Ухвала
від 10.05.2022 по справі 308/15145/18
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 308/15145/18

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

11 травня 2022 року м. Ужгород

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області в складі головуючого судді Деметрадзе Т.Р., секретаря судового засідання Вільчак В.В., розглянувши увідкритому судовомузасіданні взалі судув м.Ужгород позовнузаяву заступникавійськового прокурораУжгородського гарнізонуКрижановського О.,який дієв інтересахдержави вособі органів,уповноважених здійснюватифункції держави:Міністерства оборониУкраїни,Квартирно-експлуатаційноговідділу м.Мукачеве доУжгородської міськоїради, ОСОБА_1 провитребування земельноїділянки, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області перебуває цивільна справа за позовною заявою заступника військового прокурора Ужгородського гарнізону Крижановського О., який діє в інтересах держави в особі органів, уповноважених здійснювати функції держави: Міністерства оборони України, Квартирно-експлуатаційного відділу м. Мукачеве до Ужгородської міської ради, ОСОБА_1 про витребування земельної ділянки.

В матеріалах справи міститься клопотання прокурора Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону Дибець Р. про заміну у справі позивача на належного Закарпатську спеціалізовану прокуратуру у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Вивчивши матеріали справи та розглянувши клопотання з процесуальних питань, суд приходить до наступного висновку.

З оглянутої заяви прокурора Дибець Р. про заміну позивача у справі судом встановлено, що наказом Генерального прокурора Р.Рябошапка №66 від 05.02.2020 визначено перейменувати юридичну особу «Військова прокуратура Західного регіону України» у «Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону». Спеціалізованій прокуратурі у військовій та оборонній сфері Західного регіону забезпечити реалізацію функцій прокуратури відповідно до компетенції на території, зокрема, Закарпатської області.

Судом також вставнолено, що згідно наказу Генерального прокурора І.Венедіктової №414 від 08.09.2020, днем початку роботи обласних прокуратур визначено 11.09.2020.

Відповідно до положеньст. 55 ЦПК України, у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії цивільного процесу.

За суттю правовідносин, що виникли, зважаючи на те, що у зв`язку із реформою органів прокуратури, розпочала роботу Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону, суд приходить до переконання про необхідність заміни позивача на його правонаступника.

На підставі викладеного та керуючись ст. 55 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Залучити до участі у цивільній справі № 308/15145/18 за позовом заступника військового прокурора Ужгородського гарнізону Крижановського О., який діє в інтересах держави в особі органів, уповноважених здійснювати функції держави: Міністерства оборони України, Квартирно-експлуатаційного відділу м. Мукачеве до Ужгородської міської ради, ОСОБА_1 про витребування земельної ділянки, правонаступника позивача, а саме Закарпатську спеціалізовану прокуратуру у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Інформацію щодо справи можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: https://ug.zk.court.gov.ua/sud0712/gromadyanam/csz/.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя Т.Р. Деметрадзе

СудУжгородський міськрайонний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення10.05.2022
Оприлюднено23.06.2022
Номер документу104366142
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —308/15145/18

Рішення від 27.12.2023

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Деметрадзе Т. Р.

Ухвала від 18.09.2023

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Деметрадзе Т. Р.

Ухвала від 16.08.2023

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Деметрадзе Т. Р.

Ухвала від 10.05.2022

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Деметрадзе Т. Р.

Ухвала від 10.05.2022

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Деметрадзе Т. Р.

Ухвала від 20.05.2019

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Деметрадзе Т. Р.

Ухвала від 31.01.2019

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Деметрадзе Т. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні