер документу104356355
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —523/4718/22

Рішення від 20.09.2022

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Кремер І. О.

Ухвала від 15.08.2022

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Кремер І. О.

Ухвала від 02.06.2022

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Кремер І. О.

Ухвала від 16.05.2022

Цивільне

Суворовський районний суд м.Одеси

Кремер І. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні